-
PROHARDVER!
[Re:] Bemutatkozott az iPhone SE
Teszt topik: [Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Azért az durva hogy T legalacsonyabb 2 ezer forintos előfizetéssel 157800-ért adja, számolgattam előtte mennyi lehet majd, 130-140 közé raktam.
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #1153 üzenetére
pedig régóta így van ez már, annak éri csak meg a legolcsóbb díjcsomagban - csak az előfizetésre hűséget aláírva, a díjcsomagra nem -, aki kamatmentes részletre veszi.
aki a hivatalos független árnál érezhetően olcsóbban szeretné megvenni, annak valamelyik, a minimumtól drágább díjcsomagra is hűséget kell aláírni - a legolcsóbbnál csak az előfizetésre ír alá, díjcsomagra nem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Jó ezzel nem mondtál újat, viszont itt akkor is sok ez az ár alacsony előfizetésnél.
"LG G4 BŐR HÁTLAPPAL + LG BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ"
Előfizetés nélkül 158 990 Ft (annyi mint az SE)
Legalacsonyabb 2 ezer forintos 2 éves előfizetéssel 134 000 Ft (SE 157 800 Ft)
2790Ft-os 2 éves előfizetéssel 130 600Ft (SE 139 800 Ft)
Szóval az SE-nek ugyan annyinak kellene lenni, de még is több.
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #1161 üzenetére
az iphone más, nem érdemes eltérő gyártós, pláne régebbi, többször módosított árú készülékek konstrukcióihoz hasonlítani.
anno nem véletlenül vettem listaáron az 5s-t a szolgáltatónál, mert akkora összegnél -5 e ft lett volna a kedvezmény a lista/domino ár ellenében a legolcsóbb díjcsomaggal - a függetlenhez képest is alig több -, de amikor például a 6s plus-t vettem, akkor épp kellett egy jobb díjcsomag, aláírtam 2 évet egy 8 e ft-osra, máris olcsóbb lett ~90 e ft-tal a telefon, úgy meg mindjárt más, ha egyszer kihasználom a díjcsomagot és akár a listaáron/függetlenül vett készülék mellé is az kellene és úgy kidobnám az ablakon a különbözetet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
B-L-A-C-K
titán
Nem értem mi túrónak véded ezeket, na meg semmi köze a gyártóknak ehhez ha valami 200 ezer, akkor legyen egységesen csökkentve minden annyival amennyivel kikalkulálják, mivel ezeket már ők határozzák meg. Így lenne a reális. Viszont az nálam akkor is vicc kategória hogy egy előfizetés nélkül egy T-s SE 159 ezer, ha meg két évre aláírsz havi 2 ezerért kapsz a telefonra kőkemény 1100 Ft kedvezményt. Most ez nem vicces?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz B-L-A-C-K #1165 üzenetére
nem védek senkit és semmit, tényeket írtam.
a szolgáltatók az eltérő gyártókkal/forgalmazókkal is más és más, mondhatni egyedi feltételű szerződéseket kötnek, korábban pont az apple, volt az, aki szeretett szélsőséges feltételeket szabni, de aztán szépen lassan engedtek bizonyos dolgok tekintetében.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
half333
őstag
Üdv! Meg tudná nekem valaki mondani t-mobil-nál mikortól lesz kapható?
-
joey04
titán
csak április végén május elején akarom rendelni, de ahogy látom t-nél csak a homo edition meg asztro van. nekem meg homo light, vagyis ezüst kéne.
-
delibab
senior tag
válasz B-L-A-C-K #1173 üzenetére
Jah, teljesen igaz... de azért nekem az se teljesen normális, hogy egy függő készülék egy árban van a függetlennel...
kondorgabor: na én épp ezért nem vettem már időtlen idők óta szolgáltatónál iPhone-t...
Marad a független!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
legenda
válasz r3dsnake #1177 üzenetére
annál sem volt az, nem véletlenül vettem meg anno szolgáltatós listaáron.
arról nem is beszélve, hogy akkoriban a legolcsóbb díjcsomaggal részletre sem adták, csak meghatározott drágábbakkal, mostanság változtattak csak ezen, mert sokan más gyártó irányába kacsingattak emiatt azon előfizetők, akik tényleg csak részletre tudták/akarták megvásárolni az olcsóbb díjcsomagokkal - a szolgáltatónak inkább mindegy persze, hogy tőle melyik készüléket veszik, de gyártónak nem feltétlenül...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
r3dsnake
nagyúr
Akárhogy magyarázod, akkor is röhejes az apple.com-os független árért adni a 2év rabláncot meg a simlockot. Más díjcsomagoknál hasonló árú telefonnál elengedtek 30e-t körülbelül a 2 évért cserébe. Én is így kalkuláltam, és meg is vettem volna tőlük ma. De így marad a várakozás...
-
Tibee86
nagyúr
Miért adnák olcsón, amikor így is vinni fogják mint a cukrot. Egyik szolgáltató se volt arról soha híres, hogy annyira de megérné náluk telefont venni.
Mondjuk Telenor-ra kíváncsi leszek, ott az S7 is csak 200 praktikummal és azonnal lehet függetleníteni így bőven olcsóbban kijön az ember, mint ha hivatalos helyről venné függetlenül.[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz buvartacsko #1143 üzenetére
Így van a 6S lefelé fordítva és zsebben sem kapcsol kijelzőt csak hangjelzés van. Ha hívnak akkor viszont bekapcsol a kijelző.
-
univerzita
addikt
Kínában már 3,4 millió előrendelésnél tartanak.
-
legenda
válasz r3dsnake #1179 üzenetére
nem magyarázok semmi ilyesmit.
pont azt írtam, anno az 5s-nek sem volt jó a szolgáltatós árazása az olcsóbb díjcsomagokban, még annyira sem, mint most az se esetén.
az iphone árazása régóta ilyen a szolgáltató(k)nál, hogy jellemzően alig, vagy nem is olcsóbb a függetlennél. (utóbbinál persze hivatalost forrást nézve.)
mindenki maga dönti el, hogy hol és milyen konstrukcióban vesz telefont.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
lacy86
addikt
válasz univerzita #1182 üzenetére
Itthon kb. 1500 lesz
-
törölt tag
Boltokban mikortól lehet megtapogatni a készüléket?
-
Tiger.
nagyúr
-
4264adam
veterán
Elnézést, a díjcsomagra értettem. Díjcsomag: 2160ft
P8: 5.800ft/hó
ISE: 7.800ft/hóEz az utolsó lélektani határ ami nekem még elfogadható. Díjcsomaggal együtt 10k/hó Amiben 1GB Internet is van Illetve 20-as 70-es is ingyenes.
Kis kezem miatt pedig a 4-4,3" a megfelelő. Illetve valamiért az apple élethűbb színekkel rendelkezik kamera terén.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
Ugyanaz az üveg fólia és tok megfelelő méretű erre is mint az 5s-re?
-
Årpi
őstag
Beálltam én is a sorba
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest