Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz nagynorbi #3613 üzenetére

    Ha nálunk is pénzt tennének végre bele,és nem 100 sufnishop 50 Helix-el a polcán(bár sok helyen még az sincs,nem konkrét,csak példa),állandó készlethiánnyal küszködve árulná a portékát,talán lehetne is valami.DE jelenleg ez nem így van,és azt kell mondjam,aki kicsit jobban beleugrik az ecigibe,lényegében el is felejtheti az itteni shopokat,Lacát kiéve,persze.
    5 csomagomból 1 jött itthonról...
    Az álandó készlethiány ráadásul azt igazolja,hogy VAN kereslet.Csakhát januárban kínai újév-hivatkozás,aztán február végigvárása,mert a kínai 1 hónapos szállítás,aztán mégegy hónap sok helyen,mert ami jött pár cucc,azt is elvitték napok alatt,itt tartunk mi.
    Bezzeg készletek vannak tizenezrekért,mert az biznisz.Mert irtó nagy haszonnal jön kínából...Én nem is veszek itthon semmit többet,minek lennék a magam ellensége,angol hardveren angol löttyöt szívok jelenleg is,némi Lacást mellé csemegének...
    Majd egyszer talán lesz felnövés is a feladathoz.Messze van még,hogy legyen valami fellépés amúgyis,hisz a sufniboltok nem képviselnek számottevő "erőt" a legalizálás kapcsán sem,kimennek kábé 5 helyre kobozni,és lényegében megszűnt a magyar ecigaretta forgalmazás.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák