- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabijan77
csendes újonc
Sziasztok!
Pénteken megérkezett a Redmi Pro-m! Spamall-ról rendeltem, kuponnal, EU Express szállítással 61735 Ft.ba került, pontosan 10 munkanap volt a szállítási idő. Az ajándékba kapott kijelzővédő üveg nagyon gagyi és a mérete sem jó, a szilikon tok is a filléres árukészletből érkezett, az EU adapter is elég silány minőség. Mindegy a szintén Kínából rendelt kiegészítők megérkezéséig megteszik. Megirigyelve a kollégám Redmi Note 3 Pro telefonját, P9 lite-ról váltottam erre a készülékre. Az eddigi tapasztalataim nagyon pozitívak, gyönyörű az AMOLED kijelző, gyors, jó az összeszerelés... Xaomi. Jelenleg még a MIUI Global 8.0 Stabil 8.0.1.0.0 (MHQCNDG) verzió van rajta, de hamarosan cserélve lesz. Eddig egy-két hibával találkoztam a használat során:
a Viber beérkező üzenetnél az értesítési led az üzenet elolvasása után is villogott - újraindítás oldotta meg a helyzetet
a gyári időjárás app nem működik, nem találja a pozíciót, ha Budapestet választom ki, akkor is hibát jelez
a kamera szoftver néhányszor nem indult el, a készülék újraindítását kérte - az újraindítást követően jó volt (mostanában nem jelentkezik a hiba) -
fabijan77
csendes újonc
Olvastam a fórumon, hogy a Spemall-ról rendelt telefonok már nyitott bootloader-rel érkeznek. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy nyitott-e a bootloader?
-
balazs0102
senior tag
Én is nézegettem ,de mivel nálam az infra nagyon beszűkítette a keresztmetszetet, igy esélytelen volt. Eredetileg mi5-ön is gondolkoztam de ott meg nincs microSd....ez a kettő nálam most már alapfeltétel.
arról nem is beszélve, hogy ez majd feleannyiba kerül és rendszersebessége teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz fabijan77 #702 üzenetére
MIUI Magyarország MultiTool 0.9a
Ezzel nagyon egyszerűen, ha nem értesz a parancssorhoz.
Elindítod és a 13. Bootlodaer ellenorzese
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Lacika2013
tag
Mikorra várható frissítés?
Már egy jo ideje. 6.10.27 van fent.
A kamerám néha befagy., és egy éjjel alatt bemerult 35%-ot.
Random szeruen csinálja. -
tibcsi0407
félisten
-
Lacika2013
tag
válasz tibcsi0407 #708 üzenetére
Igen,az Eu rom van fent
-
ace05
senior tag
Ezeket a heti frissítéseket recoveryben kell felrakni vagy a frissítés menüben kell manuálisan kiválasztani? És itt már nem gond, hogy nem lesz tiszta telepítés ?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
Lacika2013
tag
válasz tibcsi0407 #713 üzenetére
Magatol miért nem frissul?
-
tibcsi0407
félisten
válasz Lacika2013 #714 üzenetére
Frissül, de csak bizonyos időközönként, nem tudnak minden heti build-et az OTA szerverre feltölteni, mert azt nem győznék.
utdetailing.hu
-
Killerlaca
senior tag
válasz tibcsi0407 #715 üzenetére
Engem meg az érdekele, hogy miért kell hetente frissíteni?
Nem lenne jobb pl pár havonta csak feltenni a frissítést?(mármint a telefonra)Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
tibcsi0407
félisten
válasz Killerlaca #716 üzenetére
Néha jó, ha van bug. Ha nincs, akkor valóban felesleges.
utdetailing.hu
-
Matyi222
senior tag
Sziasztok! Ki használ valami klasz e-mail app-ot? Persze a Gmail-es kivételével. Fontos a több fiók jó kezelés, ilketve a Push. Most próbálom az Aquamail-t, egész jó, ha tudnék fiókonként hangot beállítani már maradna is. Ha van ötleted szívesen fogadom. Nem baj ha fizetős megérdemli a fejlesztő ha valami jót csinált. Kérlek ha valami jót használsz ne habozz. 😁😁😁
Köszönöm.Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Úgy tudom, hogy a Spemall nyitott BL-el küldi a telefont. Az így nyitott telóra rá lehet tenni a TWRP-t és utána a EU ROM-ot? Vagy meg kell futni azt a kört, hogy hivatalos xioami rommal visszazár és hivatalosan nyitni?
[ Szerkesztve ]
-
freeapro
senior tag
Segítsetek, a Note 4 (3/64) és a Pro (3/32) között vacillálok.
Valakinek volt a kezében a kettő együtt, hogy összehasonlítsa?Tulajdonképpen 2 különbség van közöttük: a kijelző és a ház.
A hátlapból talán a Note tetszik jobban, a kijelzőnél viszont nem tudom ez az új kínai OLED tényleg előrelépés-e.
A dupla kamera nekem csak parasztvakításnak tűnik az előlapi ujjlenyomat olvasó pedig közömbös (most se használom). -
fabijan77
csendes újonc
Sziasztok! Spemallról rendelt, nyitott bootloader-es Redmi Pro-ra szeretném az EU romot feltenni. TWRP fent van, a belső tárhelyre felmásoltam a zip fájlt. tibcsi0407 leírása alapján telepíteném, de a TWRP-ben minden meghajtót 0 kbyte-osnak lát, a zip fájlt nem látható. Tudna valaki segíteni?
-
fabijan77
csendes újonc
válasz tibcsi0407 #729 üzenetére
TWRP - WIPE - format data ?
-
fabijan77
csendes újonc
válasz tibcsi0407 #731 üzenetére
törölte a zip fájlt
-
fabijan77
csendes újonc
válasz tibcsi0407 #731 üzenetére
format data után visszamásoltam a telepítő fájlt, ezután újraindítás, majd bakpcs+fel, TWRP bejön, de továbbra sem látszik a zip fájl.
-
fabijan77
csendes újonc
válasz tibcsi0407 #734 üzenetére
Bocs! Kezdő vagyok a szakmában! Leírnád, hogy a mostani állás szerint, hogyan folytassam?
-
-
fabijan77
csendes újonc
válasz tibcsi0407 #736 üzenetére
data format megvolt, nem indítottam újra, maradtam TWRP-ben. A telefon összekötve a számítógéppel, de nem látja, nem tudom rámásolni a Zip fájlt.
-
fabijan77
csendes újonc
válasz tibcsi0407 #736 üzenetére
SIKERÜLT!!! Köszönöm a segítséget!
-
ace05
senior tag
Kérnék egy hatalmas tapsot, meg ovációt! Az alig egy hetes telefonom már is meg van repedve, mert kiejtettem véletlenül a kezemből. Képet nem tudok adni, mert nincs kamera a közelben. De érdekes, mert nem tudom, hogy mi tőrt el/ repedt meg. A jobb alsó sarokban van egy kis repedés szerű valami. De a kijelző rendesen működik, sőt az üvegen se érzem, hogy érdes lenne, szerintem az nem is tőrt el, de akkor alatta mi repedhetett meg?
-
gyurzso
csendes tag
Sziasztok redmi pro készüléken hol találom az infra beállitásait?
Nagyon köszi a választ előre is nektek, -
tibcsi0407
félisten
válasz Killerlaca #745 üzenetére
Már hogyne lenne.
Mókolt ROM-okban gyakran nincs benne. Gyári, vagy EU ROM kell és hopp, ott is lesz a távirányító.
Még a Redmi 4A-ban is van.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
gyurzso
csendes tag
Még egy kérdésem lenne a gyári email app az nem tud magyarul?
-
atikanj
csendes tag
Sziasztok .
Kinek milyen képeket készít éjszaka a készüléke? Karácsonyi vásárban voltunk, persze fények mindenhol , de nagyon sok homályos kép készült .
Van valami beállítás amivel az ilyen fotók is legalább tűrhetőek lesznek ?
A nappali képek rendben de az éjszakai botrányos nekem .
Ha valakinek tízből legalább nyolc jól sikerül megmondhatná , milyen beállításokkal használja .
Pár képet szívesen megnéznék akinek jól szuperál a készülék kamerája éjjel is .
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs