-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz fatpingvin #92311 üzenetére
Nekünk! Az államnak tényleg az adózatlansága a baja. Tojnak Ők arra ki veszi, ki lesz beteg (az állami egészségügy úgyis leépítés alatt) és mi lesz a hulladékkal (az NHKV-val a hulladékszállítást már elintézték)...
A gond velünk emberekkel van. Mert megvesszük, mert menő, vagy egy kicsit ilyenkor kevésbé szar ízű a szar, amiben egész nap úszunk. Meg úgyis meghalunk, akkor meg miért ne?
Én a csokoládéval vagyok így, nehéz ellenállni és az sem egészségesebb...[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
DJGABI
addikt
válasz fatpingvin #92311 üzenetére
Részben igazad van.
De amennyire tudom ilyen tinisuhancok már kifejlesztették a technikát, hogy szétszedjék meg újra töltsék a benne lévő akksit, folyadékot. [link]
+ ahogy írták nem ezzel van valójában problémájuk
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs