- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÍróKéz
csendes tag
Jó is ,hogy írod. Köszi. Mondjuk elég nagy hülyeség tőlem is ,hogy mindig képben akarok lenni és a vásárlás után is nézem mi lett volna még ennél is jobb vétel.
Szívesen veszünk egy tesztet a Leagoo-ról is. Láttam már többen vettek.
Itt viszont az EU raktár a rizikófaktor ,mert bár a vám már nincsen rajta ,de ha a fináncok elkapják és megtréfázzák (áfa) - akkor az ugyebár +27%. A Dugit is néztem 23-ért raktárból. Csak arra nem kapsz hazai garanciát és esetlegesen lesápolhat az állam.(Gyorsan hozzátéve ,aki nem tudta eddig - az Eustock is szlovák. Egyenesen a remek Komárnó-ból. Jó szokás szerint valahogy elintézték a behozatalt ,hogy megérje nekik. Ezzel csak mi járunk jól persze ,de azért itt is van némi kétely a jogszabályok értelmezése okán. Nem is piszkálom őket ,mert ittvannak a fórumon is.)
At your service...
-
Wesder
félisten
Publikálásra vár szerkeszteni nem tudom mostmár, így 1. hozzászólásba megy majd update
Szerintem nem lett jó teszt, de ha kèrdèsetek lesz, hsz-ben válaszolok majd. Logoutos cikk lesz.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
ÍróKéz
csendes tag
Én eddig akkor egy kő alatt éltem. De legyen igazad. Én tudok revideálni.
Ezek szerint ez már nem mérvadó ? : [link]Ja tévedni emberi dolog. Szórom is a hamut a fejemre bőszen. Misclick... (Eddig abban a hitben éltem ,hogy megtréfázzák ,ha elkapják. A vámról tudtam ,hogy nincs. Viszont akkor miért nem rendel mindenki eu raktárból ? Itt valami nem kerek. Nehogy aztmondd ,hogy a gari az oka csak. Kínából megértem ,de a tótoktól meg a németektől már nem annyira.)
[ Szerkesztve ]
At your service...
-
Wesder
félisten
De mèrvadó, kell ÁFA-t fizetni, ha EU-n kívülröl jön a csomag. Pl.: USA, Kína, vagy bármelyik nem EU-s tagállam. EU-s tagállamból èrkező csomag mentes mindentől. A THL telóm Nèmet EU raktárból jött. Pènteken rendeltem, hètfőn reggel 8-kor kopogott a DHL futár. A Leagoo-t UK (Anglia ) raktárból rendeltem. 10.-èn fizetve, 19.èn csengetett vele a GLS. Egyik után sem kellett fizetnem se VÁM-ot se ÁFA-t
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Szerintem azèrt mert nem mindig van az EU rakatban amit szeretnènek, nekem is mákom volt ezzel Ezek a raktárak azèrt vannak ugye, Ping-Pong azt szeretnè hogy nála vegyünk telefont, ezèrt lètrehozat egy EU-s lerakatot, így az EU-s ügyfèl onnan veszi meg mert olcsóbb mint itthon, meg olcsóbb, mint a Kína+ÁFA opció. Plusz nem akarunk sokat várni, meg ugye a kevès fizuból az ember ÁFA-t sem szeret fizetni nagyon
UI.: így viszont ugye a garancia necces de annyi gond legyen. A THL-be is csak pót akksit kellett vennem mert semmi baja nem volt csak meguntam
[ Szerkesztve ]
-
ÍróKéz
csendes tag
No akkor már csak egy kérdésem maradt ,ha már ilyen beszélgetős az éccaka.
Miért veszem én a szlovák eu lerakattól 29900-ért a dugit ,mikor a szintén eu lerakatos gearbest ugyanezt cca. 23-24 ezerért adja ? Az nem válasz ,hogy hülye vagyok. Azt tudom magamtól is.
Tulajdonképpen magam ellen is dolgozok ,de ha ezt leírod érthetően - akkor másoknak könnyíted meg a pénztárcáját. Ez engem nem zavar. Csak segítesz vele a többieknek.At your service...
-
ÍróKéz
csendes tag
És ennyi ? Mert erre céloztam fentebb is. Miután ez is külföldi meg a gearbest is - ebben a kategóriában az ár/érték dönt amúgyis. Értitek remélem mire próbálok kilyukadni. Nekem hót mindegy ,hogy ha gond van az eu-n belül hová viszik gariztatni. Legyen az Szlovákia ,Németország vagy Hollandia. A távolkelet egy másik játékos. Erős pecsétet kapott a telefon és teljes joggal. Viszont ennek tükrében nyugodtan veheti bárki a gearbest-ről is 23-24e. jómagyar konvertibilis forintért a 30 helyett és akkor meg nincs is miről beszélni. Annyiért már a hibáktól is el lehet tekinteni és az már nem a különösen ajánlott ,hanem a VEDDMEGMOST! kategória.
(Nem szeretném lehúzni az eustock-ot semmiképpen ,mert korrektek. Se ellen- sem semmiféle reklámkampányt nem folytatok ,de a lényeg talán átjön. 81 dollárért ennél nincs jobb vétel eu-ból a piacon amennyiben ennyiért a kezedbe rakják vám és tréfa nélkül. Márpedig ezt írjátok.)
At your service...
-
alan wake up
csendes tag
Sziasztok!
Nagyjából átolvastam a topicot. Látom páran az eustock.hu-ról rendeltétek. Érdekelne, hogy a mennyire megbízható garancia téren. Ha esetleg elromlik mi lenne a javíttatás menete? Csak elviszem a wayteq budapesti szervizbe és kész? Volt már valakinek valamilyen tapasztalata ezzel? -
Wesder
félisten
Sokkal egyszerübb az EU-stock garancia, mert leadod a "Vètek"-nek ès kèsz. Nem kell postázni sehova, míg lehet hogy a Gearbest EU lerakatosat is Kínába kellene visszaküldeni.
-
woodworm
veterán
Úgy látom EU raktárból nincs ingyenes szállítás. Ha a vételárat+szállítást forintosítod, akkor cirka 26kHUF-ra jön ki az eustock 30kHUF-os vételárával szemben. Hamar el lehet dönteni, hogy ekkora különbség megéri-e a magyarországi gariztatást (nekem pl. igen). Nem ismerem a gearbestet, de abban sem vagyok biztos, hogy gari esetén pl. az EU raktárba kell visszapostázni a csomagot.
(#763) wesder
Megelőztél. Látom nem véletlenül ötlött fel bennem a dolog.(#742) Iped
"A #717-ben leírt módszer nem működött huszadjára sem, a recoveryben a szétnyitott robot alatt Hiba felirattal kifagyott mindig, csak akksi ki-be tevéssel tudott újraindulni."Ez azért történhet meg, mert az update.zip nem tartalmaz scatter fájlt. Én is találtam némileg módosított leírást, ahol a normal supersu zipet kellett átnevezni.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz beyruth82 #744 üzenetére
Én hamar megszoktam... már el is felejtettem milyen amikor akadnak a dolgok
Egyvalami laggol az Agar.io... és az irányítása is fura.
Eléggé addikt egy játék, sejteket kell zabálni (WC-n a legjobb )... de szerintem csak a játék sz.r maga.
Vagy nálatok milyen? Esetleg próbálta valaki? -
veterán
válasz Ren Hoek #771 üzenetére
Most próbáltam.Mi a gond vele?Nem laggol.Nincs is mi laggoljon rajta hisz grafikailag nulla megterhelést jelenthet a karikák kergetése.Nekem olyan sokkal komolyabb játékok nem akadoznak mint a darkness reborn.Dungeon hunter 5.Mortal combat x.Játszani nem szoktam sűrűn de kipróbálok rajta mindent mert szeretnék kicsikarni belőle egyetlen árva kis laggocskát.Az alkalmazásváltónál ugrálok a játékok és alkalmazások között kinyitva mindent hátha végre beugrik egy mikrodadogás legalább de eddig semmi...
[ Szerkesztve ]
-
dm1970
aktív tag
Aki mondjuk Nyíregyháza - Miskolc között vonatozik, s játszik, s 4G van beállítva az elég sűrűn találkozhat laggal, mert hálózatváltáskor mindig megakadnak a játékok. De engem nem zavar, a teló jó, megérte az árát, ennyi.
-
janos1988
addikt
válasz szupermacs #46 üzenetére
Akkor vegyél Lg Magna-t vagy Leon-t. Kiváló a kamerája, az más kérdés hogy két nap után a földhözbas**tam volna, annyira egy elkúrt hardvert tettek alá...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
DiskDoctor
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vagyok boldog tulaja az X5 Pro telónak, eustockról sikerült beszerezni, sajna tok nélkül. Mivel két telefonról kellett rá átköltöznöm, és volt némi szívás a root-al, ezért csak most kezdtem igazán belakni.
Még az elején lőttem vele néhány képet, de azóta parkolt a kamera.A hozzászólások között olvasgatva tettem fel a Kamera appot, és akkor tűnt fel, hogy már nincs előnézeti képem a hátsó kamerán.
Leszedtem az összes kamera appot, hátha valamelyik bezavar (bár ezt kétlem). Nem lett jobb. Se előnézet, se a lőtt kép nem jelenik meg. Az elsővel minden OK. Nem vágom, hogy mi lehet.
Mikor próbálgattam a recovery-t, akkor sikerült belépni a kínai teszt menübe, (hangerő le bekapcsoláskor) ott lefutott valamiféle önteszt szerű dolog. Lehet az cseszett ki velem?!EngineerMode alatt kicsit körbenéztem, nem látok semmi hibát, lenne jó hozzám valaki, és lefényképezné, hogy milyen beállítások vannak a Hardware Testing\Main Camera és a Hardware Testing\Driving Current Camera alatt? (*#*#8612#*#* ->ezzel érhető el az Eng. mode, alul láthatóak a saját beállításaim.)
Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában, előre is köszönöm! :-)
-
Tomikaa.
tag
Ha gariztatni kéne (Eustockról lesz rendelve), akkor leadhatom a Wayteq fehérvári viszonteladójánál is a telefont? Budapest kicsit messze lenne.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv mindenkinek!
ROOT ha valakit érdekel saját felelősség természetesen!!!!!!!!https://mega.nz/#!cx4xmT7a!OOv35GA0x8TLq2lPi0h4yu4RsMt4q_HGYgaQOCEVFvo
2. Paste the file into your sdcard root folder and rename it to update.zip
3. Enable usb debug and tick unknown source
4. Go to Setting > About Phone > Wireless Update
5. Click the 3 dots and select Local Updates
6. Browse and select the update.zip file
7. Click Update Now
- your phone will boot to recovery and do the updating. Do not touch or do anything until your phone is fully reboot again
8. Look out for SuperSU app in the app tray
9. Check your root status ( I use Jrummy Root Check, got superuser request prompt to verify my root status )
10. Enjoy your rooted Doogee X5 Pro running android 5.1élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
DiskDoctor
csendes tag
válasz DiskDoctor #776 üzenetére
Közben toltam egy TWRP mentést, majd gyári visszaállítást, de az nem oldotta meg.
Szóval elkönyveltem, hogy valami Firmware beállítást sikerült elcseszni valahogy. Már majdnem feladtam, de aztán egy kósza gondolat vezérelte megint bementem a kínai menübe (sajnos a google translate nem boldogult a feliratokkal ) szóval vakon repültem megint. Lefutott a teszt, az akkut nem szedtem ki, míg véget nem ért. Aztán bekapcs, és ment a kamera előnézet!TWRP restore után viszont sajna nem, de abban minden benne volt, szóval majd még elszórakozom vele kicsit.
A tanulság: ne babráld az ismeretlen nyelven írt teszt menüket, nem tudsz kilépni, még ha akarsz akkor sem.
Enyhén örülök azért, hogy nem HW téma van. Már egész hozzámnőtt a telefon.
-
veterán
válasz DiskDoctor #779 üzenetére
Sosem értettem miértelme ennek a rootolgatásnak meg rendszerbe piszkálgatásnak.Akármilyen pengék vagytok biztos nem vagytok jobbak mint egy mobilgyártó mérnökei,it szakemberei.Ez valami mánia vagy mi?
-
goop
őstag
Jó kis telefon. Ami ace 4 után feltűnően jobb az az, hogy hívás után azonnal vissza áll 4G-re. Ace 4 néha nagyon lassú volt, sőt volt, hogy ott ragadt edgén vagy 3G-n. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
MODERÁTOR
-
szaboknak
aktív tag
válasz beyruth82 #780 üzenetére
Én sem értem,hogy egy ilyen stabilan működő telefont miért kell rootolni,mikor eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne futna rajta tökéletesen.Az előző telóimat én is cseszegettem mert mindegyikkel volt valami gond ami a gyári rommal nem volt tökéletes pld.a samsungoknál a wifi bolondult meg egy idő után és egy idő után mindig belassult amin csak a custom romok segítettek.
Nem tudom ezt a telefont hogy siketült ilyen jól összehozni de eddig semmi problémát nem tapasztaltam én idegenkedtem a kínai telóktól de ez nagyon kellemes csalódás.Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
borsodika
őstag
válasz Tomikaa. #777 üzenetére
Vagy eljuttatod a központi szervizbe (személyesen vagy postai úton de ez esetben a szállítási költség téged terhel) vagy leadod a vásárlás helyén és ők intézik a garanciális procedúrát. Ha az utóbbit választod akkor a javítási idő valószínűleg tovább tart majd mert nem egyből fogják elküldeni a szerviznek. Ez minden hazai vásárlásnál és bármelyik márkánál így működik.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
woodworm
veterán
válasz beyruth82 #780 üzenetére
"Akármilyen pengék vagytok biztos nem vagytok jobbak mint egy mobilgyártó mérnökei,it szakemberei.Ez valami mánia vagy mi?"
Mint a kiirthatatlan google searchbar vagy a lebutított sim kártya kezelés? Jó, eddig sikerült kerülő megoldást találni, de mindig adódhat olyan helyzet, hogy a kiszemelt helyettesítő app root jogot igényel.(#741) ÍróKéz
"Az XDA-n lezárták a root-os topicot"
A régi kezdő hsz elérhető mentésben.(#786) borsodika
Gyalogoljunk ki Szlovákiába? Ez nem számít hazai vásárlásnak, csak a szerviz hazai.[ Szerkesztve ]
-
DiskDoctor
csendes tag
válasz szaboknak #784 üzenetére
Nem a stabilságával van a gond nálam sem, vannak olyan programjaim amiket két másik telefonon használtam eddig, és a mentett adatokra is szükségem van ezen a telón is. Ez root nélkül lehetetlen. Azért vettem a telefont, hogy segítsen a munkámban és meggyorsítsa a kommunikációt remek ár/érték arányon.
@beyruth82:
Nem, ez nem mánia, csak én is mint sokan mások szeretem úgy beállítani a telefont, hogy ne kelljen semmilyen gyártó előre beállított dolgaihoz alkalmazkodnom. Én ilyen vagyok, ti meg másmilyenek, ennyi...
Miért adnám alább, mert a gyártó nem könnyíti meg a dolgom? Saját hülyeségemből sikerült valami elpöckölni, nem a root miatt volt (abban sem vagyok biztos, hogy nem-e a kamerás progik toltak el valamit 1ütt, mert 5 volt fent tesztre). Valószínűleg a gyári önteszt menüben nyomkodtam aksikivétel helyett el valamit. Nem nyavalyogtam senkinek, okulás céljából írtam, ami írtam. Szóval itt akár zárhatjuk is a témát. No offense...Egyébként az nagyon érdekes, hogy kértem egy viszonylag egyszerűen kivitelezhető dolgot (nem kell root hozzá), arra semmi reakció, de amint leírom, hogy én voltam a balfék, jön itt a savazás, meg a "minek rootoltok, jó ez így" hozzászólások...
-
woodworm
veterán
válasz DiskDoctor #788 üzenetére
Nem pötyögtem be, mert megoldódni látszódott a helyzeted, de nálam azonos értékek jönnek elő az adott menükben.
-
DiskDoctor
csendes tag
válasz vszabcsi #782 üzenetére
Nekem se állt be 4G-re, amíg nem lőttem be egy új PLMN-t a Beállítások/Továbbiak/Mobilhálózatok/Saját beállítások/Új PLMN hozzáadása alatt. Egy kis segítség a kódokkal:
http://www.numberportabilitylookup.com/networks?s=
Illetve még kellett hozzá az is valószínűleg, hogy a hálózati beállításokat is átírjam a megfelelőkre a Beállítások/Továbbiak/Mobilhálózatok/Hozzáférési pontok nevei alatt.
Némi segítség (nem röhögni, ez volt az első találat ):
[link]Próbáld ki, talán neked is segít majd. (A második kártyára csak 2G lesz elérhető, ha az első már 3, vagy 4G-n figyel...)
-
DiskDoctor
csendes tag
-
goop
őstag
válasz DiskDoctor #790 üzenetére
Telenornál szerencsére van lehetőség arra, hogy elküld magadnak az apn stb. beállításokat.
Megjön mms ben, mented és kész is.
T-mobillal volt kis küzdelem, de csak összejött ott is. -
minas
aktív tag
Rendelnék egy ilyen telót a gearbest-ről.
Kaptam 10 db 5 dolláros kupont.
Azt viszont nem értem, hogy most a teló ára 79.75 dollár, viszont egy kupon aktiválásánál az árat felnyomja 95 dollárra és abból vonja le az 5-öt.
Most mi van? Ezt a technikát magyarosan átverésnek hívják (függetlenül mondom ezt attól, hogy az ár egyébként jó)Szóval kupon nélkül olcsóbb, mint kuponnal???
-
törölt tag
válasz beyruth82 #799 üzenetére
hang és értesítések....hangzásjavítás ???
ezeket beállítottad?
media markt ba bemész a telefonnal és beledugdosod az összes fülhallgatót
próbáld meg másik zenei alkalmazással, vannak egész jók, olyanok is amiken nem csak dísz a hangszínszabályzóDiskDoctor: kamera alkalmazások próbálgatásánál ugy csináld hogy egyiket felrakod ha nem jo törlöd... majd utána a másikat.....a többivel amit mondasz egyetértek....beyruth82 kicsit harapósabb a stílusa, ne szívd mellre
csak továbbra is ilyen lazán ahogy eddig, a topikban fő a jókedv[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest