Hirdetés
- Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- Szögletes iMac, kockaházas Mac Pro és olcsóbb monitor is érkezhet az Apple-től
- Több célpiacon is leáll az Optane termékek forgalmazásával az Intel
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- [Re:] Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- [Re:] Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chromecast topic
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hozzászólok Aktív témák
-
tisztelturam
lelkes újonc
25x-26x-ért vannak most 3070-ek.
Aki arra vár, hogy majd hirtelen nem csak 1-1 db lesz ebből hanem minden bolt tömve lesz és 200k-ért az jobb ha inkább nem vár semmire. Mert ilyen nem lesz.
Én azt mondom így látatlanban ez maximum kb 20 ezret ha fog "jó árasodni" azaz 3070-et majd el lehet csípni 230-240 körül is de ennél lentebbi összegre nem alapoznék. És egy ekkora összegnél szerintem nem ez a 20k fog dönteni hogy kell-e a kártya vagy sem.(Hiszen a 330-ezres variánsok is percek alatt elfogynak)
De kíváncsian várom mit hoz majd a 2021 Q2-Q3...(Ne legyen igazam)[ Szerkesztve ]
-
nexwo
aktív tag
Én is mindig mondogatom hogy nem a bányászat a fő ok, mert tavaly is bányásztak, előtte is és a 2070 supert a vírus előtt bárki tudott venni.
Főleg, hogy nem csak a top új kártyákból van hiány, szinte bármit megvesznek. egy RX 550-el nem hiszem, hogy bányásznak......with great power there must also come - great responsibility! - Peter Parker principle
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Külön öröm, hogy a GeForce RTX 3060 már 12 GB VRAM-ot kap, ami elég lehet a modernebb játékokhoz.
- Spot Trace GPS adatgyűjtő Járműkövetés, Poggyász nyomkövetőrendszer [új bontatlan]
- GIGABYTE RX 5700 XT 8GB GAMING OC [bontatlan] [3év garancia]
- Üzleti és gamer laptopokat vásárolnék továbbadás céljából meglévő ügyfélköröm kiszolgálására
- HP Elitebook 830 G6 i5-8265U | Magyar billentyűzet | 256GB SSD | 8GB RAM | 29 hónap gari
- dresden elektronik ConBee II - Zigbee USB gateway
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy