- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
Lousha
csendes tag
válasz Skynet258 #1117 üzenetére
Az NG-t illetően némelyik ilyen, kell neki egy pucolás, hogy jó legyen. Ha most jó, az jó
Joye 510 aksiból soha nem láttam még kikapcsolhatót, csak eGóból. Az egyetlen kivétel az ecigionline által árult 280-as Joye 510. A HC-n gondolom nem is láttad az adatlapon feltüntetve, hogy kikapcsolható lenne. Szóval az nem hibás, csak ilyen. A "normális" Joye 510 nem kikapcsolható.
Hogy az EO-n kapható milyen gyártmány, azt passzolom, de annak van egy ilyen plusz funkciója, ami máshol kapható ugyanilyen aksira nem jellemző.
(E mellett állítólag roppant tartósak, jó minőségűek is ezek az EU-s 280-asok, 300 feltöltés után is csak annyit csökken a teljesítményük, mint egy átlagos aksinak 150 feltöltés után. De ezt megerősíteni nem tudom, szerintem még nem is kapható annyi ideje, hogy bárki alátámassza, ez csak egy infó, ami vagy igaz, vagy nem.)http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf
Aktív témák
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs