- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Akciókamerák
- Kötelező a legfejlettebb node-ját otthon tartania a TSMC-nek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz bloomberg #335 üzenetére
"Bővebb hangprofilok. Az új OS-nél ugyan a korábbihoz hasonlóan szintén léteznek hangprofilok, de azok sokkal kevesebb beállítási lehetőséget kínálnak. Így például nem állítható be külön hangerő a csengőhangnak és az üzenetjelzésnek, valamint úgy általában véve jóval kevesebb értesítési hang és csengőhang közül lehet választani."
Na ez nekem nem kell. Akkora idiótaságot még nem láttam, mint ez a mindennek külön állítható hangerő. Jó, almán ott a hardveres-gombos-elhúzós némítás lehetősége, de nem kell, inkább állítson egyszerre mindent.
"Adatforgalmazást jelző piktogramok. Ehhez nem kell túl sok magyarázatot fűzni szerintem, a régi BlackBerryk is, és a más platformokhoz tartozó telefonok is képesek jelezni, hogy a készülék éppen adatot forgalmaz a hálózaton, a BB10-ből mégis hiányzik ez a funkció."
Jó, ez gáz. De szerintem túl lehet élni.
"Alvó üzemmód/valódi éjszakai mód."
Ez már annál inkább kellene, de jó, talán ki lehet bírni ennek is a hiányát, pláne hogy ha teljesül az első pont, a némítás megoldható elég gyorsan lefekvés előtt, a töltőre dugás ilyenkor nálam pedig alapértelmezés, így nem fog lemerülni éjszaka.
"30 napos törlési limit feloldása a levelezésben."
Na ez egy komoly hiba. Munkámból adódóan lehet, hogy több hónappal ezelőtti e-mail-ekben is tudnom kell keresni. Ha nem lehet, kvázi használhatatlan számomra. Vagy keresni lehet bennük?
A többi számomra csak elhanyagolható, a későbbiekben minden bizonnyal kijavításra kerülő apróság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Kupon kunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...