- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuti
csendes tag
Kedves Fandango! Ha már idenéztél, kérdeznék 1-et. Kinai ROM van a telómon angolra állítva és csináltam egy gyári visszaállítást. Egy kivételével minden jó lett, nincs a rádiónak ikonja! Hogyan lehetne ikont csinálni!
-
Fandango
veterán
Ez egy nagyon jó kérdés, fogalmam nincs.
Én EU béta romot használok, ilyen problémával még nem találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
GZB01
tag
Sziasztok!
Most már egy jó ideje egy xiaomi.eu 8.1.2.0-ás ROM van a telón, milyen romot ajánlotok ? -
GZB01
tag
Ha bebootolna az mondjuk jó lenne
TWRP után amikor a rebbotra nyomok, nem bootol be a kis MI logó feljön de ennyi, újra előjött a brickesedése?
http://en.miui.com/download-304.html innen próbáltam eddig 2 romot, esetleg túl nagy az eltérés vagy nem tudom.
Örülnék ha még legalább félévet tudnám használni -
GZB01
tag
Próbáltam még párat ezután végül egy Xiaomi.eu-s rom nyert azzal már megy rendesen
-
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi.eu ROM-ra simán rámegy a stable? Eddig frissítgettem, most családtagé lesz a telefon, ő nem fog foglalkozni ezzel.... -
Fandango
veterán
Elvileg a Redmi Pro is megkapja majd a MIUI 10-es verziót.
Mondjuk azt nem találtam meg, hogy milyen android verzióra fog épülni, de gyanús, hogy marad a 6-os.[ Szerkesztve ]
-
kaszibat
tag
válasz mathgery #3265 üzenetére
Igen, először kilépnék a miui fiókból a telefonon és ha ez nem kapcsolja ki az eszközkeresését, akkor manuálisan kikapcsolni. Utána TWRP-ben a törlés menüpont alatt csúszka jobbra húzásával csinálnék egy factory resetet, majd kijelölni a dalvik, adat, rendszer, belső tárhely törlését, ha van otg kábeled és csúszkát újra elhúzva ezeket törölni majd otg kábellel egy pendrive-ról az előre rámásolt stable-t feltenném. Ha nincs otg kábeled akkor csak a rendszerig jelöld ki a törlést és a telefon gyökerébe másolva a stablet onnan telepítsd. Ha nem te fogod használni a telefont, akkor én még a helyedben az i.mi.com-on törölném a fiókomból a hozzá társított telefont, mint eszközt is.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A Zasszony Redmi Pro-ját kéne másfél után frissíteni. Ég, tavaly januári van rajta. De már rég volt. TWRP van. Az alábbi romot tenném fel:
xiaomi.eu_multi_HMPro_V9.5.2.0.MHQCNFA_v9-6.0.zipAz a kérdésem, hogy recovery telepítés után kell itt is védeni a recovery-t zippel? Mert a Redmi 3 Pro esetén volt, hogy szívtam ilyennel...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
gombasm
aktív tag
válasz vegyszer #3268 üzenetére
Szia!
Mivel ez a topic erősen halott, így inkább privátban.
Van egy Redmi Pro a fiókban, jelenleg nincsen használatban. (3/64 GB, Helio X25)
Az eu -s béta utolsó verziója van rajta (2018.04.26 -ai), az is 6-os android, sajnos itt megállt a frissítés .
Itt találod ezt a romot:
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/8.4.26/Nem igazán értem a kérdésedet, de talán arra gondolsz, hogy telepítéskor a rom felteszi a gyári recovery -t? Szerintem azt csak a gyári (kínai dev v. stabil ) romok szokták elkövetni, az eu -s romok békén hagyják a TWRP -t. (Másik Xiaomi -n /Redmi 5 Plus napi használatban/ semmi gond nincsen telepítések után.)
Ha már rajta van a TWRP, akkor simán felteheted az új romot (ha jól látom ez a legutolsó stabil eu -s rom?), előtte csinálj mentést a működő rendszeredről a TWRP alatt. Amúgy a béta eu -s is felmehet nyugodtan, minden frankón működik rajta. Sajnos nincsen és úgy tűnik nem is lesz újabb MIUI változat ehhez a telefonhoz . (Nem szabad MTK procis készüléket venni, a Snapdragonoknál évekig megy még némi fejlesztés az XDA -n.)
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
gombasm
aktív tag
válasz szabi1987XM #3272 üzenetére
Csupa jó hírek, köszönöm!
Az újabb verziók is maradtak 6 -os androidon?Megtaláltam a fórumukon, sajnos maradt a 6 -os , de legalább már 10 -es MIUI felület van .
[ Szerkesztve ]
-
gombasm
aktív tag
válasz szabi1987XM #3274 üzenetére
Igen, maradt a hatos - felraktam az eu rom -ot, hétvégén kijött az is.
Ott legalább biztosan(?) frissítgetik majd egy darabig, ennek is már júliusi a biztonsági csomagja .[ Szerkesztve ]
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Ezt a romot xiaomi.eu_multi_HMPro_8.7.26_v10-6.0.zip hogyan telepitsem? A bootloader nyitva es ez a rom van fent:xiaomi .eu stabil 9.5.2.0(MHQCNFA)
-
-
nababika
aktív tag
Feltelepitettem. Persze mindent gyalultam ahogy javasoltatok. Hat nem egy nagy durranas eddig. Nem vettem eszre sok valtozast. Viszont egy BUG van nalam. A beallitasok menuben ha a keresesre kattintok akkor FC-zik. Ezt leszamitva mukodik rendben, bar ezt kijelenteni talan korai. Most beallitgatom, telepitek minden "vackot" aztan majd meglatom.
-
dimi11
csendes tag
válasz nababika #3277 üzenetére
Ami neked van az az utolsó előtti Stabil rom, ez után csak ”tiszta felépítéssel” érdemes ”béta”romot felrakni. Egyébként nekem is fent volt a MIUI10 béta néhány napig "NAGY CSALÓDÁS” (idáig).
Az alapvető baj az hogy az akkumulátor kezelését az összes Rom,-ban elszúrták és lényegében ki sem javították soha, de legalább idáig volt rá egy pót megoldás.
A rom telepítése után feltoltam egy "fix deep sleep" nevű kis javítást és tökéletesen működött a mélyalvás funkció. Sajnos a legújabb fejlesztői romnál ez a funkció nem működik és másfél nap alatt lemerül a telefon még akkor is ha hozzá se nyulsz !!!
A nyolcas illetve a kilences MIUI -val tökéletesen elment szolid használat mellett 2-3 napot is
a "fix deep sleep"-l.
Most kevés használattal EGY NAP!!!!. EZ SZÉGYEN EGY BŐ NÉGYEZER MILLIAMPERES AKKUMLATOROS KÉSZÜLÉKNÉL!! -
freeapro
senior tag
Sziasztok, az update app folyton elszáll a 8.8.9 update-el:
java.lang.NullPointerException: Attempt to get length of null array
at pl.zdunex25.updater.MainActivity.removeoldmd5sums(MainActivity.java:1823)
at pl.zdunex25.updater.MainActivity$16$1$1.run(MainActivity.java:1109)
at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java)
at android.os.Looper.loop(Looper.java)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java)Ezt az update-et visszavonták, vagy mi a baj?
-
ace05
senior tag
Nem tudom valakinek megvan-e még a telefon, de kíváncsiságból elővettem feltöltöttem és bekapcsoltam. Nem láttam még ilyet, de elromlott a kamerája. Működik, de az autó fókuszálás nem megy, közben furcsa berregő hangot ad ki. Azt már nem is mondom, hogy rendesen ki akadt, mikor rá engedtem az internetre, bár utoljára kb 2018-ban használtam, akkor is már csak tartalék telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs