- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Kinek ajánlanám ezt a játékot? Elsősorban a Ferrari rajongóknak, mivel nekik ez a program igazi csemege, és persze azoknak is, akik kíváncsiak, hogy milyen az élet a Need For Speed-en és Gran Turismon túl...
...és a DRIDen túl ha megemlítjük a kaki NFSet akkor a GRID egyszerűen nem maradhat ki!!!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Nem is hallottam erről a játékról de így képek alapján jónak tűnik!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
ez_meg_emaz
őstag
Most hogy vettem végre egy x360-at már nem az a bajom hogy only konzol egy játék hanem hogy only ps3. Bassza meg már a sony. Sok jo címük van.
-
bwoay
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #4 üzenetére
Érdekes, én pont fordított esetben érezném így magam.
Rossz gépet vettél.
Átolvasva a tesztet azonnal arra gondoltam,
hogy akkor ez a játék valami olyasmi, mint a PGR,
csak
- gyengébb belső nézet
- gyengébb pályakidolgozás
- gyengébb AIA PGR meg egy méltán híres, kiváló játék,
only on xbox360. Ja és egy hófehér F430-al szoktam csapatni benneViszont ha van demoja a FC-nek, leszedem,
de egyelőre nem érzem úgy, hogy bármiről is lemaradnék,
autós címekben egyelőre jóval gyengébb a PS3[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
ez_meg_emaz
őstag
Jo, jo értem. De most nem csak autos gamek miatt.
Pont nemtudok most felsorolni, de van 2-3-4 game ami érdekelne, de only ps3
Drake is asszem az pl, meg van vmi fps is, bár azokat nem kamázom konzolon, az irányitás miatt, attol független kiprobálnám lehet tetszene. Meg van 1-2 még. HR-ről meg már ne is beszéljünk.
Szal majdnem azt érzem hogy ugyanott vagyok. Jo ez tulzás(örülök én a 360nak, azt se tudom mien gamet vegyek most), de amikor már 3.x mondom hogy affene ezis csak ps3 akkor már kezd bosszantani.
Nem, még tuti nem veszek ps3-at. Majd 1x. -
bwoay
nagyúr
válasz ez_meg_emaz #6 üzenetére
adott konzol kínálatát az exkluzív címek határozzák meg,
nem tudsz olyan gépet venni, amire minden jó játék megjelenik.
bármelyiket veszed, valamiről lemaradsz.
de legalább nem PC, hogy mindenől lemaradj[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Daweee
őstag
Wii-n játszok ezzel a játékkal, vegyesek a tapasztalataim...
a legnagyobb pozitívum hogy ez az első igazán komoly autós játék a kiskonzolra (versenyben van még a Mario Kart ) meg hogy tele van Ferrarival. Alapvetően szimulátor jellegű, értsd néha fékezni is kell
Viszont a grafika az nagyon ótvar, nembaj szeretjük a PS2 átiratokat
Irányítani többféleképpen lehet, én csak a wiimote horizontális fogását próbáltam, egyik gomb gáz, másik fék és tekergesd jobbra-balra, valamint a váltani az egész irányító föl- illetve le rántásával lehet. Meg se közelíti a rendes PC kormány szintjét, de azért el lehet navigálni vele.
Összességében nem rossz játék, de tény hogy nem a wii volt az elsődleges platform. -
Ste
addikt
ez nagyon gagyi
-
bOtX
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #12 üzenetére
hy!
szerintem nem kell neked aggódnod az Xbox360 miatt. Most jön a Midnight Club La (ha jól tudom x360 ra is jön) és a Race Pro viszont csak Xbox360 ra jön. Szóval vannak itt játékok
-
bOtX
aktív tag
válasz ez_meg_emaz #15 üzenetére
LA demót én is várom persze ha lesz.
-
Dr_Syrex
senior tag
Ferrari rulez . az új nfs-ben végre megint lesz.
Szerintem egy ilyen játéknál jobban kellett volna koncentrálni a fizikára és az MI-re, de lehet, hogy így sem rossz, csakhát itt nagyot dobna a játékonRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Rigel77
tag
Na akkor írok ide is , mert ez a Cikk tulajdon képpen a gamer365.hu rol van átkopizva .
Első alapvető dolog a Ps3 verzió és a Ps2/wii verzió grafikailag nem egy tészta nem is egyszerre jelent meg . Másik Forumon is leírtam pl azért van ennyi állitási lehetőség , mert az eredeti Ferrari Challengben sem lehet több dolgot állitani a szabályok szerint . És mivel ez egy Official Ferrari játék ( Hivatalos Ferrari Hologramos matrica van rajta ) ezért nem változtattak rajta . Egyébként ma érkezik hozzá a pach igy már trofea rendszer is lesz benne . Én 2 hibát rottam fel neki.
- Az első az hogy kezdő szinten buta az AI , Hard szinten már jobb egy kicsit
- Az autó kidolgozásik jók , egyedül a kerekek amik elnagyoltak ha forognak .Ami a cikkben írnak a grafikáról azzal is vitatkoznék , igaz nem álltam meg pixeleket vadászni , de menet közben szépen néz ki a játék . Eső efekt is tetszetős .
Belső nézet meg szép , bár nem mozog minden müszer mint a Gt5Pben , de feldobja az hogy jobbra és balra is ki van dolgozva minden . Van egy érdekes nézet az hátul a motor felett , és úgy mész hogy az auton keresztül látod a dolgokat , nagyon fun , de én álltalában a motorháztető vagy belső nézetböl játszom.Egyébként nem egyszerü vezetni a gépeket , mert a kerékvetők rossz használatával nagyon sok időt lehet veszteni . Tanulni kell és nem lehet úgy vezetni mint a gridet .
Összegezve szerintem jó kis játék a fél szimulátor kategoriában. Mivel sok nincs is igy nálam kötelező darab volt, és mai napig játszom .
Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
Rigel77
tag
Közben egy kis rövid hír . Megjött a 2.0 pach amivel bekerültek a Trófeák a játékba
Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
alatar
csendes tag
Azért a nincs kemény cím ps3on dolog kicsit sántít.... gt5
-
adam520
tag
Hát igen a PC mindig előrébb tart a komoly játékokban.
Csak az a rohadt hardver cserélgetés ne lenne !Dr.Adam520
-
PazsitZ
addikt
F1 challenge-hez is volt külön Ferrari mod
És valóban az NFS Porsche a legnormálisabb az NFS történetében- http://pazsitz.hu -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest