Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz koby11h #76317 üzenetére

Nekem a Vodafonnal érik egy beszélgetés de nagyon.
    November legelején rábeszéltek, hogy menjek át hozzájuk, csomag, hogy havi 2500ft-ért 100 perc ingyen duma és 1GB mobilnet, majd 100 perc után perecenként 10ft. Na ez kurva jó, havi fix 2500 ha nem lépem át a keretet.
    Első számlám 2504ft, még belefért. Megjártam Németországot és Ausztriát (1,5 hónap) 300MB net forgalommal. A 1,5 hónap alatt.
    A rémálom akkor kezdődött mikor hazaértem, itthon mindenhol van Wifim, (itthon, barátnőmnél, havernál, de még a buszon és a munkahelyen is) vagyis gyakorlatilag nem is használtam a mobilnetet! Ehhez képest szerintük felugrott 1GBra (2 hónapja fixen 1/1GB-án áll a számláló az oldaluk szerint) és akkor szerintük is havi 80-90 perc kimenőm van telóról és akkor volt olyan hónap, hogy 5800ft-ot kellett fzessek, de most is pl 3600ft... MIRE? MIRE?

Fel is fogom őket hívni és megkérdezem, hogy mégis miért történnek ezek a dolgok?

(egyébként sok jó dolog meg megszánt, pl 2015-2016-2017ben imádtam a UPC WIfi free-t. Végigtudtam menni a fél városon úgy, hogy folyamatosan volt wifim, mondjuk a két buszmegben ahol vártam pont nem, de ettől eltekintve eszembe se jutott volna mobilnetet venni. Most is, havi 300MB-val is ellennék).

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák