Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kalandor

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz qnadam #64011 üzenetére

    mivel nem tudom visszavarázsolni dátum szerint a szabályzatot
    Ez nem volt szabályzat része akkor sem, meg most sem, ez csak egy elv, ami mentén döntünk.

    a nemakarokvelefoglalkozni dologból ered az a kettős mérce az én esetemben
    Kettős mérce az lehet, ha egy időben pontosan ugyanaz két eltérő módon van elbírálva, de értsd már meg, hogy a szabály változott közben.

    de tudom, én rontottam el, ha rögtön törlöm a hirdetést, mint azt sokan szokták, nem lett volna mit értékelnem, csak akkor még hittem abban, hogy ezt lehet korrektül intézni.
    A régi aprón nem lehetett törölni hirdetést, így értékelést ezzel nem lehetett megakadályozni és nézd meg, hogy a mostani, akár teljesen törölt hirdetéseket is lehet értékelni vagy jelenteni.
    A kettő közt pár hónap volt olyan, amikor már az új apró volt, és lehetett hirdetést törölni, de még nem volt kész a mostani lehetőség, hogy akkor is jelenthető-értékelhető.

    nagyjából azt kaptam, hogy így jártam, így marad.
    Rossz így leírni, de kb. igen. A rendszer áldozata vagy. Nem tudom mit csináljak ezzel, mert nem moderálok pofára, vagy törlök minden olyat mint a tiéd vagy marad mind, de nekem nincs időm minden értékelést átnézni meg elbírálgatni hogy akkor ez tényleg jogos volt-e. (És nem hazudott az értékelésben, tehát van alapja) Elaludtál, valaki 3 órát várt rád és nyomott hagyott. Sajnálom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák