Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
-
K Norbi
addikt
Nyugodtan töltheted a gondozásmentest, sima töltésnél rajta lehet hagyni, viszont Recond használatához tutira lekötném, 15,8 V-ot én nem engednék rá az autó rendszerére. Ezért nem is használom soha ezt az opciót, mert lekötni nem akarom. Meg én nem nagyon hiszek ebbe a Recondba, ahogy a szulfátlanitásban sem. Recond program gyakori
használata miatt az akkumulátor vizet veszíthet, és csökkentheti az elektronika szerviz-élettartamát.Tudod mibe hiszek?
Új akkumulátor! mellé egy jó töltő! Karbantartani ha kéri ráengedni, a feszültség 12.45V alatt van. Na ebbe hiszek! Így hosszú lesz az akkumulátor élettartama. Remélhetőleg.
Én biztos nem gyötröm 15,8V-al az új Exide akksimat. Bármit is ír a könyve hogy évente ajánlott egyszer tölteni vele. Ha meg haldoklik az akksi akkor tökmindegy, max 1 évet kilehet vele még húzni.
Legalábbis nekem így volt a Bosch.[ Szerkesztve ]
-
crissprivat
senior tag
Én nem szereltem ki az akkut a kocsiból,amikor "recond"-oztam. A maximum 15.4V volt a feszültség,amivel kezelte. Semmi baja nem lett semminek. Egy új akksira nem engedném rá ezt az opciót,de az enyém már 9 éves akku és gondoltam kicsit frissítek rajta.
Jézus szeret Téged! https://youtu.be/uxos-RWmLnc?t=248
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asustor NAS
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Opel topik
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest