- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #1800 üzenetére
Szerintem várni kellene még pár napot, hogy lecsituljon az offolás. Jelenleg szerintem a másik topik csak hízik, érdemi infók nélkül.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz HoppMaster #1804 üzenetére
Szeretem, kamerában kicsit többet vártam, aksiban viszont kevesebbet, méret kivételével másban ugyan az mint a 6S-sem volt.
-
delibab
senior tag
válasz HoppMaster #1794 üzenetére
Én pénteken vettem az SE-t és i6 után használom. Jelenleg egyáltalán nem hiányzik a hatos mérete, sőt sokkal kényelmesebbnek érzem ezt. Pont most költözök át teljesen az SE-re és utána adom is el a hatot!
Jó lenne összevonni a kéét topikot, de a másik jelenleg még kiábrándító...
[ Szerkesztve ]
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
B-L-A-C-K
titán
válasz HoppMaster #1806 üzenetére
Elég hasonló képeket lő mint az 5S, többet vártam tőle.
-
HoppMaster
aktív tag
Mondjuk igen ez a méret sokkal jobban kézreálló, mint a nagyobb változatok, komfortosabb.
-
B-L-A-C-K
titán
Két "L"-lel írják amúgy, és van annak is pár hibája ahogy olvasgatom.
ios meg eleg durva bugokkal szokott kijonni..
Pl itt a legújabb 9.3.1, melyek azok a "durva" bugok
[ Szerkesztve ]
-
amulet
senior tag
az normális szerintetek, hogy még mindig 2-3 hét a szállítási idő erre a telóra?
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Tudtok ajánlani egy boltot ahol feketeébe be lehet szerezni a készüléket? Bátyám már 3 hetre kínlódik, hogy sehol se kapható.
-
-
Nemo1001
aktív tag
én 1 hónap 3 napot kellett várnom mire megtudtam rendelni,állandóan kértem készlet értesitőt aztán csak sikerült
-
Tiger.
nagyúr
Másnál is azt írja a gyári időjárás hogy helyi? Eddig mindig ki írta a nevet ahol tartózkodtam. De most csak annyit hogy helyi időjárás.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Windows Phone 10 probléma miatt elgondolkodtam a készülék váltáson,de nem biztos,hogy androidra szeretnék váltani.
Soha nem volt még Apple eszközöm,így bajban vagyok,hogy mire kell odafigyelni a vásárláskor. Sajnos van még másfél év szerződésem a szolgáltatónál,így valami független megoldás után kell néznem.
Tud valaki Kecskemét -Bp,esetleg Szeged vonalon olyan megbízható gsm üzletet,ahol érdemes vásárolni? Argep ajánlatai alapján pl az edigital és bármelyik random gsm bolt ára között van kb 20.000 Ft differencia, amibe azért néhány kiegészítő beleférne, szóval nem elhanyagolható összeg. Mennyire lehet megbízni ezekben a boltokban? Kell-e olyan trükkökre számítani, mint néhány másik telefonnal, hogy más a garancia, lokalizáció, stb?
Gondolom lehet az eredetiseget ellenőrizni,de azért megiscsak jo lenne problemamentesen vásárolni.Előre is köszönöm a segítséget!
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
B-L-A-C-K
titán
Ide írj máskor, itt jobban pörög.
Ha olcsón akarod megúszni, aprón nézelődj.
-
Nimda
addikt
válasz d@minator #1834 üzenetére
Hát ez az, ha van egy alkalmazás, akkor azt használni is szeretném, bár van egy gyanúm, hogy a sok reklám miatt eszik ennyit.Mi a fenéért nem csinálnak egy reklámmentes verziót, ami akár fizetős is lehetne
A párom droidján két hét alatt leszívta a 200MB-os havi adatkeretét, úgy, hogy mikor itthon van, wifivel szinkronizál
Nem lenne ez rossz, de ahogy látom a storeban mások is panaszkodnak a magas adatforgalma miatt.
Ez is téved, van mikor esőt ír, mikor hétágra süt a nap, halálpontos előrejelzés nincsen, csak pofásabb.
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
De ha kiteszed widgetbe akkor csak felülről lehúzod az értesítési sávot és látod az aktuális időjárást és előre 6x3 órát. Eső ügyben szokott tévedni, illetve van, hogy a widget esőt jelez az appot megnyitva meg, hogy nem várható csapadék. Olyankor megnézem a radarképet. Ha ott valami jön felém tuti esni fog.
Droidon minden leszívja a felhasználható adatot. Ez is egy ok amiért jobban szeretem az iPhone-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság