-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
szia, grat és üdv itt!
1- Beállítások / nyelv és bevitel / Beviteli nyelv / Magyar --> itt tudsz váltani qwertz/qwerty és azerty között
2- ezt nem egészen értem. Mi az a készenlét? Ha jól értem nem tudod oldani a készüléket gesztussal? Íme: beállítások / kijelző / mozdulatok engedélyezése zárolás esetén --> ezt kapcsold be
ha akarod, hogy gombbal is oldjon: ugyanitt kapcsold be a" Bekapcsolás/zár gomb használatának engedélyezése..." opciót
turbulencia8
így van! időpont sajnos még nincs, de sztem nem kell sokat várni a full BBM-re más platformokon. Nagyon nyomják most a BB-nél, sőt arra is vannak utalások, hogy külön cég lesz (az anyavállalaton belül). A BBM vitán felül jobb mindennél. A hanghívás minősége egyszerűen döbbenetes.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Laurh
aktív tag
Ez tuti cserélni fogják ez nem normális működés, egyszer én is így jártam egy wp-vel visszavittem T-be és egyből cserélték.
(#6921) -KP-
Telekomnál: vannak eredeti z10 tokok viszont fóliát otthon kell fabrikálni, mert csak standard méret van.
Tok-Shop: nincs eredeti tok viszont jó árakon dolgoznak és méretpontos fóliát árulnak.
Speedshop: van minden csak az egyik legdrágább.[ Szerkesztve ]
I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
mrmarkus
aktív tag
A Gmail szinkronizálás visszafelé sohasem működött a már telefonon lévő kontaktok esetében!
A helyes eljárás a következő:
- minden kontakt legyen a Gmail fiók névjegyzékében
- szinkronizáld a készülékkel
- ezután ha beírsz egy kontaktot, vagy módosítod azt a telefonon, azt azonnal szinkronizálni fogja a Gmail fiókod névjegyzékébe is
- amennyiben laptopon viszel be új kontaktot vagy ott módosítasz egyet, azt is szinkronizálni fogja a továbbiakban
- ezt csak egyetlen egyszer kell megcsinálni, mert bármilyen okostelefont fogsz is használni ezek után, a szinkronizálás teljesen automatikus módon meg fog történniA telefonon tárolt kontaktokat - amelyek eddig nem szerepeltek a Gmail fiókod névjegyzékében - tehát soha nem tudod felszinkronizálni a számítási felhőbe!
Freedom of Information
-
Because
őstag
szia! ez megint érthetetlen, hogy melóhoz miért ilyen telefon kellett ha a vezetékes nem jó, esetleg itt-ott kell lenni, vagy szerelni dolgozni akkor valami strapaphone természetesen nagyobb akksival... furcsa hogy miért nem nézik meg az emberek mire fogják használni, milyen célra kell nekik...
-
ddsteel
aktív tag
Nekem ugyanez van 2.500-ra frissítés óta. Azóta2.680 van fent, de én teljesen rendszertelenül kapom, hogy frissítsem az accountot. Minden rendben működik számítógépen és telefonon is, minden üzi megjön. Meg rendszertelenül az is, hogy frissítsek.
Lehet, hogy az kavar be, hogy a gmailben 2x-es jelszóvédelemmel élek? Csak azt nem értem, hogy azt nem a 2.500-asra való updatekor állítottam be, hanem még jóval előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest