Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
len0423
csendes tag
Nem tudom miért olyan rosszak ezek az árak, főleg a T-hez viszonyítva...
Tudom, hogy ez egy multimédia telefon meg minden, de őszintén én havi 5000Ft-nál többet semmilyen mobilszolgáltatásért nem fizetnék! Ki nem szarja le, hogy mekkora a mobilinternet csomag őszintén, otthon van wifi, albérletben dettó, suliban dettó, már egy jobb szórakozóhelyen is meg kajáldában, max a vonaton használnám, vagy BKV-n ott is max facebbokra, szal nekem még 100MB is elég lenne kb...
Szóval nekem alap voda előfizetésem van (2500/hó) + általában túllépem kb. 2000-al, apa (aki fizeti) már ezt is sokalja, szóval ha én most IPhone4-et akarnék (16GB) karácsonyra nekem 163ezret kellene kicsengetnem, ami ahhoz képest jó ár, hogy kártyafüggetlenül 230ezertől kezdődnek, holott manapság már egy ilyen kategóriájú kártyafüggetlen és előfizus ár között kb. 10-20 ezer különbség van (pl.: Motorola Milestone, HTC Desire stb...). Úgyhogy ez így nem is olyan rossz ajánlat, szerintem... Vitamaxban meg mégjobban megéri annak, akinek meg nem járt le a 2 éves hűség 180ért viszi, kártyafüggetlenül meg 230 lenne minimum...Ui.: mondjuk az már tényleg hülye, aki még 3GS-t vesz 130ezerért...
-
len0423
csendes tag
Ja meg még annyi, hogy engem sokkal jobban iritál a Vodafone-ban, hogy mindig csinálnak különböző akciókat (-5-10000 ha visszahozod a régi telódat, -20% karácsonyi kedvezmény, ballagási ajánlatok), de csak az alsókategóeriás telefonokra!!! Pl. ballagásra pont hogy mostanában az überszuperhighend telefonok a menők, miért nem lehet azokat is legalább egy tizessel leárazni, alap előfizus árból -10ezerért már indulnék is egy karácsonyi Samsung Wave-ért, Motorola Milestone-ért vagy Desire-ért (ha lenne Vodánál fehérben)... bezzeg a sokat szídott Telenor ezt meg tudja lépni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külpolitika
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest