- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiskDoctor
csendes tag
válasz szaboknak #784 üzenetére
Nem a stabilságával van a gond nálam sem, vannak olyan programjaim amiket két másik telefonon használtam eddig, és a mentett adatokra is szükségem van ezen a telón is. Ez root nélkül lehetetlen. Azért vettem a telefont, hogy segítsen a munkámban és meggyorsítsa a kommunikációt remek ár/érték arányon.
@beyruth82:
Nem, ez nem mánia, csak én is mint sokan mások szeretem úgy beállítani a telefont, hogy ne kelljen semmilyen gyártó előre beállított dolgaihoz alkalmazkodnom. Én ilyen vagyok, ti meg másmilyenek, ennyi...
Miért adnám alább, mert a gyártó nem könnyíti meg a dolgom? Saját hülyeségemből sikerült valami elpöckölni, nem a root miatt volt (abban sem vagyok biztos, hogy nem-e a kamerás progik toltak el valamit 1ütt, mert 5 volt fent tesztre). Valószínűleg a gyári önteszt menüben nyomkodtam aksikivétel helyett el valamit. Nem nyavalyogtam senkinek, okulás céljából írtam, ami írtam. Szóval itt akár zárhatjuk is a témát. No offense...Egyébként az nagyon érdekes, hogy kértem egy viszonylag egyszerűen kivitelezhető dolgot (nem kell root hozzá), arra semmi reakció, de amint leírom, hogy én voltam a balfék, jön itt a savazás, meg a "minek rootoltok, jó ez így" hozzászólások...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest