- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Amikor a GP-en lepontozzák a Hangouts-ot, mert netes üzenetküldő, vagy a Paypal-t mert nem magyar, eskü agyf@$zt tudnèk kapni
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Trailblazer
veterán
Megszokott csalónk zavartalanul üzemel továbbra is, az n+1001. nickjével. Az sem probléma, hogy esetleg felzabálja a nickeket mások elől, akik mondjuk pont azt választották volna a sok közül, de már nem tudják, mert letiltott? Persze ez egy teoretikus kérdés, de felmerült bennem a dolgok ilyen vetülete is.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
Smiley
addikt
válasz Trailblazer #36406 üzenetére
Csodalom, hogy meg nem takarta meg valaki ugy isten igazan... Tudom onbiraskodas meg minden, de ha veletlenul eltornek mind a ket kezet ennek a mocsoknak, akkor ugye eleg nehezen tudna naponta 5x regisztralni...
[ Szerkesztve ]
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
shteer
titán
tényleg van aki megveszi 45-ért az aprós, gari nélküli GTX 960-akat?
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz customer114 #36409 üzenetére
a 1050 Ti is és olcsóbb, garis, erősebb, kevesebbet fogyaszt
szerintem jónak tűnik..
-
MK VII
veterán
válasz shteer #36408 üzenetére
Azért gari nélkül a Te egyventis MSI 1050Ti-d 43-ért sem volt világmegváltó árazás.
Még az a szerencse, hogy mindig van választék.
Tényleg, sikerült eladni? Vagy csak levetted?Különben az a 960, 970 árban sem rossz dolog. Bár lehet, hogy én értem félre és kettő kártyára vonatkozik az ár.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
360 topicba küldték a linket, durva.
-
MK VII
veterán
-
seniman
veterán
válasz szupermacs #36421 üzenetére
Az is bátor ember,aki az öreg FAT-ra fél év garit be mer vállalni.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Ez az auto egy ilyen igazi lelkes tars lehet a mindennapokban, ha biztos, hogy uzen.
Csak azt nem tudom, hogy sms-t ir, villogva/dudalva morzezik, vagy hogyan uzen? 95ben nem annyira volt ennel sokkal tobb hordozhato modszer. Esetleg utolagos care-pack upgrade?
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Papooo
senior tag
Hirdettem egy notit, szerintem jó áron, erre hétfőn rám ír a muksó, majd kedden találkozunk.
Nézegette a gépet, először próbálta beszámíttatni az öt hónapja potyára hirdetett Asus Eee PC-jét, majd próbált (sikertelenül) alkudozni. A gép kellett volna neki, csak éppen 10%-al olcsóbban.
Mindezt kábé egy órán keresztül. Még jó hogy házhoz jött, mert másképp kitört volna belőlem a vadparaszt.
A végén azzal váltunk el, hogy még meggondolja, péntekig jelentkezik.
Eljött a péntek, természetesen nem jelentkezett, így eladtam másnak.
Most, este 7-kor felhív, hogy eljönne a laptop ügyében.
Közöltem vele a (számomra) jó hírt, erre besértődött, mert (szerinte) megállapodtunk, hogy kell neki a gép, és péntek délelőtt elviszi.Elhangzott (tőle) a hónap poénja:
- Akkor most mi lesz, visszaszerzed nekem?
Háááááááááááááááátpersze!Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
MK VII
veterán
válasz Gyuri27 #36436 üzenetére
Jó esetben.
Ez olyan mint mikor én Veszprémből felköltöztem Pestre és egy svájci óraszervizben dolgoztam ott.
Nagyságrendileg jóval többet kerestem mint itthon aztán nekem is hónap végén jó esetben maradt nulla, vagy 30-án fatert kértem meg, hogy utaljon 20 ezret kövi hónapig.
3 év elég is volt abból a városból. Oda születni kell, "vagy kurvának állni és nyelni mélyen amit a szádon letolnak"..
Aztán megmaradtam inkább a "szegénységnél", de, hogy nem leszek azért "kurva", hogy több legyen a pénzem az is biztos.
A szegénység az legalább stabil.[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz MK VII #36437 üzenetére
Helyes a meglátás.
Én bár pesti vagyok, de ugyanígy vagyok a külfölddel. Itt a saját komfortzónámban viszonylag jól elvagyok, és tudok kalkulálni a magyar átlagbérrel. Hol -10%, hol +10% ahhoz képest, de legalább nem ér negatív meglepetés.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
-
-
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #36446 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.