Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    válasz DeFranco #162067 üzenetére

    A kerámia pengéjű késnek megvan a maga helye a háztartásban, és az a hely természetesen nem a szemeteskuka!

    A te késeddel jól lehet enni, de nem lehet vele a húsokat, zöldségeket előkészíteni a főzéshez, sütéshez. Kiváncsi vagyok, hogy az általad mutatott késsel be tudnád-e a kacsamell bőrét 5 mm-enként vágni, úgy hogy a húst ne vágd be, de az átvágott bőrből szépen kisüljön a zsír. Szerintem a te késeddel ezt nem lehet megtenni, egy kerámiakéssel viszont ezt meg lehet csinálni. Hasonlóképpen egy hullámos pengéjű késsel nem lehet pl. a petrezselyem zöldjét apróra vágni :K

    Szóval aki egy késsel csak az enni akar, annak nagyon jók az ósanteszkóban kapható filléres vackok, de aki sütni-főzni is szeret, annak kellenek a komolyabb kések, amelyek között van szerepe a kerámiakéseknek is.

    (Fontos, hogy az NEM kerámiakés, aminek a pengéje fémből van, de kívülről a pengén van egy színes festék, vagy kerámia réteg!)

    [ Szerkesztve ]

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák