- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz DrangHun #349 üzenetére
Az x5 pro tényleg pöpec 30k forintért. Azt nem vitatom.
De azért én nem gondolkoznék, hogy a DOOGEE F5 vagy egy Redmi Note 2-t vagy esetleg egy Meizu m2 Note-ot válasszak. Ujjlenyomatolvasó ide fémház oda.
Nem támadásképp mondom. Nem tűnik rossznak specifikációk alapján ez is elismerem. De azért a szoftverben én nem bíznék annyira egy B brandben. Bármi gond van mehet vissza Kínába, ami megint szívás. Ezért nálam az általam említett kettő készülék biztos előnyt élvezne a dogeeval szemben. specifikációban és árban sem maradnak alul igazán. És kipróbált márkák.
Nem tudom a te általad linkel készülék tudja-e a 800MHz-et például, sokaknak ez nagyon fontos.Tudom másnak más a prioritása, de ettől még nekem biztos nem jön be áfával az általad linkelt készülék.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rekureku
tag
Sziasztok!
Itthoni viszonylatban nézve 37-ért is megéri még? , mert pl az edigitálban annyiba kerül. Én kizárólag a waze miatt vennék egyet mert a mostani windowsos mobilomon sokszor nem megy. Vagy arra elég a sima x5 is 25 ért? -
Ferike81
senior tag
-
tpeter77
addikt
sziasztok
A készülék tartósságáról, hibáiról van már tapasztalat?
Opendott készülékkel összehasonlította már valaki az X5 vagy X5 Pro telefonokat?
Azt látom a specifikációból, hogy az X5 Pro nagyobb akksival bír, van benne 4G (még B20 is) és Glonass is.
Ha árulnák a teszkóban, összehasonlíthatnám őket, de igy ez nem lehetséges.Nyár óta használok egy Opendottot, de nem sokat fotóztam vele, leginkább a makróját használtam, arra jó.
Sajnos a Dottból alig találni tényleg hibátlanul működő példányt, sokban rossz az akksi jelzés/töltés, villog a képernyő, nálam pldául akadtak gondok az érintőképernyővel, a beszédhangszórója halk,
de a rendszer jól fut, nem fagy, és aki szerencsés és feltesz egy jó MIUI vagy CM Romot, a hibák nagy része megszűnik.
Legnagyobb hibájának a halk hangszóróját tartom beszéd közben nem túl erős, ebben az X5 Prós cikkben azt írják, hogy elég hangos, ha nem is a legjobb minőségű. Már előrelépés lenne számomra.X5 legfőbb hiányosságának pedig a háttérvilágítás nélküli gombokat tartom, ezért kár, mivel többnyire este szoktam mobilozni...
GPS-ről nincs sok infó, használta már valaki hosszabb ideig?
Opendot simán elvitt és hazahozott Miskolc-BP-Miskolc menetben, nem fagyott, nem vesztett holdat, és jól mondta mikor mit kell csinálni. -
Geller72
veterán
Nos, megjött, meghozta a futár. Kellemesen csalódtam. Vannak gyenge pontjai, de ebben az árban ez főnyeremény. Korrekt csomagban jött, garral, magyar nyelvű kézikönyvvel, ami nem is annyira könyv, de legalább van... Nekem is frissített egyből. Korrekt, gyors a droid rajta, nyelvi hibákkal, de nem vészes. Szerintem teljesen vállalható és használható darab. Nekem egy Sony Xperia Z1 kompaktom van, ami lényegesen erősebb hw annak ellenére, hogy két éves darab, de nem is ennyibe került és még most is a duplája, vagy több, mint ez a készülék. Arra, hogy külföldön két kártyát használjak, sokszor mobilnettel, natív gps-t futtatva, normális méretű kijelzőn, nagyon faja kis tella. Toltam bele egy 64-es sd-t, ezzel elleszek egy darabig. Nekem kellett az 5" kijelző szinten, mert bár a kisebb jobb telefonnak, de lassan mindent telón intézek el, a banki ügyektől a netezésig, mail küldésig és nekem az 5" alatti méret egyre inkább kényelmetlen. Viberen, skype-on sokat melléütök, nem jön annyira jól ki a bill kiosztás, vagyis inkább a kijelző mérethez viszonyított klaviatúra méret. Lányom Huawei 630-asán próbáltam, az is 5"-os, az már sokkal jobban fekszik. Egy kicsit nekem vastag a készülék, főleg egy Huawei után, ami majd a fele, de kompromisszumokra hajlamos egyén vagyok... Kösz a cikket, bár pont előtte napokban nézegettem kínai oldalakon, és legalább megerősített abban a hitemben, hogy ráéreztem a tellára. . Ezt kell megvennem.
-
Ferike81
senior tag
válasz tpeter77 #360 üzenetére
Szia
A háttérvilágítás nélküli gombokat kb mire beállítod a saját igényedre a masinát addigra megszokod. Valljuk be soha az életben rá nem nézel a gombokra, pár nap használat után benne van az ember kezében. Picit furcsa lehet először, de nem összekeverhető a három érintési pont.
A gps-t én már többször is próbáltam kíváncsiságból, de nekem tökéletesen muzsikál. Bekapcsoláskor rögtön van jel, és nekem nem is veszítette el egyszer sem (Debrecen-T.füred- Bpest-Békéscsaba-Debrecen). A hangszórót én mindig leghangosabbra veszem a telókon, de ennél nem kell mert jó hangos.Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
halmat
újonc
Sziasztok! Abszolút hülye vagyok a telefonokhoz, tegnap leejtettem az S3-am, azt mondták szervízben hogy teljes kijelző csere 30.000. Ez a telefon specifikáció alapján kb. ugyanannyit tud. Mivel munkakészülék (nem játszom rajta, PDF nézegetés, Skype/Viber/FB messengerben kimerül az egész használat) nem tudom, mekkora váltást jelentene, ha inkább ezt venném meg újonnan?
Másik: tinydeal/gearbest-ről láttam rendeltek mások (EU stock kifogyott, de időközben a Gearbest EU raktára is ki lett fosztva). Mennyi volt a vám rajta? A garanciát a Wayteq bolt ugyanúgy állja/állná?
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz woodworm #365 üzenetére
Megnéztem. Egy nem üres, másik droidos eszközből kivett 64-es samura azt írta, hogy üres, vagy nem támogatott kártya, szeretném e formázni. Mivel vannak rajta adataim, így inkább most nem formáznám. Én megmondom őszintén, alapnak gondoltam a 64-es kari kezelését. . Akkor 32-es kari megy bele. Francba..
-
Geller72
veterán
Megjött és egyből elkezdtem ...sztatni... Még itthon sem voltam, a sógornál volt az unboxing... Mire beállogattam, lefrissítettem, telepítgettem eléggé leszívta az akkut. Hazajöttem és rátettem töltőre, reggelig. Amúgy sem vagyok az a kapkodó idegbeteg, hogy meg sem várjam, míg feltöltődik. Pedig a Sony sem sokáig töltődik, de azt is fent hagyom reggelig. Talán azért is bírja még mindig ugyanolyan jól az is. Alapból nem mindig matatok a telón, a Sony van úgy, hogy 4 napig is megy. De legtöbbször a harmadik nap este rakom töltőre. Staminával egy hét... Ok, GPS-t használva nem. . No meg aztán koromnál fogva akár lehetek egy régimódi, szentimentális fax is...belefér...
[ Szerkesztve ]
-
DrangHun
csendes tag
válasz ctvagyok #351 üzenetére
A kérdés az volt, nincs-e az X5 pro-nak nagy testvére.Az F5 paraméterei alapján van, csak a kérdésre válaszoltam .
Ha az X5 Pro árban pöpec 30K-ért, akkor arányait tekintve az F5 is pöpec kellene, hogy legyen.Cirka két hete kérdeztem az EUstock-on, hogy tervezik-e forgalmazni a kütyüt, sajnálattal vettem a negatív választ.Magam is jobban szerettem volna, ha nincs "világkörüli garanicamacera", különös tekintettel arra, hogy még egyetlen ilyen jellegű telefonom sem volt.Az X5 pro-t is egy kollégának rendeztem egy hónapja, és a kislányomnak szeretnék egyet, saját részre nem.Az F5 már sokkal inkább érdekelne.
Ami a B brandet illeti jogos lehet a kétely, nem is vagyok a doogee fogadatlan prókátora, de talán nem is olyan rég a ma már "kipróbált márkákat" is hasonló kétely övezte.Ha mindig mindenki maradt volna a már kipróbáltnál, most alighanem egyetlen márka létezne -
Ren Hoek
veterán
Hölgyek/Urak!
Valaki próbálta már a Bluetooth 4.0-t rajta? Esetleg valami sport kütyüvel, karkötővel stb...
Pulzusmérőt akarok majd rákötni, kb csak ezért venném. Elvileg ilyen low energy cuccokat kéne támogatnia 100%, ugye?Köszi!
Eustock-ra ráugrunk holnap Remélem működik kuponnal.
Ja és 2. kérdés:
Most nem vágom, gyárilag van rajta egy fólia, meg egy másik fólia is? -
woodworm
veterán
Vajon az eustock új szállítmánya marad azonos árban vagy követi a dollár változását, mert észrevehetően drágult.
-
mzso
veterán
Tud valaki valamilyen jó/olcsó tokot/tasakot amibe ez befér és könnyen, zsebből való kivétel nélkül kicsúsztatható. Valami merevítés is kéne két oldalt, hogy ne törjön a kijelző.
-
-
Geller72
veterán
válasz Luck Dragon #380 üzenetére
3 rugó..
-
szaboknak
aktív tag
-
atthany
aktív tag
sziasztok,
kicsit faramuci a helyzet, de Ti biztosan tudjátok majd a gondomra a választ:
szóval adott 2 SIM kártya, az egyik csak netforgalomra, a másik szimpla SIM kártya, sajna a szolgáltató nem tudja „összerendelni”!
Egyszerre a kettő ugye nem aktív, folyamatos netkapcsolat mellett ha hívnak, akkor foglaltat jelez vagy mi van ilyenkor? -
-
bostone
addikt
Kupon az eustock-ra? Milyen kupon? Hogyan?
-
mzso
veterán
válasz Luck Dragon #380 üzenetére
Csak flip tok van. Én meg nem olyat mondtam. Meg a jelek szerint nem is illeszkedik normálisan.
-
woodworm
veterán
Aki nem rakott be emlékeztetőt, újra készleten a telefon. Innen rendeltem hozzá most tokot is, majd meglátom.
-
bigmen55
csendes tag
Csak ,hogy visszataláljak. Most rendeltem 2 db-ot. Kíváncsi vagyok milyenek lesznek.
-
Tomikaa.
tag
Eurostock Facebook oldalán megtalálod a kódot, amit a megrendeléskor kell majd beírni, így ingyenes a házhozszállítás, de hogy meddig érvényes, azt nem tudom.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha a telefont és a tokot együtt megrendelem, akkor is ingyenes a házhozszállítás a kóddal?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leejtést tok nélkül és esőt mennyire bírja?
Mennyi tárhely és RAM szabad?
Ha gariztatni kéne a telefont (Eustock), annak mi a menete? Én fizetem a postaköltséget?[ Szerkesztve ]
-
tama2000
tag
Sziasztok!
A 388-as kérdéshez hasonlót kérdeznék én is.
Ugye a tesztben az van, hogy mindkét sim hely alkalmas az LTE kapcsolatra.
Az egyik kártyahelybe sima sim-et raknék, a másikba pedig egy csak netes sim-et. A kérdésem az, hogy a második adat-sim netét tudja- e folyamatosan wifin keresztül osztani ez a telefon egy másik telefonnak? Tehát pl. a viber menne -e erről a wifi jelről folyamatosan? Vagy az email szinkronizáció működne -e folyamatosan? (Az rendben van, hogy hívás közben nem menne. De egyébként igen?)
Köszönöm a választ! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest