Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
21e Ft-ért a 2 GB adatforgalmat azt komolyan gondolták vajon?
Amúgy nem meglepő, árversenyre nem kell számítani sajnos.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
SZ4B
tag
még 2 hétig emésztik az árakat és utána jöhet a flame majd,hogy nekemnemmaradt
szigNÓ
-
4trASS
csendes tag
Csak azt tudnám, hogy van képük 8 gigás verziót is piacra dobni 2010 végén...
-
saguaro
tag
Ezek hülyék.
Vodánál akartam megvenni iPhone 4-et, 3GS után, de hát drágább, mint a T...
Szarabb csomag, drágábban, mint a T-nél, totálisan hülyék.
Jelenlegi díjcsomagommal, amivel havi 6.000-et fizetek kb 4 éve legalább, 160.990ft.
Ennél olcsóbban megveszem függetlenül, újonnan kintről.[ Szerkesztve ]
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
gulupeti
senior tag
Vicc ez az egész iphone mizéria. A készülék ára nem kicsit durva bármelyik konstrukcióban, a választható tarifacsomagok és a hozzájuk tartozó hang, sms és adatforgalmak szintúgy.
Nem mintha iphone-t terveztem volna venni, de ennyiért ki fog? -
saguaro
tag
Mondjuk az új, Windows Phone 7-es készülékek még jobban túl vannak árazva, de akkor is vicc.
iPhone-nak annyi a reális ára, amennyi a 3G volt annak idején, 140k dominoval, 80-90k előfizetéssel.Mindenhol ugyanannyi is maradt(dollárban), csak nálunk ment fel másfélszeresére.
Az ember annyit ér, amennyit változtat a világon - Marlowe
-
Brutális eb
addikt
Sokan......
Igaz kihasználni nem fogja a 5%-sem
+Hitelbe veri magát .
De legalább jól fog mutatni kitéve az asztalra valamelyik elit kocsmában.(Igaz a sert már csak a haverok hozzák majd.)Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Zirowe
nagyúr
Kapható lesz a fehér iphone 4 a vodafone-nál?
Csak a kép miatt kérdezem..We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
gulupeti
senior tag
válasz Brutális eb #7 üzenetére
Meg is érdemli, aki hitelbe vesz telefont, kb ugyanaz mint, hogy azért vesz fel valaki hitelt, hogy elmenjen nyaralni, ha nincs pénzem maradok a seggemen, ennyi.
-
pite4
tag
Nem valami ügyfélcsalogató árak
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
Árverseny? Ugyan már... 2010, Európai Unió, Magyarország!
-
Lennier
tag
válasz PowerBuldog #1 üzenetére
Marketing szempontból valóban nem hangzik jól a 2GB, de én egy HTC Desire-rel, úgy hogy minden adatforgalomra a mobilhálózatot használom (és nem spórolok vele) csak nagy ritkán tudom átlépni az 500 MB-ot...
-
4trASS
csendes tag
Hát ha az ilyen kategóriájú készülékeket sima telefonként kezeled, akkor tényleg nincs, de ennyi pénzért kb. ciki. Elárulom, hogy az iPhone egy eléggé multimédiára (is) kihegyezett készülék, és ha zenéket és filmeket akarsz rápakolni, akkor egy pillanat alatt elfogy a 8 giga. Nekem is sima 5800-ban van ekkore kártya, de már rég kinőttem. Persze, ha nem akarod semmire sem használni, akkor tényleg elég, csak akkor talán nincs miről beszélnünk. Meg mellesleg szerintem egy ilyen szintű gyártótól ennyi pénzért ez lenne a minimum, ha már bővíteni nem lehet. Szerinted minek adnak ki 80, 160 gigás cuccokat viccből? Szerintem akkor is vicc ilyet kiadni...
-
skajwa
senior tag
A 6000-es csomag nem olyan rossz. 108e-ért kapod mellé az iPhone 4-et, szemben a T 118e. Oké, hogy ott 200 sms van és nem 50, de azt csak hálózaton BELÜL használhatod fel, tehát ez nem feltétlenül hátrány. 2 év alatt 24.000-el több a havidíj, 10.000= 14.000 többlet. Aki vodás kártyával akarja használni és nincs enél kedvezőbb előfizetési csomaga, annak nem olyan rossz ajánlat....
A drágább csomagoknál viszont vicc a 2gb adatforgalom.....:SEgy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
Inarus
addikt
Vicces havidíjjak ezért a tartalomért és készülékárért.
-
4trASS
csendes tag
válasz PowerBuldog #16 üzenetére
Most már úgy sem vallaná be
"ezzel pont átb*sztak"
-
erdoke
titán
Ugyan miért is lenne szükség többre 7 GB szabad tárhelynél egy 720p videót rögzíteni képes készülékben, ami még lossless zenét is lejátszik? 640 KB mindenre elég...
(#14) Lennier
A 2 GB-ot még én se léptem át, de 1,5 fölött már többször is voltam. Most éppen nem működik a laptopomban a 3G modem (driver galiba), és ha néha PDA-ról osztom a netet, akkor kevés is lesz a 2 GB, talán még a 3-as csomagom is.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Valentino K.
senior tag
Hát, olyan árak ezek, amikre számítottam. Esélyt nem nagyon láttam arra, hogy a TMO-nál olcsóbban adják majd a készüléket. Valószínűleg ebben az Apple is ludas, nem feltétlenül a Vodafone tehet róla.
Ami nagyon gáz, az a smart csomag esetében a max 2 giga adatmennyiség. 21 rugóért mondjuk 6-8 gigával megdobhatnák az embert...Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
<NewL>
addikt
még a cooming soon felirat is jobban tetszett mint ezek az árak de hát sejtette mindenki
There's an app for that
-
Xero
nagyúr
Várható volt, de azért kivártam.
Így részemről marad a Média Mánia L-re váltás és a 16-os 4-es.
Aki T-nél van/marad mindenképpen számolja át a MM csomagokat, mert biza nálam is sokkal jobban kijön mint az ikon400! Igaz én nem használom annyira a mobil netet. Az átlagos forgalmam 400-500mega körül alakul. -
m@xsys
senior tag
"Világmegváltás" nem lesz voda szinten, ezek nagyon magas iP4 árak!!!
Azt hallottam, hogy több üf. is igényelte, hogy szívesen fizetne többet, mert nem elég az 500 MB adat forgalom egyeseknek. Jelezve is lett a háttérosztálynak, természetesen eddig semmi nem történt.
szerintem inkább duplázzák meg a 500 MB-t és utánna lassítsák a netet, mint hogy túlforgalmazz és a gatyádat is ráfizesd."Hamarosan" az 500 MB is megemelik valószínű évek kérdése
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Ezek után előre röhögök, hogy a Telenor mennyiért és milyen tarifacsomagban fogja adni a szifont, ha egyszer valamikor megjelenik.
Komolyan mondom nevetséges. 0 verseny. Mondjuk pontosan erre számítottam.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
gPéter
tag
a vodás ajfonok függetlenek?
-
Sebhelyes
senior tag
Csak nehogy tönkremenjenek a "szolgáltatók" ebben a kőkemény árversenyben!
-
m@xsys
senior tag
válasz BloodyEddie #35 üzenetére
Külföldön szinte minden olcsóbb. Kaja, mosópor....hülye magyar úgy is megveszi
-
Spancho
senior tag
Ja megveszi a sok hülye ,és szerintem pont lekakilják hogy mit tud ,zenéznek rajta meg telóznak, akármelyik 50-60k körüli telóval megtehetnék.Ennyiért telefont venni tényleg ökörség.Van rá pár jó játék amit kiprobálnék ,de még 1 teló meg 1 psp is olcsóbb lenne mint az i4.Meg ugye elvileg nemsokára jelentik be rendesen a psp phone-t is szóval jó lesz.
Az apple meg nem tudom miért adja horror áron ,jövőre ugy is jön 1 új simán lehetne olcsóbb ha már mindig cserélgetni kell...A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
"Tegyük még hozzá, hogy az iPhone 3GS 8 GB-os változata is kapható lesz, itt a legolcsóbb havidíjas csomagnál 69 990, a legdrágábbnál 1, kártyás csomagnál pedig 153 990 forint a fizetendő összeg."
Hát ez meg mi a szösz? Jól el vannak ezek maguktól szállva... Azt hiszem rohanok és egyből kettőt veszek a Vodkafónnál
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
d!sCm4st3r
csendes tag
Kérlek nekem is vegyél vagy 3mat, mert sajnos messze lakom a városba vezető bekötőúttól és félő,h lemaradok Már nagyon régi vágyam,h ilyen jó áron juthassak fónhoz
--- Üdvözlettel: d!sCm4st3r --- Ha már írok egy privátot, kérlek vedd a fáradtságot és válaszolj rá! Köszönöm!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz d!sCm4st3r #40 üzenetére
De gonosz...
-
válasz d!sCm4st3r #40 üzenetére
Az egész családnak, nehogy már kimaradjon az apraja nagyja a jóból
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
majom2
senior tag
kartelleznek ezek a mocskok
de 3G lefedettségben még mindig a t viszi a pálmát, ugye?
nekem a 16GB szűken elég. ha navit is használnék, akkor bajban lennék
-
len0423
csendes tag
Nem tudom miért olyan rosszak ezek az árak, főleg a T-hez viszonyítva...
Tudom, hogy ez egy multimédia telefon meg minden, de őszintén én havi 5000Ft-nál többet semmilyen mobilszolgáltatásért nem fizetnék! Ki nem szarja le, hogy mekkora a mobilinternet csomag őszintén, otthon van wifi, albérletben dettó, suliban dettó, már egy jobb szórakozóhelyen is meg kajáldában, max a vonaton használnám, vagy BKV-n ott is max facebbokra, szal nekem még 100MB is elég lenne kb...
Szóval nekem alap voda előfizetésem van (2500/hó) + általában túllépem kb. 2000-al, apa (aki fizeti) már ezt is sokalja, szóval ha én most IPhone4-et akarnék (16GB) karácsonyra nekem 163ezret kellene kicsengetnem, ami ahhoz képest jó ár, hogy kártyafüggetlenül 230ezertől kezdődnek, holott manapság már egy ilyen kategóriájú kártyafüggetlen és előfizus ár között kb. 10-20 ezer különbség van (pl.: Motorola Milestone, HTC Desire stb...). Úgyhogy ez így nem is olyan rossz ajánlat, szerintem... Vitamaxban meg mégjobban megéri annak, akinek meg nem járt le a 2 éves hűség 180ért viszi, kártyafüggetlenül meg 230 lenne minimum...Ui.: mondjuk az már tényleg hülye, aki még 3GS-t vesz 130ezerért...
-
len0423
csendes tag
Ja meg még annyi, hogy engem sokkal jobban iritál a Vodafone-ban, hogy mindig csinálnak különböző akciókat (-5-10000 ha visszahozod a régi telódat, -20% karácsonyi kedvezmény, ballagási ajánlatok), de csak az alsókategóeriás telefonokra!!! Pl. ballagásra pont hogy mostanában az überszuperhighend telefonok a menők, miért nem lehet azokat is legalább egy tizessel leárazni, alap előfizus árból -10ezerért már indulnék is egy karácsonyi Samsung Wave-ért, Motorola Milestone-ért vagy Desire-ért (ha lenne Vodánál fehérben)... bezzeg a sokat szídott Telenor ezt meg tudja lépni!
-
úúútálatos
tag
Hááááát, nem mondom, hogy nem adhatnák óóócsóóbbbééé, de:
Smart 1000-nél adnak 1000percet (igaz, nem találtam, hogy mp. alapon-e) az br.:21Ft./perc+ 300sms+2GB.adat!
Én, spec. cégesen használnám, havonta 600-850perc megy el, ha "óvatosan hállózom"
Mivel egyre többet telefonálok, így ki is használnám az 1000percet ami br.21-ért nem vészes!
A netre elég az "útközbeni" 2GB. (szerintem nem csak nekem).Sms-ből a 10-ed részét sem használom el ....! Ez-az ajánlat hozzá az iPhone 4 (32GB) br. 47.990 Ft-t, szerintem nem olyan rossz! -
Naras
őstag
Mi az az iPhone?
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
-
SentryGun
aktív tag
Uram-atyám! Nem gyenge árak vannak odahaza...
Én jelenleg Ausztriában tanulok. Még otthon megvettem a Dézit kártyafüggetlenül (140-ért), itt pedig kötöttem egy Narancssárga előfizetést. Mivel így nem kellett hozzá Smartphone - hűség nélkül köthettem a szerződést (a telóval 24 hónap helyett) - jó 8 hetes megkötés van (mondjuk ez érthető).
A Team2010 19 csomagban így kapok 2010 percet (csak AT), 1000 SMS-t (ez bárhova Európában), és 1 GB adatforgalmat (AT) havonta - 19 Euroért. (Túllépés 0,25 Euro/perc/MB - ez még nem sikerült) és 0,5 Euro/perc a Roaming (erre viszont van Skype)). Az induláskori aktiválás 49,90 Euro volt. Ezekhez képest az otthoni árképzés nekem konkrétan rablásnak tűnik. Nem kicsit, nagyon... (Plusz elérhető a teljes Market.)
Ééés a német szobatársam szerint ez is drága... No comment!Mondjuk én hosszú távra veszem mindig a telefonom. Amikor esedékes volt a Dézihez képest még a 3GS is jóval drágább volt, nekem pedig nem ért meg annyival többet: kamerás, gyors netes lehetőségekkel rendelkező, erős gépet szerettem volna. Úgyhogy így ez a kombó nekem megérte. Megjegyzem sem alma, sem droid párti nem vagyok, mielőtt itt is flame indulna - használni tudjam, aztán hót' mindegy mi fut rajta, vagy ki gyártja... Az nyer, amelyik kedvezőbb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automobilista 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- World of Tanks - MMO
- E-book olvasók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új HP ENVY Gamer Tervező Laptop 16,1" -30% i7-12700H 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
- Eladó kihasználatlan bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest