Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Lousha

    csendes tag

    válasz fer #1439 üzenetére

    Ha magadra vetted, az nyilván utal valamire, én még véletlenül sem rád értettem. Eszembe sem jutottál.

    Arra céloztam, miközben még magamban sem gondoltam konkrét személyekre, hogy sok kezdőnek nehézséget okoz a BUD kezelése, mivel gyári állapotában nem túl jó. A korábbi verziókra ez fokozottan igaz volt, de a mostaniak is csak valamennyire működnek eredeti állapotban, de nem jók. Ezért egy egyszerű változtatást kell rajtuk végrehajtani, ami a gyakorlatlan kéznek nem mindig sikerül (vagy meg sem próbálják), és ez oda vezet, hogy számtalan felhasználó fikázza a BUD-ot minden fórumon, hogy használhatatlan, pocsék, semmire sem jó, e miatt pedig sokan mások elbizonytalanodnak, és nem veszik meg, ezzel pedig lemaradnak valami állati jóról, a BUD ugyanis egy kiváló patron,ami szvsz mindennél jobban visszaadja a lötyik ízét, ha megfelelően fel van javítva egy szálcserével, és rendszeresen ki van pucolva szakszerűen.

    Sok olyan felhasználó van, akit általánosságban is személyében sért az, hogy az e-cigi jelenleg nem tökéletes eszköz, és sok alkatrésszel kicsi mókolni kell a jó működéshez. Ők agyérgörcsöt kapnak minden olyan tanácstól is, hogy pl. az eGo tankos kazánokat először mossuk ki, égessük ki, mielőtt használatba vesszük őket, mert "miért nem jók úgy, ahogy vannak?!" Én erre azt mondom, hogy azért, mert kisnyúl, és a tapasztalatomra hallgatva kimosom, amit kell, cserélem a szálat, ahol kell, majd vállat vonva bagózom tovább gondtalanul, ők meg az egyszerűen javítható cuccaikat inkább használják úgy, ahogy vannak, közben hisztiznek, hogy nem jó, majd a kukába hajigálják őket, és tovább hisztiznek, hogy ez így nem jó. Ez számomra idegbeteg magatartás.

    Ha majd 10 év múlva az e-cigi már kiforrott rendszernek számít, és minden második ember szívja, ezáltal a kereslet is sokszorosára nő, és minden "out of the box" frankó lesz, akkor én is abbahagyom az apró javítgatásokat, addig meg élvezem a tapasztalatom adta lehetőséget, hogy a tökéletlen holmikból is kifogástalanul működő dolgokat tudok csinálni, és ezt a tapasztalatot igyekszem másokkal is megosztani, pl. a lenti PDF formájában, hátha akkor ők már kikerülhetik azokat a buktatókat, amiken a korábbi kezdőknek végig kellett menni. Én egy ilyen surmó vagyok, ezzel töltöm a szabadidőmet.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

Aktív témák