- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Nincs itt véletlen Kaposvári vagy környéki kollega?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
karakpecze21
senior tag
Én mikor először készletben vettem, az üzletben kaptam hozzá 30ml liqvidet ajándékba.Választhattam milyet akarok és nálam a Davidof-ra esett a választás.
Vettem hozzá kapásból +301ml-t, hogy egy darabig elég legyen.Nem tudom ezek honnan hozták, vagy mióta állt nekik, de nekem rámromlott 1 héten belül.Olyan 40ml-t dobtam a szemétbe.Nekem az a bajom, hogy eddig amiket szívtam sima dohány ízesítésűeket azok max pár napig ízlettek.Utána olyan furcsán semmilyen ízük lesznek a számomra.Csak az az édeskés íz marad és semmi más.nem tudom miért...
-
mord025
csendes tag
Nevezd meg a gyártót és a márkát is.
Úgy talán többet tudunk segíteni.
De szerintem a Mellow Dew-ről beszélsz
Általánosságban annyit azért elmondhatok hogy leveseket( főleg a házi keveréseket) illik hűtőben tartani és használat előtt felrázni.
Egyébként van úgy hogy besokalok egy ízből, ezért aztán magamnak keverek, de mindig csak keveset max. 10-20ml-t
3-4 napig elég[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz mord025 #4855 üzenetére
Megnéztem a dobozát és valóban a mellowdew volt ami rámromlott.
Most már én is hűtőben tárolom őket.
A Laca féle cuccok nagyon jók, de a sima dohány nekem ott is pár nap után íztelenné válik.Bár lehet ez az én hibám.Most, hogy a Lacától nem tudtam rendelni, valami Maximum Smoke nevezetű cuccot vettem (elvileg premium liquid) ez is nagyon jó, sőt baromi jó.
-
vOrOn
tag
Csak nekem jut(hat)ott az eszembe rácsöppenteni e-liquidet rendes cigarettára és úgy elszívni?
Mondjuk cigi kezelés után furán néz ki, nagyon könnyedén képződik három centiméteres parázsdarázs és a keletkező forró levegő miatt kissé nehezebben szívható, de egészen finom.
-
mord025
csendes tag
válasz karakpecze21 #4856 üzenetére
Igen mano ügyes fiú és finomak a levesek.
Bár hozzátartozik az igazsághoz, hogy teljesen más gyártású aromákkal dolgozik és ezért neked szokatlan és új intenzív hatásúak.
Mivel nem szívok analogot, nem jutott eszembe rácseppenteni -
vilmaboy
őstag
Jahamm... láttam már ilyen kazánt csak a nevit nem tudtam fejből. pár srác használja akit ismerek. tervezem is a beszerzését... báááááááááááár. megmondom őszintén egész jól elvagyok a helix V3-al... semmi gondom vele. Ma meghackelem long wick-re. meglássuk milyen lesz
-
BandiHUN
veterán
válasz vilmaboy #4861 üzenetére
No én megláttam,milyen lett,először megtekertem 2-es üvegszálra,eresztett nagyon,megtekertem így 2x 1-5ös szálra,2-3 óránként megtelt a kazánrész magától,szörcsögés,pont sörözéskor is kifújással kellett genyózni,most 2x2-es szálon van 0.2-es drótból 2.4ohm,ez volt mindegyik tekerése,no ezzel nem pisálja össze magát,DE viszont ez kevés anyagot is visz már,gyenge a füst.Bár nem is éget a szolíd tekerés miatt,de eddig nem vagyok elégedett igazán.Pedig a gyári szál kivéve sima 2-esnek tűnt,és ráadásul sima,nem long,a longot ugye meghajtja a ház lefelé,szóval mégkevésbé kellene eresztenie.
Egyébként tapasztalat eddig:felesleges a "long" változat,mert NEM visz a szál maga elég lötyit fel,ha a szál alá esik a szint,ugyanúgy fordigatni kell,ok,nem éget,annyi előny van,mert annyit azért felszív,de gyenge lesz a füst.Szóval én a következőnek megint megpróbálok egy 2x 1.5-öt,de sima rövidet,lesz,ami lesz.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
mord025
csendes tag
válasz BandiHUN #4863 üzenetére
A long wick felesleges voltában tökéletesen egyetértek veled.
Inkább az üvegszál minősége a fontos.
Volt egy hazai beszerzésű, az kevésbé volt jó, mint a HC-ról rendelt.
De miután a másiknak, jó cuccból új „bajuszt” csináltam, már ez is tökéletes.
Az ördög itt is a részletekben rejlik. -
karakpecze21
senior tag
válasz mord025 #4864 üzenetére
Biztos hülyeséget kérdezek (ne tessék megkövezni ), de miért jó, hogy ti tekergetitek a madzagot meg a fűtőszálat?Nem kötekedésképp kérdezem.
Erősebben füstöl?De ha ennyire macerás akkor megéri vele szenvedni?Amiket én használok most patront, azok nagyon jól füstölnek, semmi bajom nincs velük.Hosszú kanócos és egyben cserélhető a kanóc és a kazán is.Ha nagyobbat slukkolok akkor simán beköhögök.
-
BandiHUN
veterán
válasz karakpecze21 #4865 üzenetére
Az a jó benne,hogy olcsó elsősorban,a másik pedig az,hogy ezzel is lehet "játszani",vagyis más-más íze,füstje,stb.van ugyanannak a patronnak,kábé úgy,mint ahogy te kompletten veszed a cserélhető fejeket és van többféle ellenállású...
Csak mi abból a pénzből,amibe 1 fej kerül,megveszünk 20-30-szor használható felújítási anyagot.És rutinból pár perc alatt kész az egész,gyakorlatilag pl.én sem tisztítom,égetem ki csak a nagyontuti tekeréseket,mert mire elmosnám a cuccot,kész az új bél.
És nem macerás,csak kísérletet kíván,pl.sima Helixnél én is csináltam long-ot,ott jó volt,de a V3 "nem szereti".Most tettem bele 3x1-es szálat és 0.15-ös drótból 2.4ohmos tekerést,de rövid kanóccal,és úgy tűnik,ez jó lesz.
A beköhögés meg egy dolog,ha égett a kanóc,az is beköhögtet,a sok nikotin is beköhögtet,stb...én pl.abszolúte az íz miatt szívom,nem hiányzik a köhögés,kicsi kaparás nem baj,de én inkább az ízre és a nagy gőzre megyek.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
mord025
csendes tag
válasz karakpecze21 #4865 üzenetére
Kérdezni nem csak szabad, hanem muszáj is.
Az üvegszál egy bizonyos idő után elveszíti az folyadékvezető képességét, azaz nem szállít annyi levest a fűtőszálhoz amennyire szükség volna.
Nem biztos, hogy észreveszed a minőségromlást folyamatos használat mellett, de hidd, el van.
Ezt csak akkor érzed igazán, ha van mihez (egy újhoz) hasonlítani.
Én sem vettem észre magamat, hogy öregszem, pedig minden reggel láttam magamat a tükörben.
Az exemnek egyből feltűnt.
Új fejhez pedig legolcsóbban sk tekeréssel lehet jutni -
karakpecze21
senior tag
válasz BandiHUN #4866 üzenetére
Értem.Én is kipróbálnám, de neki sem kezdek, mert baromira nincs készügyességem.Nekem pl. pecázásnál egy horgot megkötni is nagyon nehezen megy.
Amit most használok patron, ott sem drága a felújítás.500Ft a komplett belső csere, mondjuk most felvitte a srác az árát 650-re, de az sem vészes, mert amióta ezt használom még nem kellett cserélnem.
mord025 : Mondjuk igazad lehet.Ha az ember használja, akkor nem nagyon érzi a változást. Én durván 3hete használom ezt a bélést, lehet akkor egyet cserélek is.
[ Szerkesztve ]
-
mord025
csendes tag
válasz karakpecze21 #4868 üzenetére
Nézzd meg ezt, így könnyebb lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=K-g3LeadXLI&feature=plcp
Sajnos most éppen nem kapható[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz mord025 #4869 üzenetére
Bakkaer mennyire durván füstöl már.
Hát azért a gyári patronom messze van tőle.Azért nem annyira egyszerű művelet ez, legalább is számomra.
Az akksit nem nyirja szét idővel, hogy annak a segítségével feszegeti szét a patront?Ez a Láva vagy nem tudom milyen akkumlátor bakker mennyire durva, akkora mint egy műbroki.
Ezzel egy dizel autót is be lehetne bikázni. -
mord025
csendes tag
válasz karakpecze21 #4870 üzenetére
Az egy kiherélt aksiból készített patron szétbirizgáló.
A palástmenet áll, mint Katiban…
Én esztergáltattam egyet, de az az olcsóbb.
A Lava az egyik legjobb ár/érték arányt képviselő cucc ami náluk kapható.
Minőségbeli ugrás.
Mint amikor átültem a Ladámból a VW Jettába.
Kérj egyet a Jézuskától.
Nem fogod megbánni.
Minden patron/tekerés/leves más feszültségen adja ki legjobban magát.
Itt tized voltokban tudsz szabályozni ami nagyon hasznos lehet -
mord025
csendes tag
válasz karakpecze21 #4872 üzenetére
Őt javaslom, nagyon korrekt "srác" és ért hozzá ami nagyon fontos lehet.
http://vape42.hu/kategoria/lavatube.html -
vilmaboy
őstag
Hát nem volt időm meghackelni a V3-at, de nagyon felhúzott ma reggelre ismét... kényelmesen megtöltöttem tegnap este a tankomat. állítva tároltam dircet. reggelig 1 gondolat sem hiányzott belőle. öltöztem, zsebre vágtam a tokjában... és gó meló. kb 10 perc alatt beértem melóba, összetekertem és máris hioányzott belőle majd a fele... szörcsög, folyik... a tö*öm tele van vele... olyan jó kis kazán volt. mi történt ezzel? megnéztem a felújítós videóját hondapapinak, de nincs olyan üvegszálam ami gyárilag tekert. csak sima üvegszál és mellé huzal. Valamit mindenképen csinálnom kell vele, mert megőrít így. elfolyik a fele elves. az meg nem kifizetődő. a kutya gondolom az üvegszál körül lehet elásva...
- Használ valaki NGP tankot Ego T-n?
- Mini lava menyit bír ki üzemidőben? Nekem a nagy lava nagyon nagynak tűnik. nem akarok akkora böleket cipelni magammal. Az ego-t is csak úgy tudom hordani zsebben, ha széttekerem.[ Szerkesztve ]
-
Wendelke
senior tag
válasz vilmaboy #4875 üzenetére
Szia!
Először is bocsi, azt hittem, hogy vágod az NGP-t, ezért vettem korábban viccesre
A V3 gyári, vagy már te tekerted meg? Ha te, akkor mennyi és milyen üvegszálra? Alap esetben, állítva nem lenne szabad kifolynia a lötyinek, használat közben nem szörcsög?
Melyik NGP tankra gondoltál? Egyébként amennyiben eGo akksira akarsz NGP kazánt, akkor ott a "víztorony" effekt lesz, 14 mm-s akksira, 22 mm-s kazán.
A Lava üzemideje az akksitól és a rátekert eszköztől függ, a minibe 18350-s akksi megy, 800-1200 mAh-s akksikkal,míg a normál Lavába 18650-s akksi megy, akár 3000 mAh-s akksival. Tehát az aGo akksid teljesítményét figyelembe véve, kb. kiszámolható Lávára az üzemidőd, természetesen csak megközelítőleg.
A mini lava és a normál között kb. 30-35 mm különbség van.
[ Szerkesztve ]
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
vilmaboy
őstag
válasz Wendelke #4876 üzenetére
A V3 2,4ohm gyári teljesen, rövid bajszos. Nem állítva folyik, hanem amikor elfektetem akkor szívja túl magát és szörcsög mint atom. amikor kifújom, megpucolom, akkor oksa. azt vettem észre, hogy amikor már csak 1/3-ig van, akkor nem szívja meg magát annyira azt hiszem. Mostanában kezdte el a hülyeségét. eddig nem volt bajom vele. a mystic és a vaportime-os löttyökkel csinálja leginkább. laca lötyinél nem tapasztaltam ilyen mértékben. lehet az sűrübb?
-
vilmaboy
őstag
válasz karakpecze21 #4878 üzenetére
+1
-
ithomas
őstag
válasz vilmaboy #4877 üzenetére
A vendégszálat kivetted belőle?
Ps:
Tipp: Távolítsuk el a kazánrészben található vékonyabbik üvegszálat, a jobb liquid áramlás érdekében amennyiben Mystic Juice-al használjuk. Csak PG-s liquidhez szükséges az ottléte a szivárgás meggátolásához
Real eyes realize real lies!
-
bluyoo
nagyúr
-
mord025
csendes tag
Igen a "vendégszál" kivétele illetve megléte fontos tényező lehet.
Bleki videó kb 10. perc környékehttp://www.youtube.com/watch?v=AuF3adW5QNY
-
Wendelke
senior tag
Nekem a V3-ban nem volt vendégszál, most egyensúly/füstbajnok lötyiket használok, így pld. jó, de a használatba vételkor fullra töltve, nálam is szörcsögött, de egy kis előizzítás és gyengébb szívással ok volt.
Próbáltam most épp a napokban Mystic-es lötyit, szerintem az is elég sűrű legalábbis az RY4, hasonló mint a Laca féle füstbajnok RY4.
Blacki videójában meg nagyjából benne van minden a megfelelő üzemeltetéshez.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
greenface
aktív tag
Sziasztok,
BUD-ot szívnék, de csak szívok vele egyelőre.
Ugyanis elvileg VG-s verzió, a PG-s lötyit iszonyatosan folyatja, de még az 50/50%-is keveréket is. VG-re meg nem akarok áttérni, mert egyrészt sok PG-s lötyim van, másrészt kicsit elriaszt ez a 'baci-táptalaj' dolog a VG-nél.
Ha üvegszálat cserélek, akkor jó lesz a PG-hez?
És milyet érdemes beletenni? (eddig mindehol 1 mm-est ajánlottak, de az ecigionline-on csak 1,5 mm van, és én innen szoktam rendelni, ez is jó lesz vajon?)köszi előre is.
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz greenface #4884 üzenetére
Szerintem a nikotin miatt kevés baci él meg benne. Én 2szál 1mm-est hasznalok benne, nagyjából jó de az igazi az olyan 2,5x lenne.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Kígyó
senior tag
válasz vilmaboy #4875 üzenetére
Hali!
Ego akksi felejtos Ngp Genesis eseten. Ego T meg aztan plane. Szvsz egyedul lavatube, vagy ilyen tudasu cucc eseten van ertelme az 510-es genesis tanknak, de a minin nem nez ki jol, a krommal pedig mar tul hosszu. Sokkal erdemesebb akkor mar megvenni egy komplett genesis keszuleket, az ugy van egyben!
A lavatube nem zsebben hordos cucc(Genesis tank plane nem). Ha megis ott akarod hordani, akkor mar tokmindegy, hogy mini vagy nem.
Zsebrevagosnak ott a twist, ha nem eleg a normal ego.
udv,
Kígyó -
mord025
csendes tag
Részben egyetértek.
Viszont szerintem a Lavával azért tud tökéletesen együttműködni a Genezis, mert az a feszszabályzásnak köszönhetően folyamatosan tudja adni a kraftot a működéshez.
Az NGP egy merülő félben lévő aksival már nem adja ugyanazt az élményt, amit egy teljesen feltöltöttel. Én ezért már 3,8 volt környékén aksit szoktam cserélni.
Pedig lila samukat használok.
Ezzel semmiféleképpen nem akartam azt állítani, hogy az NGP ne lenne jóA Bud-hoz pedig nem értek.
Egy hétig próbálkoztam vele utána feladtam.
Olyan, mint egy migrénes nő.
Ha nincs baj, nagyon jó, ha nem akkor csak kínlódás.
Elnézést a csajoktól
Persze ettől még másnak nagyon bejöhet
Itt van egy kis videó
http://www.youtube.com/watch?v=E-L42-jRQVY&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=Xfr5bVmM-JU&feature=plcpA VG nem baci táptalaj.
Romlékonyabb, mint a PG, de nem az.
Ismerem én is azt a forrást, ahonnan ez a tárgyi tévedés származik (egyébként mindenkinek ajánlom elolvasni) de ez az egy nem pontosan van leírva. -
Kígyó
senior tag
-
mord025
csendes tag
Igaz, de viszont az élvezeti hatáscsökkenés az NGP-ben lineáris, a Laván pedig nagyjából kiegyenlített.
Én a Lavában is cserélek aksit 3,8-nál.
Mégegyszer a NGP nagyon cool és büszke vagyok rá hogy magyar -
mord025
csendes tag
Ezt te is érzed.
Próbáld ki.
Van két egy forma gyártású akkud.
Egyiket töltsd fel csutkára a másikat hagyd 3.8-on.
Hasonlítsd össze.
Na.
Nekem már elég, hogy a tudatalattim jelzi, hogy bizony lehetne ez jobb is és utána a buta fejem el is hiszi.
De igazad van, ritka hülye vagyok.
Ha hallok egy új ízről,már tudom hogy előbb-utóbb lesz nekem.
Pénz nem számit.
Az a legkevesebb. -
Kígyó
senior tag
válasz mord025 #4893 üzenetére
Berendeltem 12-es, 9-es, 6-os es 0-s likvideket kiprobalni. 0-s az tenyleg nulla, nem hiszem, hogy valaha is lemegyek addig. 6-os az meg realis celnak tunhet, de nem most. Komolyabb kazannal, lavan csutkara tekerve neha elmegy. 9-es sokszor eleg teljesen, ritkan kell a 12-es. 18-ashoz mar nem nyulok. Most eppen rendeles elott allok, eppen azon agyalok hogy 9-eseket vagy 12-eseket rendeljek. Most meg valoszinuleg vegyesen fogok, aztan majd latom az elkovetkezo 2 honapban, hogy kell-e a 12-es.
Az itthoni kotyvasztasrol kozben lemondtam. Napi 1-2 ml-t szivok csak mostanaban. Tobbet koltok hardverre, mint lotyire. Meg persze ugysem tudnek soha olyanokat keverni, mint Laca! -
bigapu
tag
válasz mord025 #4891 üzenetére
ha én teszek eléd egy lava-ban egy 3.8-as akkut,majd egy 4.2-es akkut,és nem tudod,hogy melyiket-mikor,a büdös életbe nem mondod meg,hogy melyik-melyik.mert ha igen,akkor ezután jézusnak szólítunk,és imádkozunk hozzád
mást lát a szem, és mást az ész, a látvány csalfa, és lépre mész
-
mord025
csendes tag
Hát, ha csak elém teszed, valóban sohasem tudom megmondani.
De ha használhatom is, akkor igen.
Főleg ha az a Lava az enyém és egy HV-s patron van rátekerve és az én levesem van benne.
Nem vagyok szakmabeli és az a kevés tudásom is nagyon megkopott már, úgy hogy kérlek az alábbi okoskodásomat ennek a fényében vizsgáld.
Adott egy zárt rendszer az akkumulátor, amelynek kapacitása véges, nincs utántáplálás.
Ebben a rendszerben üldögélnek barátaink a Volt és az Amper.
Régi haverok, kéz a kézben járkálnak hosszú idő óta.
Most ettek-ittak teli vannak energiával, a munkaidő kezdetén járunk.
Egyszercsak jön a parancs a főnöktől (DC/DC konverter) hogy srácok, itt van ez rúd át kellene ugrani.
De hát főnök ezt a rudat te 5,2 méterre tetted (HV patron !) én meg csak 4,2 méter magas vagyok.
Csönd legyen!!!
Majd tartok bakot! (konverzió+fesszabályzás)
Nincs mit tenni a két melós, átugorja a lécet és úgy, hogy csak az egyik kapja a tuningot ezért a melóhoz.(Ez az életben is így van. Ha ketten dolgoznak az egyiké a jutalom a másiké a leb@szcsi)
Így dolgoznak egész nap, persze hogy elfáradnak ( nincs utántáplálás) sőt a Volt már többször térdre esik és csak 3,8 méter magas, egyre nehezebben ugorja át az elé tett akadályt, főleg úgy hogy az amper is fogja kezét.
Ha egy 4,2 voltos akksival odapirítasz egy kazánnak a khantal szinte rögtőn felizzik intenzív a gőzképződés és más az íz.
Ugyanezt a teljesítményt 3,8 voltról indulva is leadja de a khanthal már lassabban izzik fel (tudom feszszabályzás) kevésbé intenzív a gőzképződés megindulása.
És itt szerintem a kulcs a megindulásban van.
A harmadik tényező pedig az alacsony NIC tartalmú leves.
Szinte biztos hogy egy nagy NIC (nekem 12mg/ml) tartalmú levesnél nem érezném mert a TH itt torkon lő és kész.
De én csak 3-5mg/ml juice fogyasztok (de abból jó sokat) és itt lehet érezni a különbséget.
Ja és nem mentolt vagy rumot mert ezek azért magukban is adnak TH-t
Ez így nagyon szubjektív de hát az életben szinte minden, ami érzékelés ilyen.Peace !!
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest