- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz Vertigo18 #36098 üzenetére
meg az a vicces,amikor kerdezi az ember,hogy mikor lehetne atvenni ?
aztan latod az elozmenyekbol,hogy kethavonta megkerdezi 1-1 hirdetesre,es sose reagal a valaszodra
ilyeneket altalaban a harmadiknal tiltom.multkor hiv az ember,hogy amiatt keress,ami miatt mar irt is.
nem remlett,bejelenkezek meg a hivas kozben,ott sincs az uzi,aztan 2-3 perc utan raktam ossze, hogy az egyik ilyen arc.
elmondtam neki,aszondja "eleg szigoru vagy"
leveszem a tiltast,megbeszelunk valamit. 1 termekbol vegul harom lett,termeszetesen varialt ossze-vissza,alkudozott is, 7-8 uzenet minimum.
aztan ir ket nap mulva,hogy talalt masikat[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
MK VII
veterán
válasz customer114 #36102 üzenetére
Igen.. Lementem gyík szintre, mert máshogy szerintem nem érti meg ami írva vagyon neki.
Szökő évente egyszer írok abba a topikba, és most jött el, mert nem bírtam már nézni a vergődést. -
Ittnemaz
aktív tag
Nevetséges néha amit az adminok csinálnak.
Jelentek egy többes reg-et, erre én kapok figyelmeztetést sorminatert. Rendben ketten jatszhatjak ezt... -
seniman
veterán
-
Simi37
őstag
Nem értem az embereket. Árulok valamit. Emberünk megveszi és 2 nappal később visszateszi 2k-val többért. Nem az én tisztem megítélni mi a ésszerű vagy helyes. De nem értem mégis mit nyert ezzel. Nekem is 1 hónapba telt eladnom a cuccot, nem értem mire számít.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
-
snecy20
nagyúr
Ja, elfelejtettem mondani, hogy a mai napon, Budapest egyik belvárosi kerületében volt szerencsém járni egy olyan kicsiny pc boltban, ahol az ATI Radeon 8500LELE kártyáért 9500-at, Amd Athlon XP 3200+-ért 24500-at, 10 év körüli első generációs használt FHD monitorért 60000-et kért az eladó. Vagy inkább ennyiért árulja az idők végezetéig.
Ilyenkor mindig jót derülök azokon a magányos szakikon, akik valójában nem haladnak a korral semmilyen szinten, és jól elvannak a saját tudásukkal, még akkoris, ha az már 10 éve sem volt naprakész.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz Chris Kiki #36134 üzenetére
Végülis jó az a proci, 200Mhz-cel még gyorsabb is, mint a "kettőhatos" 18 magos i9 7980XE!
Írtam is neki privátban hogy ne sajnálja megkérni az árát![ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MK VII
veterán
Nem kifejezetten apró, de számomra elég viccesen hatott..
Edigitalos hírlevélre fel vagyok jelentkezve és kaptam egy mail-t a Galaxy Note8-ról, hogy xy-ba kerül és alatta a megnézem gomb.
A gombra rákattintva Note8 nem volt, de legalább egy Iphone 8 hirdetés azonnal a képembe vágódott..
A titánok harca jutott eszembe erről.[ Szerkesztve ]
-
Trailblazer
veterán
válasz Armagedown #36141 üzenetére
Viszont az is egy szilárd tény, hogy az Android-korszak előtt, a 2000-es években rettenetesen nyomi telefonokat volt csak képes kiizzadni magából a Samsung. (Nálam is járt 1-2 trágya közülük.) Kvázi kihúzta őket a mocsokból, és felpörgette őket a sikerekre alapozva.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
wolfman
veterán
válasz snecy20 #36130 üzenetére
Az ilyen ostoba hirdetésekből eddig is elég sok volt facebookon, de az utóbbi időben még több lett. És az a szép benne, hogy ő maga is tisztában van vele, hogy be fognak neki szólni a helyesírása miatt vagy a hirdetés kétessége miatt, ezért rögtön odaírja a fattya, hogy 'okoskodók kíméljenek!' 'bunkó kommentelők kíméljenek!' 'rossz indulatú kommentelők kíméljenek!' (ezeket is tetszés szerinti helyesírási hibákkal tarkítva).
Legutóbb kettő darab iPhone 7(+) hirdetésbe is belefutottam ilyen vidék vidékének a vidéke szélén szükségházban élő embertől származtatva. Aki picit is témában van, rögtön vágta, hogy klón készülékek, ami persze utalás szintjén se volt megemlítve. 20 komentből 16 arról szólt, hogy replika a cucc, amire természetesen a 30eFt-os ár is enged következtetni azért. Az "okoskodó, rosszindulatú" kommentelőkön kívül csak olyanok érdeklődtek, akik hasonló jóvágású fazonok.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Be kell valljam, a "szaz szazalek lekos" most feladta a lecket. Illetve nem tudom, az en autom hany szazalek lekos lehet.
Nameg ugye, lekos... LéKos? KosLé? Valami szleg lehet arra, hogy lohugy? Es akkor most ezzel az autojat jellemzi vajon? Komoly kerdesek merulnek itt fel keremszepen.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest