Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz cof #156269 üzenetére

    ez egy totális (és szándékos) érvelési hiba.

    senki nem állított még messze sem olyanokat mint amiket te írsz.

    ami viszont tény, és ebben csizmivel értek egyet, hogy hiányzik a megfelelő körültekintés és óvatosság az emberek egy jó részéből, nem csak itt, általánosan is a társadalomban.

    az meg a magánvéleményem, hogy ennek az emberi butaság (nem tudja hogy para) nemtörődömség (nem érdekli hogy para) és mohóság (pénze nincs a rendeset megvenni de akarja a furijankó mert az neki is jár). tudja ő is hogy ez gáz, de ezt a csöppnyi kognitív disszonanciát már rutinból oldja fel a szokásos lózungokkal a szomszéd eszközéről, az utcán fejre eső cserépről, meg arról hogy hádehádeháde ott van a képen de az övé az biztosan másmilyen őt szereti a kínai neki külön csinált jobbabbabbat.

    szóval én személy szerint sötét gyökérségnek tartom az ilyet amit addig szeretnék tolerálni amíg egy vastag falú kockában kényezteti magát az adott eszközzel, de sem társasházban sem társaságban sem TB-re nem szeretnék ezzel találkozni, mert nem akarom más idiótaságának a következményeit viselni de még a kifogásokat hallgatni sem.

Új hozzászólás Aktív témák