-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
válasz sasa134 #4349 üzenetére
Barátnőm akar új telót venni, és megláttam az árát, és ennyiért normális telót más oprendszerrel lehetetlen.
Eddig HTC Wildfire S telója volt, és csak alap appok voltak rajta, szóval azért merem ezt bátran ajánlani neki.
Akksiidővel hogy álltok?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
BobChemistry
őstag
Elég jó ára lett a T-nél... :-)
Ha esetleg arra vetemednék, hogy veszek egyet, előtte kit tudok megkérni arra, hogy pár percig nyomkodhassam az övét? Mármint a Z10-es telefonját. Budapestiek előnyben, de vasárnaptól keddig Szegeden leszek.
Természetesen egy sör/üdítő/szendvics/stb. mellett.
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
nagyúr
válasz BobChemistry #4353 üzenetére
Szabin vagyok! Pattanj át hozzám!
Süti + kávé?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
válasz Viper26 #4352 üzenetére
Azt egyszer csinálja meg, amikor beállítod a HUB fiókokat (email, whatsapp, bbm, stb) és, hogy a kapcsolataid (ez a telefonkönyv) honnan húzza be (SIM, FB,Linkedin, BBM stb stb). Utána semmi dolgod vele, de amúgy is kb 10 perces művelet az egész beállítani. A háttérben onnantól szépen megcsinálja.
Nem könnyű ezt így leírni, hogy ne hangozzon bonyolultnak pedig rém egyszerű és jól működő az egész, inkább személyes kirpóbálást javaslok az többet ér mindennél.
baluka26
akksiidő nagyon felhasználó függő. Nekem folyamatos net (BBM, whatsapp, 1 mail fiók, linkedin, twitter) mellett 2-3G-n vegyesen (mondjuk napi 1-2 óra 3G böngészés) kb reggeétől késő estig úgy 60-80%-ot merül - attól függ mennyit beszélek/nyomkodom. Szóval le lehet gyilkolni gyorsan, de okosan használva akár 24 óra is megvan.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
lugosi
MODERÁTOR
Srácok!
Köszönöm mindenkinek a témában nyújtott igen hosszú segítséget, meglett a telefon!Ha véletlen valakinek nem válaszolok most BBM-en az azért van mert a régi telefonon kijelentkezek, az újon meg most állítom be a BB azonosítómat.
Azt el kell mondanom hogy a telefon megvásárlása melletti egyik érv volt többek között a fórumtagok fáradhatatlan és folyamatos segítsége, amit tapasztalni lehet, ha visszaolvas az ember.
/És gondolom majd most jönnek a gyakorlati jellegű kérdések a részemről./
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehet àtàllìtani hogy a telefonra mentse a képeket, ne az sd kàrtyàra? Köszi!
-
teo77
őstag
Ki lehet kapcsolni valahogy a Skype, Gps használatát?
(nekem elég harmatos ez a z10 akku :/. Még a Defy-é is jobban birta, bár az is elég cingar volt)[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Danny750
őstag
Nemsokára csatlakozom eme jó társasághoz, egy ilyen kiváló készülékkel
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
savliget
tag
Sziasztok!
A T-nél most dominósan 69900Ft-ért elhozható. Vajon még mindig független lehet? Ha szerencsém lenne, és független, akkor a Vodafone-os kártyát belerakva miként lesznek rá a frissítések?
Tudom ennyiért lehet függetlenül is venni, de a T-s garancia talán bizalomgerjesztőbb, mint a bolti garanciások.
Üdv! -
-
baluka26
nagyúr
Tenyleg kioldja magat a telefon csak ugy, zsebben? Elofordult mar veletek vagy csak remhir?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
sasa134
addikt
válasz baluka26 #4370 üzenetére
Nekem nem.
De persze biztos van példa az ellenkezőjére...ugyanis kapacitív a kijelző, és a képernyőt lezárt állapotban felfelé swipe-al /is/ lehet oldani, nem csak gombbal. Megoldás annak aki cicanadrágban combbal súrolja a Z10-ének a kijelzőjét: kapcsoljuk ki a gesztusvezérelt képernyő oldást..Voilá, probléma volt, nincs.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Horovic
aktív tag
válasz l.sebestyen #4361 üzenetére
Köszi szépen! Ha a "képek" mappát meg akarom nyitni, hogy megnézzem a fotóimat akkor nem csinál semmit. Miért van ez így? Tapasztalt már vki ilyet?
-
sasa134
addikt
Most, hogy a topic azért elég aktív (sztem eddig is az volt max kevés , de annál lelkesebb fórumtárs irogatott ide), ismét felvetem (ha jól rémlik kb 3-4 hónapja tettem utoljára..): nem lenne ildomos egy topicnyitót összerakni? Ehhez modi kell, mert az első poszt foglalt... Kedves moderátor(ok), valaki erre lenne kedves reagálni?
Összerakjuk...Csak jó lenne nem mindig ugyanazokra a kérdésekre válaszolni és az új tulajoknak is jóval egyszerűbb dolga lenne.
Köszönöm.Avanti Roma
-
K.Tamas89
aktív tag
Sziasztok!
Z10-en filozóm..volt már android, windows phone..de még blackberrym-m nem volt.
De a tesztből ítélve jónak ígérkezik ez a telefon.
Mik a vélemények róla? átlagfelhasználó vagyok.
Szoftverek terén milyen a támogatás, firmware? Pozitvumok, negatívumok?Köszönöm előre is.
-
motoflug
őstag
válasz K.Tamas89 #4376 üzenetére
Ugyanezt akartam kérdezni én is. Az androidra már nem térek vissza, most WP van tesztelésnek, és vagy marad is,vagy ezt kipróbálnám. A rendszerről nem tudok semmit,ha valaki linkelne egy gyorstalpalót, azt megköszönném. Mennyire ramzabáló a rendszer? Valamint ez az apk. futtatás megoldott már?
-
lezerpiramis
őstag
Másnál nem sz*rakszik a FB-szinkron? (Z10 STL100-2, 10.2.0.429)
-
Benji77
aktív tag
Tudtok ajánlani Z10-hez jó minőségű tokot?
Flip tokra gondoltam. -
sasa134
addikt
válasz lezerpiramis #4383 üzenetére
Egyszer nekem is volt ilyen, ez segített:klikk (röviden: appot is törölni kell, meg a fiókot is, majd restart és újra hozzáadni - nekem bevált, azóta semmi gondja. )
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz motoflug #4387 üzenetére
Nehogy félreértsd, szívesen segítünk speckó kérdésekben, de most szaporodnak a Z10 tulajok (Hál' Istennek) és sokszor kell leírni ugyanazt, ami kis visszaolvasással megoldható lenne.
1.hsz: pont ez a baj, hogy nincs topic nyitó/összefoglaló, ahova össze lehetne gyűjteni az alapinformációkat. Pedig szívesen megcsinálnánk..
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Horovic
aktív tag
Az normális hogy csak a fájlkezelőben tudom megnézni az elkészült fotókat, a galériában nem tudom megnyitni. Köszi
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lezerpiramis #4380 üzenetére
10.2.0? Nekem még csak 10.1.0.akárhány-ra frissített.
-
Gomba
senior tag
Ez az 53000/69000 előfizu/Domino ár marha jó. Remélem nagyot nő tőle a magyar felhasználótábor.
Az se baj, ha sok kérdés lesz ittÉp hardverben ép szoftver
-
idegbeteg18
tag
Csütörtökön fizetés, pénteken meg már én is a Z10 tábor tagja leszek.
ideje lecserélni a régi F500i-t
igaz volt közben S3 de nem az én világom az android... -
motoflug
őstag
válasz sasa134 #4388 üzenetére
Igen, ismerős más fórumokról. Most én kerültem a "buta" kérdező szerepébe. Mentségemre szóljon, hogy a bb-ről azt sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák. Egy ismerősömnek sincs, és sajna még kirakva sem láttam ezt a típust. No mindegy, utánaolvasok.
(#4396) Gomba: ezért (is) jelentem meg itt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Newton harmadik törvénye
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kupon kunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest