-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Ha 100-2-est veszek, és nem az itthoni 100-1-est, akkor azon azért fog itthon a BIS működni, ugye?
-
csacsi67
addikt
válasz icezozo #3649 üzenetére
Én felrraktam de holnap rakom is vissza a 10.2.0.183 -at. Ezen az 1055 -egyböl volt 2 db össze omlás pedig semmi droidos vackot nem raktam még rá.A Waze is az eredeti BB Worldös elindittottam android com alkalmazást leállt majd a készülék ujra indult .Nálam van lassan 2 hónapja a készülék ilyet még soha nem csinált .Nem ehhez voltam hozzá szokva.Nem szeretem ezeket az öszvér megoldásokat. Ez kb olyan lesz mint MAC-en Wint futatni.
lugosi Nekem 100-3 hibátlanul müködik a T-nél a BIS.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Miben különbözik a 100-1 és -2-es tipusok?
Annyit sikerült kideríteni, hogy a -2-es végűben más a CPU és hogy van benne LTE.
És melyik a jobb? HA ez így van, akkor a Tré-mobile miért az LTE nélkülit forgalmazza, ha van neki LTE hálózata?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #3653 üzenetére
Bingó, mert T-s vagyok (és a BIS is ingyen lenne, úgyhogy mindegy).
-
lugosi
MODERÁTOR
Milyen akkuidőt tapasztaltok a telefonon mostani szoftverrel?
-
kekkola
senior tag
válasz BobChemistry #3642 üzenetére
Azért a mai androidokat nem kell egy defy-hez hasonlítani... azóta eltelt 2 év, a google nem ült a babérjain
O+8T
-
nagyúr
A billenccsel kissé szenvedek a 9900-hez képest.
Kellően idióta dolog, hogy ha ü betüt akarsz - akkor ugye jobb kézzel kezelsz mindent - erre teljesen a bal szélen lesz a karaktere. Tehát át kell húzni a kezed oda keresztben a teljes kijelzőn. Jajjjj!
Nem ártana egy frissítés hogy a karaktersáv közepén kezdjen a megjelenítő és onnan lehesen kezdeni, hogy ne kelljen egyik széltől a másik széléig átkavirnyázni. Ez bizony szar ötlet!
Egy ilyen nagy dumásnak ez igen hatékony segítség lenne.
Továbbá nagy ötlet lenne, ha a direkt bezárás a programokon is megjelenne.
Igy most plusz két mozdulat: Feltol és ott bezár.
Úgy meg menű és quit.. passz! rendben, hogy nem kell bezárni mindent - de van olyan dolog, amit napi 1szer használok. Az pedig nem kell. Nekem ne foglalja a helyet.És még valami: Faszán elment a Protekt-em. Eddig az nagyon jó volt. Most egy üres menű. Köszike!
A Link hiányát (Arról van szó, hogy a régi gépemben nem Duál Intel van, így a Mac Link nem fut az én régi gépemen. PC-t meg nem veszek, köszike! ) én egy "szadista pörölykalapácsos módszerrel" oldottam meg.
Memkarit látja a gép. -› áttolom a gép memkarijába az adatot. -› onnan meg a gépbe másolom fel.
Kőkorszaki - de megy!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kekkola #3658 üzenetére
Én is hasonlóan gondolkozok, felírom hogy mi pro, meg mi kontra.
A pro nálam is a gari (részlet nem annyira érdekes), meg ha ma bemegyek érte, akkor ma átveszem.
Kontra: az amazonos rendeléssel 44k-val (!) olcsóbb (ahhoz képest ha a saját csomagomra vállalok hűséget), független, és LTE.Ezt nem tudom, hogy a 100-2-es sem tud-e felmenni a T LTE hálózatra. Erre konkrét tapasztalat kellene.
Hagel: a protect nem azért nem megy, mert a BBM se megy most? Lehet hogy valami központi leállás/karbantartás van?
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
feltàmadt a BlackBerry service végre
Avanti Roma
-
csutakalmos
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy folyton azt írja a telefonom hogy, : sim kártya megtelt és hogy nem tudok smst fogadni és ezért töröljek. A probléma az hogy mindent töröltem és még mindig ezt írja :/ ha más telefonba tettem a sim kártyát, ott megkaptam az smst, de ahogy vissza tettem a Z10-be megint ez az üzenet fogadott.
Esetleg valaki tudja, hogy tudnám orvosolni a problémát? Nagyon hálás lennék.
Előre is köszönöm. -
nagyúr
válasz sasa134 #3663 üzenetére
Van előfizetésem a Telecombosnál...
A Protekt regisztrálva van, de a gépről nem szinkronizál. Lehet, hogy ez a tegnap kezdődött dologgal függ össze. Már délután 6-tól volt a BBM-en valami kavarás. A szövegek nem jöttek át időrendben. Van ami bekerült, de a másik percekkel előbb írt írása elé.
Nem agódom, megoldják majd.
Nálam még nincs semmi szervíz...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Polarstar #3666 üzenetére
Leléptem a wifiről, és vissza..
Már itt is a szeder jel!
Nézem a protektet.. Továbbra sincs semmi mentési lehetőség.... Akkor meg minek van?Sokra megyek vele, ha megcsörgetem, de adatokat nem tudok vele visszanyerni.
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #3668 üzenetére
Nem lettem megnyugtatva.... Csörgetéssel itthon mit lehet megtalálni?? Semmit...
Sokat dolgozok a rémemberrel... Az meg nem ment kártyára... Frankó lesz, hogy ezeket át kell írnom doc-ba és azt mentegetni kifelé. Facepalm...
Merthogy nincs linkem. Ez nem megbízható válasz arra, hogy mondjuk a lakás kirámolásával együtt ellopják a telefonodat is. Mint ahogy nálam ment. De nekem szerencsére ment a napi mentés a Symbiannal. Erre itt a nagy biztonságban meg nulla....
-
teo77
őstag
válasz s3nsitivity #3443 üzenetére
+1
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
csutakalmos
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy folyton azt írja a telefonom hogy, : sim kártya megtelt és hogy nem tudok smst fogadni és ezért töröljek. A probléma az hogy mindent töröltem és még mindig ezt írja :/ ha más telefonba tettem a sim kártyát, ott megkaptam az smst, de ahogy vissza tettem a Z10-be megint ez az üzenet fogadott.
Esetleg valaki tudja, hogy tudnám orvosolni a problémát? Nagyon hálás lennék.Előre is köszönöm.
-
kekkola
senior tag
Én itt a fórumon olvastam, hogy nem lehet a BB-kel elérni az LTE-t, T hiba, nem telefon, állítólag ígérik megoldani... ez is a bajom, mindent csak ígérnek, az idő meg csak telik és semmi nem történik... :S
És igen, dominoval minden drága, azzal nem éri meg, viszont egy kis kategóriás csomaggal jó áron, jó garival ki lehet hozni. Én most használom az LTE-t, s csomagom van, és nagyon gyors. Először visszakapcsoltam 3gre de számottevő volt a különbség, navigálás esetén pl (online navi) de böngészéskor is. Budapesten szinte mindenhol van LTE.[ Szerkesztve ]
O+8T
-
teo77
őstag
Egy apk-t hogy tudok a telorol feltelepiteni? Elkuldtem ra email-ben, lementettem ra. A BB World-ön nem talalok android futtatasi kornyezetet, hogy telepithetnem.
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
icezozo
addikt
válasz csutakalmos #3675 üzenetére
milyen OS van a gépen? ( mert anno a 10.0-nál előfordultak, de 10.1-10.2-nál már nem)
http://qwankido.hu/
-
sasa134
addikt
válasz csutakalmos #3675 üzenetére
frissits OS-t ( jah látom Zozo már irta). mi van a telon?
Avanti Roma
-
HaZse
őstag
Ha felteszem a 10.2.1-et a Z10-esemre, akkor azt hogyan tudom esetleg downgradelni a jelenlegire?
Mert olvastam 2 éle mószerrel. Az egyik az ie-vel, a másik a link alkalmazáassal.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
BobChemistry
őstag
válasz kekkola #3659 üzenetére
Páromnak Galaxy SII készüléke van, a legfrissebb elérhető Androiddal. Nem vagyok elájulva tőle. Tudom, az a készülék sem a legújabb, de azért ne kelljen már 2 évente telefont venni, mert nem képesek rendesen megírni egy szoftvert.
A T-mobilos készülékre is fel lehet tenni a legújabb OS-t? Az LTE miben jobb - sebességen kívül - mint a 3G?
Gondolom a T-nél csak a 100-1 verzió van.Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
nagyúr
bocsánat.. Közben edzés volt...
És igen! El vagyok a saját csoportom alakításával foglalva!
LTE a telecombosnál: Nem lett megerősítve a lehetősége... Még szórakoznak a telefonokkal. Mások sem értik meg, hogy miért.
Szerintem a leszarják a Blackberry-t, inkább a csámcsungot meg a no-kiát erőltetik... Gondolom már menne, ha akarna. Elvégre az összes távközlésben kapható eszköz nemzetközi szabványokat követ illetve annak felel meg ezen a szinten már. Még a kínai is.
-
nagyúr
Waooooo!!!!
Le vagyok nyűgözve!
A Blackberry oda-vissza fogad és küld adatokat csomagolva is a Mac és Z10 között!!
Ez zseniális! (Droid, ájfon, nokia, sonny egy nagy rakás szar...)
Otthon érzem magam vele!
Él-jen a fehér csoki!!!
Az adatok mentését meg kell oldanom - pen-drájvval..
[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
válasz BobChemistry #3687 üzenetére
Feltudod tenni. LTE másban nem nyújt semmit, merül az akksi. Ez is csak marketing az LTE.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz BobChemistry #3691 üzenetére
Helyes! Nem fogod megbánni Es büszke lehetsz, hogy egyedi telefonod van, nem valami milliomodik android vagy nyuszifules iphone.
-
eventus
veterán
válasz BobChemistry #3695 üzenetére
Ha T előfizető vagy, akkor kell a BIS a BBM miatt. De megéri, mert megleleő díjcsomag mellett 1000 forint kedvezményt kapsz az árából vagy a 690 forintos BIS ingyen van.
-
eventus
veterán
válasz BobChemistry #3697 üzenetére
Hát ezen tudunk segíteni, hogy legyen De máshoz nem kell, elég a sima mobilnet. Ilyen esteben az APN-t átkell írni 'internet'-re, mert gyárilag 'blackberry.net'.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #3697 üzenetére
Bbm van már androidra is meg iosra is. És nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest