Aktív témák
-
bzoley
veterán
Ha nem gond, rendelj mindkettőből. Ha túl erős, hozzákeversz a gyengéből, vagy uez fordítva, ha gyengének érzed.
Én 18-24mg-mal kezdtem, most 8-10 körül érzem jónak, nem terveztem csökkenteni, legalább is ilyen gyorsan. Az egyik néha még így is túl erősnek tűnik.
Sajnos a nullásnak túl semleges íze van. Kivéve a paprika oldatom, az a legkisebb szívásra ölni tud -
Brenyo
tag
Már lehet tőlem is rendelni:
Royalsmokers Elektromos cigaretta szettek, alkatrészek -
devast
addikt
Na megjött a Laca féle lötyi. Első benyomások : Nincsen kellemetlen műíze és a dupla erősségű mogyorót azért már érzem. Nincs telenyomva színezékkel majdnem átlátszó, nem nyírja ki gyorsan a kazánt. Jó, hogy egyszerűen fejezzem ki magam. De akkor is szerintem drága
[ Szerkesztve ]
-
Jimy83
aktív tag
Úgy tudom a folyadék azért színtelen mert frissen van keverve , később sötétedik be a színe a niktoin miatt.
Amúgy tényleg jók a Laca lötyik , még az amerikai likvideket próbálnám ki csak kicsit sokkalom az árat -
leeate
senior tag
Én sajna nem tudom megtenni, hogy öntögessek, mert ez ezek zárt patronok, amit ehhez a cigihez lehet venni, de ha jól értem, akkor a jobb cigik esetében mindegy, milyen típusod van, mindenféle folyadék jó mindegyikbe, ugye? Bocs az értetlenkedésemért..
Ha ez így működik, beruházok én is valami komolyabb cuccba, az eliquid ízkombinációi már névre is marhára bejönnek!Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Xero
nagyúr
Igen pontosan.
A "komolyabb" cuccoknál van többféle patron és kazán is.
Jelenleg ami elterjedt:
-Hagyományos szivacsos/vatelines patron (ebbe csöpögtetsz folyadékot és felszívja) és hozzá hagyományos kazán.
-Tank patron és kazán. Ez hasonló az előbbihez, de itt nincs szivacs, csak egy kis tartály rész amiből kicsöpög a folyadék.
-Integrált patron. Ez hasonlít legjobban a mostani megoldásodhoz, de ezek újratölthetőek. Van ezekből is többféle típus.(#613) Jimy83: Én minden alkalommal, ha kifogy a tank patron ízt cserélek. Ez naponta 1-2 alkalom. A változatosság gyönyörködtet. Ez is az előnye a tanknak nálam. Kifogy, betöltök mást. Tiszta drip tip élmény.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Na annyiért valami ilyesmit:
Joye Ego akksi - 4200Ft
Joye Ego Tank kazán 2db - 4000Ft
Joye Ego Tank patron 5db - 1000Ft
Joye Ego töltő - 500FtEz mind magyar oldalról származó ár.
Ha nem vagy türelmetlen és van PayPal accountod, akkor 2-3 hét alatt Kínából is ideér 12e körül egy Ego-T starter kit. Ez annyiban tér el, hogy 2 akksit adnak, van fali töltő és egy kis tartó szütyő.
Itt a kínai elérhetőségeszerk: Az lemaradt, hogy 510-es csatlakozója van az Ego-knak, szóval nagyon sok kiegészítő van hozzá. Hagyományos, integrált, turbo patron is.
szerk2: Egy rövid leírás az Ego-ról: http://www.ecigiforum.com/index.php?topic=32.msg16462#msg16462
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Vagy itt visszakeresel, és Brenyonál érdeklődsz, hátha van még neki EGO szettje.
EGO+ szett díszdobozos (2db akksi, 2db kazán borítás, 5db CE2 XL kerámia, Szipka, Tároló tasak, Töltő, EU-s adapter töltőhöz, Töltő készlet) : 12000 Ft
Teljesen versenyképes. Nem külön kazános, de én spec. ragaszkodom a kerámiához.
Mindenképp valamilyen EGO-ban érdemes gondolkodni. -
Xero
nagyúr
Igaz nem tőlük, de sok csomagom jött már Kínából. Nem volt eddig velük gond. Az első tőlük rendelt motyóm most van a vámon. 100$ alatt nem nagyon szokták bántani, bár az elvi határ 50$. Jött már át simán 200$-os csomagom is.
A töltő egy kis usb-s töltő, amit egy hálózati usb aljzatba dughatsz. Ezt szintén mellékelik. A rendelés során írd oda, hogy EU töltőt kérsz.Egyébként nekem is Ego-m van (900-as aksi, CE2 kerámiák és tank kazán/patron) azért ajánlom ilyen nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Nekem mega (280mah) 510 -em van 2db, tank kazánnal, meg egy mega töltős pcc-vel. Melóba ezt hordom. Ha kifogy az akku kicserélem és a pcc tölti is. Itthonra meg usb passthrough. Venni már nem fogok semmit, ha lesz kedvem csinálok jó kis boxmod-ot, fillérekből megvan, és csak a képzeleted (meg az ügyességed) szab határt
-
-
Jimy83
aktív tag
Azt vettem észre hogy mikor melóba vagyok 24-be és füstölök mint a gyárkémény estére már nem érzem a likvid ízét.
Aztán most reggel slukkoltam párat újra jönnek az ízek -
bzoley
veterán
És elmagyaráztad annak a kissé alulművelt modinak, hogy egyáltalán nincs betiltva?
Talán nem a Zindexről kéne tájékozódni.
Esetleg még a tüdődokis riport is segíthet.
Ellenpélda még az oxygány, ahol nem csak a neten lehet vásárolni, boltjuk is van.
Egyébként tényleg nevetséges indokok.[ Szerkesztve ]
-
Brenyo
tag
Újra él a hirdetés, nem kaptam választ a moditól, csak nem tesznek ki miatta
Ecigishop -
leeate
senior tag
+ még egy-két kérdésem lenne még, hogy meddig bírják ezek egy töltéssel / meddig tart feltölteni? A mostani cigimnek állnia kell kb. 4 órát az usb-n, és így se mondanám, hogy túl sokat tudok vele szívni (illetve más értelemben igen ) - ez azért eléggé visszavesz az élményből.
És van lényeges különbség az olcsóbb és drágább eGO-k között?Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Jimy83
aktív tag
-
Brenyo
tag
Kész a webshop!
Webshop -
devast
addikt
Jópofa Bár én az 510 szettet 510t atty-val és xl tankokkal árulnám. Mondjuk az kicsit megdobná az árát, az tény. Gondolom (mint mindenhol) az a baj, hogy ahhoz, hogy jó árat kapj a kínai beszállítódtól, ahhoz rengeteget kellene raktárra berendelned. Mindez magával vonja az áfa + vám költségeket is, meg gondolom te se jó kedvedből fektettél bele pénzt... Lehetetlen a kínai webshop-okkal árversenyt folytatni. Bár biztos sokan vannak akiknek megéri a plusz költséget az, hogy gyorsan megkapják a cuccot, esetleg ?garanciát vállalsz rájuk?.
Szerk: A haladóknak részleg viszont nagyon pöpec.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Megjött a 2db normál 510t atomizer hc-ről. Az egyik faszán működik, a másik viszont égett ízű füstöt ad Kicsit lejjebb nyomtam a tűben az anyagot, éjjelre vodkába rakom, holnap szárad aztán holnap este újra próbálom. Kicsit gáz, hogy nem tudnak gyárilag konstans minőséget hozni...
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
Boge cartomizerek viszont igen jók. Mikor a tankot szívom, behorpad a fejem, a bogénél meg könnyebb szívni mint egy sima cigit.... Csak az a gáz vele, hogy körülményes újratölteni. Várat még magára a tökéletes rendszer, az biztos.
ps: délben beáztattam 1 órára vodkába majd kiraktam száradni. Most hazaértem és már nincs égett szaga. Azt hiszem ott csesztem el, hogy nem szívtam párat üresen mikor ráraktam a tankot. Mert a primert kifújtam előtte belőle. Vagy nem tudom... -
devast
addikt
Neked milyen van? Eredeti Joye? Én először kaptam ecigishop-ból egy olyant, ami hosszabb volt, nem 2 kivágás volt benne, hanem 3 lyuk, és a meneten 2 lyuk volt oldalt, és a menet közepe tömör volt. Egy hónapig bírta kb, és egész jó volt. Mostani eredeti Joye rövidebb, rá van írva, hogy 510T, a meneten csak 1 lyuk van, és belül két kifli alakú lyuk van. Nah ezt nehezebb szívni, szinte behorpad a pofám tőle. Ha a tank szipka felöli végéből kiveszem a két műanyagot, akkor egész jó... (XL tankok vannak) De a felsőt bele szeretném rakni.... úgy meg már elég nehéz szívni. Mindegy, majd megszokom. Csak úgy elég nehéz, hogy itt van mellettem egy pakk boge carto, amiből 5db volt $4,5 , míg egy ilyen 510T atty kerül $7,5-be...
Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest