-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz Polarstar #13981 üzenetére
nem lehet, hogy "online" a Telenor APN, és nem "internet"?
nem tudom, láttátok-e, de van geekbench 3. ez amiatt lehet érdekes, hogy akik más platformról jönnek/jöttek (főleg android), azoknak jellemzően van egy jófajta benchmark fixációjuk. az STL100-1 és STL 100-2 közti különbségek kutatása során egy idő után feltűnt, hogy miközben mindenki igyekszik a kép típus haszálata közben tapasztalható sebességkülönbséget szavakba önteni (bagatellizálni vagy felnagyítani), addig ezt androidnál úgy szoktuk megoldani, hogy "ez ennyit tud antutuban/quadrantban/geekbenchen, a másik meg annyit". és máris vannak könnyen összemérhető számadatok, olyan jelzők helyett, mint "elhanyagolható, minimális", vagy éppen "drámai, nagyságrendbeli". nyilván ezek még mindig nem azt mutatják, hogy a gyakorlatban mit fogunk tapasztalni, de a többségnek a benchmark eredmények "kifejezőbbek".
mellesleg van ugye ez a hírhedt video.
én ezt kipróbáltam, és arra jutottam, hogy vagy korántsem ekkora a különbség a két készülék között, vagy látványosat gyorsult időközben az oprendszer, ugyanis a Beach Buggy Blitz indításakor a videoban látható, kb 6 mp-es különbség helyett a saját készülékem kb 1 mp-el marad le a videoban látható STL-100-2-től.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz kárátékutyá #14004 üzenetére
androidról és iOS-ről: Nexus 4-et használok, a Z10 a lassan másfél éve használt céges iPhone 4-et váltja. mármint ez a terv még nem tudom, hogy hosszú távon mi fog ebből kisülni (Q10 v. Q20 ), de az alkalmazáskínálatot leszámítva jelen pillanatban annyit tudok mondani a BB10-re, hogy lenyűgöző. céges környezetben meg aztán végképp, bár a Hubot még nyilván szokni kell, de pl a tegnap megvásárolt BeBuzz igazi megváltást jelentett, miután iOS-en mindvégig hiányoltam a LED notifikációt. A flow meg zseniális dolog, olyasmi, amit úton-útfélen a más rendszert használó emberek orra alá KELL dörgölni
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz zorromoto #14011 üzenetére
második napja túrom a telefont, fura-fura, de nem frusztráló módon, pont ellenkezőleg. egyelőre nem mókolok, még a snapet sem erőltetem, mert látni akarom, mennyire boldogulok, ha a BBW gyári kínálatára vagyok utalva. ja és azt hiszem, első körben befogom a N4 helyére, hogy lássam, azonos használattal jobban vag szarabbul bírja egy töltéssel. mondjuk az N4-et nem nehéz túlszárnyalni...
ja, vicc:
a céges exchange szerver szinkronizáció mind iOS-en, mind Androidon kötelezővé teszi a screenlockot, vagyis amikor beállítom a céges fiókom, akkor kötelez arra, hogy egy kódot is megadjak. namost a Z10 nem kért lószart sem, azért ez kicsit para, mert ugye itt jóval magasabb szintű a corporate security. nekem mondjuk kényelmesebb így nem firtattam az okát, meg nem is államtitkokkal dolgozom, de azért meglepett.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz KakalakiAkka #14056 üzenetére
egy fontos tévedésre hívnám fel a figyelmed:
ha elismered, hogy e-mailnél fontos a push, akkor azt is be kell látni, hogy sokan vannak, akiknél az e-mail helyét (meg az sm-ét, meg a viberét, stb) átvette a facebook msg. ez ilyen. ne mi döntsük el, hogy kinek melyik csatorna felel meg a legjobban. a facebook egy opció, és aki azt választja, annak fájó hiány, ha nincs push. és akkor a céges facebook profilokról nem is beszéltünk...[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
nem erre a postodra választ, de szerintem nézz a routerre egy
1. frissebb gyári firmware-t
2. egy alternatív firmware-t.nekem 842 van, és beta(!) dd-wrt-vel 100x stabilabb a router, mint a gyárival,
egy próbát megér, hátha a Z10 is jobban szereti. 841-ez tudtommal kiforrott, stabil dd-wrt van.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
rajtad kívül még jópár embernek van itt stl 100-1 és elégedetten használják, nem kell parázni.
viszont van egy hasznos "szerkesztés" gomb a HSZ-ekhez, ha 5 percen belül még eszedbe jut valami, tudod módosítani, hozzáírni, stb[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Látnok #14329 üzenetére
nem tűnnek gyártónak, ugye a nevük is "designs".
első blikkre ez a Tough Guard case átdesignolva[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz kárátékutyá #14324 üzenetére
szerintem egyedül neked nem jött le a teljesen nyilvánvaló szarkazmus, és most ilyen pökhendi, kioktató/lekezelő stílussal próbálod ellensúlyozni? ejnye...
és ha már megint visszajött az IPS vs. AMOLED téma:
monitorokkal meg grafikai munkával példálózni egy mobiltelefon esetében úgy, hogy mindenki tisztában van azzal, hogy mobiltelefon esetén legalább annyit nyom a latban az alacsony fogyasztás, meg a képpontok saját fénykibocsátásából fakadó előny (ld Moto X active display), mint a színhűség...
nem értem, miért kellene másokra erőltetni a saját preferenciáinkat, kb ugyanannyi érvet lehet mindkettő mellett vagy ellen felsorakoztatni.[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Kamikazeman #14760 üzenetére
a "szerkesztés" gombot is nézd meg plíííz
(thx istnag)[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
Ezt láttátok már?
-
bwoay
nagyúr
válasz Polarstar #15204 üzenetére
+ eventus:
a kérdés konkrétan a linken található fotókra vonatkozott, nyilván nem arra, hogy hallottatok-e már a Z3-ról.
de ha ezt Hagel tényleg leközölte a csatornáján, mielőtt tegnap a gsmarenara felkerült volna, akkor sorry, my bad![ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Polarstar #17641 üzenetére
engem is érdekelne, hogy ezt kivel szavaztad meg. időnként ráférne a legfanatikusabb hívőkre is, hogy önkritikát gyakoroljanak, mert a topic célja az útbaigazítás, segítségnyújtás kellene, hogy legyen (a szokásos diskurzus mellett), nem pedig a térítés. elvakultság nélkül is lehet népszerűsíteni a platformot, az célszerűbb lenne. ehelyett időnként sikerül elérni azt a szintet, amikor valaki egy adott alkalmazást hiányolni mer, akkor az azonnali (sértődött) reakció az az, hogy keressen másik platformot, ha ilyen faszságra van szüksége. a viberrel kapcsolatos kritika pl tök jogos, ezt még a gyártó is képes belátni, csak itt ajánlgatják páran a BBM-et, ami bármilyen jó is, nem igazi alternatíva. mint ahogy a Skype sem, mert ezek nem fognak felugrani a kontaktok telefonszáma mellett, mint ingyenes lehetőség, plusz külön regisztrációt igényelnek, az emberek zömének meg nem feltétlenül kell egy újabb plusz account, pláne, ha mindemellett az ismerőseik mindegyikét is rá kell beszélniük, valamire, pusztán azért, mert egyvalakinek nincs vibere...
-
bwoay
nagyúr
válasz turbulencia8 #19362 üzenetére
ez max a megadott fél óra után biztonságos, addig nemigen...
-
bwoay
nagyúr
válasz eventus #25004 üzenetére
a hátlap is ugyanolyan megosztó lett, mint maga az egész telefon,
de szerintem örömteli ez a designbeli változás a korábbi megoldáshoz képest:
karakteres, és esztétikus is egyben, az eddigi OS10 készülékekről ezt nem igazán tudom elmondani.na, a többi a Q10 topicba ment volna, csak eventus nagyon megkevert
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
az jogos, hogy semmi megjelenést nem biztosít a logonak ez az elhelyezés.
de ezzel együtt tudok élni, mármint számomra ez nem sarkalatos kérdés,
ezt meghagyom a részvényesek parájának.viszont a kamera egoldás a hátlapon nekem tetszik, határozottan.
teljesen egyedi, és számomra szép, látványos megoldás.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest