Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz micimacko #45 üzenetére
Én továbbra is azt látom, hogy anélkül érvelsz valami ellen, hogy igazából próbáltad volna olyan körülmények között, ahol az emberek tipikusan tévéznek, vagy házomoziznak. Közel 6,5 éve van plazmánk, és soha nem volt gondunk a fényerővel, vagy a tükröződéssel. Ismerősöknél, rokonoknál néztem már este filmet LCD-ken (olcsóbb és drágább modelleken is), és vagy fullra tekert szobai világítással kell nézni, ha normális kontrasztot és részletességet akarunk, vagy (a számomra filmezéshez kellemes) félhomályban szoláriumozik előttük az ember. Focimeccs rajzfilmhez hasonlít, teniszlabdát nem lehet rendesen látni ütés után, stb. Nézegettem 50" körüli méretben, 250-300e Ft között LCD-ket tavaly, mielőtt újra plazmát vettem, és ha véletlenül olyan körülményeket találtam, amik kb. megfelelnek az otthon tipikusaknak (azaz letekertem a fényerőt max. 40 %-ra), akkor azonnal kiszúrtam a sötét jeleneteknél eltűnő részletességet és a gyatra kontrasztot.
Fogyasztás különbség nem érdekel, megspórolom máshol, illetve az árkülönbség futja jópár évig.Szerk: OFF
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest