- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bad Pritt
félisten
Akkor mondjuk a kettes hihető, hogy ilyen, a háromban nem volt sokkal csúnyább, mint ezen a képen, de négyes képe az szinte tuti, hogy átvezetőből van.
Teljesen mindegy amúgy, egyetértek veled, már a Reach meg a 4 között is szemmel látható különbség volt, hát még a 3 meg a 4 között.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cobra652 #205 üzenetére
Tehát sikeresen leírtad, hogy egy drágább hardver többre képes
Ellenben! Ez csak a multiplatformokra érvényes. Vagy azokra sem (lásd.: Fifa (*broááf*), NFL). Exkluzívak meg maradnak konzolon.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cobra652 #208 üzenetére
És kit érdekel, hogy szebb lenne, ha kijönne PC-re? Érvek érve
A sw is addig drága, amíg be nem áll a piac. Early adopternek mindig is drága mulattság volt konzoloknál (PS3-on is ugyan ilyen árakon szerepelt minden, pl.) - aztán majd jönnek az életciklus közepe-vége fele 10k-ért a jobbnál jobb exkluzívak első napon.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
letepem
aktív tag
Mi lenne ha vennél inkább egy normális PC-t és nem szemetelnéd össze itt a topicot, sőt gondolom máshol is ezt a hülyeséget mondogatod! Nem volt még konzolod ezért vagy ennyire pc-párti!
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
Madwe
nagyúr
válasz Mister_X #209 üzenetére
Most is 7-13k között mozognak az árak, igaz nem agyar boltban, de kiszállítás ingyenes/ott a digitális piactér
(#212) Cobra652 rekordszám mennek el, nem nyitottak gyengén. az hogy te ultra grafikát akarsz stabil1080@60ban az a te bajod, egyik gen elején nem volt ez így... ps3 induló címeire nem nagyon emlékszel akkor ezek szerint... a multiplatokra gondolok, rosszabb volt a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Cobra652 #200 üzenetére
Mi lenne, ha utána is néznél annak, amit írsz. Mert én, aki játszotta az összes next-gen Naughty Dog játékot pont fordítva ítélem meg.
Csak kiemelt példák:
Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3Ha csak tizedannyira lenne jó a fizika a mai játékokban, mint amilyen az UC részekben, akkor az a PC-sek számára maga lenne a mennyország. Különösen az Uncharted 3, abban rengeteg szájtátós jelenet van a fizikára építve.
A The Last Of Us sokkal kevésbé épít a fizikára, mint az Uncharted játékok. Fontos szerepe van, de nem a látványra megy. Ebben a játékban inkább a részletesség fogja meg az embert. Helyenként én is csak néztem, pedig sokat megéltem PC-n.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
M@trixfan
addikt
válasz Cobra652 #205 üzenetére
Hasonlóan látom én is, ráadásul még az is mindegy lenne ha csak 200k-s PC hozná ugyanazt mint egy nextgen konzol. A szolgáltatások és a játékok ára bőven kompenzálja azt. Mondjuk, nekem ez nem teljesen anyagi kérdés, hanem minőségi és, hogy hol kapom a legjobb élményt. Sajnos fps játékoknál eleve nem szeretem a suta konzolos fps játékmenetet, az engem nem szórakoztat. Úgyhogy nálam is maximum exkluzív játékokra jön szóba konzol, pedig mindig annyira beleélem magam, hogy milyen kényelmes, kiforrott szolgáltatások, stb... Egyébként ott érzem az igazságtalanságot, hogy most úgy drágábbak a játékok, hogy a hardver is nyereséges. Ha mondjuk még akár 250k-ért is csináltak volna egy bivalyerős konzolt és az lett volna a fix hardver, akkor első nap vettem volna egyet. Nem azért mert felvet pénz, hanem mert az lenne a legjobb platform és legalább 2-3 évig nyugodtan hátradőlhetek.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Madwe
nagyúr
válasz Cobra652 #222 üzenetére
Van amire nem elég a brute force, más hardverfelépítés kell hozzá, közös memóriacímtér, hsa és apu, ha ezt nem tudod felfogni az a te bajod de ne szajkózd a badarságokat... nem a grafikát nem bírná kisajtolni magából a pc, hanem a fizikát, animációkat, mert más a felépítése...
-
Madwe
nagyúr
mutass egy pc-t ahol közös memóriát használ a gpu és a cpu közös címzéssel, normális gpuval és memóriával... Mert az igniteban mutatott dolgokhoz többnyire az kell, hogy az ai (ami lehet a te játékosod is, attól függetlenül hogy te irányítod, ő máshogy reagál attól függően mi van a környezetében) "lássa" a többi játékost, azaz a cpu tudja azt mit számol ki a gpu és azzal számoljon rögtön tovább, on the fly... pc-n ez nem megvalósítható a külön memóriaterek miatt, mivel nagy a késleltetés, sávszéligény... De erre jó példa a füst, hasonló effektek is, ahol eddig az a bevett gyakorlat hogy az ainak a füst kitakarja valamennyire a látóterét egy előre meghatározott forma szerint, közös címtérrel pedig pontosan tudható, hogy ő látja e a másikat, pl a játékost vagy annak a kezét mondjuk, vagy sem, mert füst takarja ki.
[ Szerkesztve ]
-
jocomen
aktív tag
"mutass egy pc-t ahol közös memóriát használ a gpu és a cpu közös címzéssel, normális gpuval és memóriával."
Kaveri + 7870 + DDR3"pc-n ez nem megvalósítható a külön memóriaterek miatt, mivel nagy a késleltetés, sávszéligény... "
Külön címtérnél sem lehetetlen, csak lassabb. De ott a kaveri, és előbb-utóbb az intel is hoz valami hasonlót.
Nv tudott fizikát számoltatni gpu-val, a nagy késleltetés ellenére, 5 évvel ezelőtt.Ha írnának játékot pc-re, ahol igp-vel (hsa) számolnának fizikát, akkor kaveri + dvga-val szépen futna (vagy intelen is, ha lesz addig olyanja). Konzolon ez úgy nézne ki, h pálcikaemberkék mozognának élethűen. Csak ezért senki nem adna pénzt.
Se amd-nek, se konzolgyártóknak nem érdeke, h kiderüljön: pc-n jobb fizikával, graffal, fps-el, felbontással futnának a hsa-s játékok. Ezért nem is tartom valószínűnek, h jönnek ilyenek, vagy ha mégis, csak valami tessék-lássék effektekkel.
... Vagy majd a "next-next-gen" konzolokra, amit nem véletlenül emleget az amd.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest