- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
Tehát Úgy kezdődik a dolog, hogy alaplap ki, chipsethűtő levesz. Ugyanis a gyári venti rendesen bele van építve ebbe a kis alumínium házba, viszont ki lehet szedni belőle, de ahhoz le kell venni az egészet. Kicsit féltem tőle, de simán lejött. Azért kell leszedni teljesen, mert a ''rács'', ami a venti felett van, a chipsethűtő alján lévő csavarokkal van rögzítve, tehát alulról van rögzítve 4 pici csavarral. Ezeket kitekertem, és a rács lejött. A gyári ventit már felülről lehet lecsavarozni, 3 csavar fogja, tehát már vissza is lehet tenni a chipsethűtőt, persze előtte érdemes megtakarítani, és újrapasztázni.
Ha ki van szedve a venti, akkor ugyebár marad egy kopasz, szögletes peremes alumíniumdarab, amibe pont belepasszol az új hűtő ventillátora. A rögzítést nem lehet csavarral megoldani, mert nem jó helyen van a 4 furat, viszont valamivel rögzíteni kell a helyére, mert picit lötyög a helyén. Ezt úgy oldottam meg, hogy a venti szélére körbe ragasztottam kétoldali ragasztószalagot, ami szivacsos jellegű, és ez szépen belefeszíti a helyére a ventit körben. Persze ezt akármivel bele lehet rögzíteni, én ezt találtam ki hirtelen.
Itt van pár kép, remélem látszik rajta a lényeg:
A marha nagy ati silencer, ami miatt csak ezt a megoldást találtam jónak, mivel zalman nem fér el, mert fölé lóg a silencer:
[link]
[link]
És egy közelebbi:
[link]
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs