Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • nkmedve

  senior tag

  válasz Dyingsoul #197 üzenetére

  "Ha így álltok hozzá a technológia elmegy mellettetek és olyanok lesztek, mint azok az idősek akiket nem érdekel az okostelefon és az internet sem. Nincs ezzel gond, csak ők nem irogatnak butaságokat szakmai témában."

  That escalated quickly :DD Pedig azokkal amit azelőtt írtál még egyet is tudtam volna érteni, nem tudom minek kellett egy ilyen beszólással lenullázni a teljes érvelést.

  Sehol nem mondtam, hogy szar a VR ("elveszi a munkát" :D ) vagy semmi ilyen ostobaságot amit ezzel a kommenttel sugallni próbáltál. Egyszerűen üzleti és praktikai szempontból vizsgáltam azt hogy jelenleg mennyi kontent van és a jövőben mennyi várható az alapján, hogy az Alyx mint exkluzív játék és húzócím mennyire volt sikeres vagy bukás a fejlesztőnek.

  Lehet hozni millió példát a jól ismert játékok jobb vagy rosszabb VR változatáról, de ezek nem tartoznak a minőségi VR exkluzív termékek közé amiről beszéltem, legtöbben az ilyen "portok" miatt biztos nem költenének VR szemüvegre, ahogy én sem.
  Pl. egy mezei Fallout/Skyrim-et nem fogok headsettel a világtól elszigetelve játszani ha ugyanúgy megtehetem egy minőségi, magas frekvenciás monitoron is ahol majdnem ugyanolyan jó immerziót ad, de közben nem kell a VR semmilyen hátrányával szembesüljek. Ha már ráveszem magam, hogy felrakjam azt a kényelmetlen headset-et (nálam többszörösen is az, már csak azért is mert nagyon érzékeny a fej és arcbőröm) ami sokkal jobban kifáraszt, esetleg hosszabb idő után fejfájást is okoz, akkor elvárom, hogy valami egyedi élményt kapjak.
  Ez az amit nem tudom, hogy milyen mértékben fogok megkapni a jövőben, még ha az Alyx egy jó kezdet is lenne. Ennyi évnyi VR után kicsit furcsa kezdetnek nevezni, de nekem tényleg az, HL Alyx előtt soha eszembe sem jutott volna VR-re költeni, pedig futólag próbáltam már néhány headset-et a múltban.

Új hozzászólás Aktív témák