- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz maggi1886076 #4040 üzenetére
Root-olashoz nem kell bl-t nyitni. En is azzal csinaltam amit enyuszi linkelt es zart a bootloader az enyemen. Viszont az ota frissites nekem nem ment, azt irta nem talalt frissitest pedig volt.
Azon kivul a telefonom meghalt amikor kikapcsoltam cache torles kozben. Nem kapcsolodott be, recoverybe sem tudtam belepni, laptopra dugva moorfield drivert hianyolva ismeretlen eszkozkent jelent meg, es onnan is visszahoztam. Szoval nem szukseges a bl nyitas semmihez sem, csak annak aki buzeralt romot meg recoveryt akar ratenni.Tapasztalatom szerint, ezt csak egyetlen dologgal lehet tonkretenni, ha torlod az imei szaokat a telefonbol, de az nyitott bl-el sem rakod rendbe ha elotte nem volt rola mentesed. Meg az asus sem tudja javitani, alaplapot cserelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Nem ér meg nekem ennyit, nincs pl ota stb... Ha így hal be lehet hogy gari se... És elég kockázatos is.
És enélkül is nagyon jó telefon, szinte túl jó, talán már unalmasan is... a régi szokás de lemondtam róla, nem olyan fontos az a program se...[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Nekem a második előtte egy sony Z1C volt... Nagyon gyors, minden tekintetben jó telefon, hardver bőven elég volt a kijelzőjéhez, nagyon szerettem használni... csak idővel nagyon kicsinek találtam sajnos... meg nem volt dual simes.... és 2 telefonnal rohangáltam... 1 évig megvolt, az se rootoltam... De úgy néz ki ezt sem fogom...
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
anonym1s
őstag
Lehet felre erthetoen fogalmaztam.
Amikor meghalt az enyem cache torles kozben, az nem a root miatt volt, hanem mert kikapcsoltam kozben.
Akkor meg nem is volt root-olva a telefonom, ez a ketto nem fugg ossze.
Nem tartom valoszinunek hogy a root-olassal annyira el lehet rontani amit nem lehet helyrehozni otthon.
Amugy en is csak azert root-olom a telefonjaimat, hogy lementsem azt a particiot amiben az imei van, aztan vissza a gyari. -
KillBorn
senior tag
IFA 2015-ös videó az van róla 1001, olyan mint amit te is linkeltél. De ez már egy boltban készült, szerintem hamarosan jönnek a hosszabb részletes bemutatók is.
Egyébként én is arra figyeltem fel amire te is (TW+3580), de nekem az rémlik, hogy a "gyengébb" az a ZX550 lesz, és lesz a zx551ml, 3590-el. Nos a videóban a zx551ml van, de mégis 3580 CPU-val.
És ha lesz zx550/4GB/3580 és lesz zx551ml/4GB/3580 akkor semmi lényegi különbség nem lesz. Mert a kamera u.a. Annak meg mi értelme?
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Lenne a telefonnal kapcsolatban pár kérdésem:
1) Olvastam a bekapcsolással gondokat. 1 hete vettem, akkor bekapcsoltam, meg sajnos csak most volt időm újra foglalkozni a telefonnal, így most kapcsoltam be másodszor, de nem volt gond vele, leszámítva, hogy azért kell neki pár másodperc, hogy bekapcsoljon, ez nem tudom, hogy normális-e?
2) Első használat előtt érdemes tölteni ezeket a telefonokat 13-14 óráig, vagy elég, ha feltöltöm 100%-ra és kész?
3) A telefonhoz mellékelt töltő most gyors töltő, vagy sima, mert olvastam, hogy a gyors töltőt nem érdemes folyamatosan használni, mert tönkrevágja az akkumulátort, ehhez még annyi a kérdésem, hogy akkor érdemes-e venni egy másik töltőt, vagy milyen legyen a töltőn az output, mert van egy asus tabletem, ami 5V/2A, az jó-e hozzá?
4) Ez a WW-s verzió mit jelent, melyik a jó, a dobozon nekem ezek vannak ráírva:
ZE551ML, BLACK, LTE, D INTEL MRF Z3580 (2.3Ghz), 4G, 32 GB EMMC ANDROID WW, 5.5", 5M/13M, W/HEADSET5) Illetve még nem szedtem szét, de mekkora az akkumulátor benne, tudtommal 3000mAh, de Mediaba mikor hétvégén néztem akkor a lapon 2100 mAh volt, az remélem csak egy elírás?
6) Új telefon révén mit érdemes vele megcsinálni az első használat előtt, illetve ha kijön egy frissítés, akkor simán mehet is rá, vagy van valami információ, hogy valamelyik nem jó?
Köszönöm szépen mindenkinek a választ és a segítséget!
Üdv,
Atis -
gusthy
veterán
A pár másodperces bekapcsolás teljesen normális.
Nyugodtan használhatod a hozzá adott töltőt,nem teszi tönkre az aksit.
3000-es az aksija, de le tudod ellenőrizni, egy csomó diagnosztikai app van a play áruházban.
Első használat előtt érdemes a mindenféle bloatware-eket leszedegetni. A frissítéseket engedd felmenni, ez több körben fog megtörténni. Mindegyik javít valamit a rendszeren, nincs ellenjavalt.
Mindegyik jó, a WW-khez azért szeretjük, mert tudja a 800MHz-es LTE-t, ami vidéken fontos, meg a Vodafone-osoknak.
Első használat: használod, amíg le nem merül úgy 15-20%-ra, aztán simán feltöltöd.[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
"mindenféle bloatware-eket leszedegetni"
Ezt hogy csinálod root nélkül? Egyszerűen csak letörlöd vagy letiltod?
szerk:
(#4063) Sebestyen01: Igen, ezeket megcsináltam De van amit nem merek. Pl. múltkor kivettem az automatikus indításból a böngészőt, onnantól kezdve olyan furcsa dolgokat csinált: kilépett magától böngészés közben, el sem indult, stb. Visszapipáltam, hogy indulhat magától, utána minden helyreállt....
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
e-newsee
addikt
-
-
Huha81
tag
Sziasztok,
úgy néz ki, hogy fél év után behalt a hátsó hangszóróm. Ami azért cinkes kicsit, mert TW-s a telefon.
Történt már hasonló valakivel? Felhívtam az Asus szervizt, de az emberke semmi érdemlegeset nem tudott mondani az árral vagy azzal kapcsolatban, hogy mennyi ideig tart nekik ezt megcsinálni. Kintről van kb 2000-ért hangszóró, de az 1 hónap, mire ideér. Vajon van valamilyen beszerzési lehetőség itthon? -
Huha81
tag
válasz Sebestyen01 #4068 üzenetére
ez tény, de májusban még bajosan lehetett itthon kapni
-
Joe.36
addikt
válasz anonym1s #4058 üzenetére
Értem én , én az ota miatt hagyom ki, és ha így halna be nem biztos hogy lenne garancia miatt, ami nálam 2 év, úgyhogy várok még vele, majd idővel esetleg...
-
tixem
addikt
Sziasztok!
A kamera mennyit javult az eddigiekben? Vagy továbbra is olyan siralmas, mint a tesztben?
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Sebestyen01
őstag
-
Joe.36
addikt
Szerintem a kamera közepes és a jó között van valahol, messze nem siralmas, már a teszt alatt is javítottak rajta...
Ha meg ez nem elég jön a [Zenfone zoom] , nekem egyenlőre ez is tökéletesen megfelel.A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
viano
aktív tag
válasz KillBorn #4059 üzenetére
Nem lesz
ZX550 . . szerintem, ehhez a kamerához nagyon nem illene ez a speckó.
Ez a jelzés valószínűleg az előzetes, bizonytalan információkból terjedt el, ill. maradt meg.Sajnos a GSMArena is frissítette a ZX550 -es speckót,
a probléma csak az, hogy egy ZX551ML adataival.
Persze:
We can not guarantee that the information on this page is 100% correct.Az egyes változatok - jól ismert ASUS szokás szerint - a ZX551ML közös típusjelzés alatt fognak futni és ebbe a kódolásba nem fér bele az egyes (SoC, memória)verziók megkülönböztetése, ahhoz kellenek a kiegészítő adatok,
>> mint a #4060 hsz-ben is 4) alatt szerepel.
(ill. a P/N - de az nem igazán emészthető, hétköznapi használatban.)# 4065 e-newsee
A szenzorról van szó, ami azért nem ugyanaz!
Ha ua. Kamera lenne, akkor semmi értelme nem lenne az egésznek.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Hiányzik alulról a Zenfone felirat, picivel a hangszóró felett van középen, legalábbis nekem, nekem eredeti gyári van és nagyon jó
Ami nekem van + lefedi a gombokat is. Nincs kivágva, hanem szépen megvan csinálva.[ Szerkesztve ]
-
Ateess
tag
Sziasztok!
Talalkoztatok olyan problemaval, hogy a folia mindig felholyagosodik a tok miatt a szeleken? Nillkin tokot vettem hozza, nagyon passzentos, inkabb a folia tunik olyannak, mintha nem tapadna le elegge es a tok felnyomja, ahogy fogom. A folia egy easy guard folia egyebkent. Esetleg akinek ilyen van, az tudna nyilatkozni?
Ehhez kapcsolodoan, erdemes venni egy gyari foliat, vagy pl. jo a myscreen-es is (ilyenem mar volt masik telon, nem volt vele semmi baj)? Illetve a tokok kozul a gyari szilikon tok masabb lehet, mint a nillkin, ami nekem van?Elore is koszonom a valaszokat, es bocs, ha hulyen fogalmaztam, de kicsit huzos napom volt es alig allok a labamon!
[ Szerkesztve ]
-
-
langward
tag
Ezek vannak csak gyáriban:
https://www.asus.com/Phone-Accessory/ZenFone_2_Bumper_Case_ZE550MLZE551ML/4 szín, amit te raktál be nincs köztük.
[ Szerkesztve ]
-
P@ly
tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szeretném felrakni a legújabb szoftvert azonban a root miatt már nem megy sajnos az OTA frissítés. Vagy béna vagyok.
A kérdésem tehát, ha recovery-ből rakom fel az új szoftvert (UL-Z00A-WW-2.20.40.139), akkor célszerű egy wipe data & cache-t tolni upgrade előtt?
Köszi!
-
Joe.36
addikt
Nekem gyári ASUS tok és fólia van tökéletesen illeszkedik minden téren, nagyon méret pontos! Én nem tapasztaltam semmi ilyesmi problémát.
Asus fóliára van 1 év garancia is.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Nekem ezüst, a toknak, a tok fekete, a fehér az nincsen sehol, csak a képen, valóságban nincs ott, max ha fehér a telefonod, belül a feliratnak nem sok értelme van.
Ahol a képen fehér ott nekem ezüst.langward
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Nem nagyon szoktam nézegetni az akku grafikonját, de találkozott már valaki ilyennel?
Nem látszik, csak pár vonalka."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Ateess
tag
És ti hol vettetek hozzá gyári fóliát, illetve tokot?
Hol kapható hozzá üveglap?Köszönöm a segítségetek!
-
Ateess
tag
És Magyarországon belülről? Nem szeretek várni heteket, mire megjönnek a kellékek!
-
langward
tag
válasz Sebestyen01 #4089 üzenetére
Iponnál mi a baj velük?
-
Ateess
tag
És a mobiltokshop.hu-ról, illetve a mobiltokcenter.hu-ról mi a véleményetek?
-
Joe.36
addikt
Én Ipon, nekem nem volt semmi gond. Este megrendeltem másnap nálam volt. Eddig minden ilyesmit ott vettem így, ezt a telefont is... Most veszek majd gamer asus egeret is...ott...
[ Szerkesztve ]
-
Mókus Zs
csendes tag
Sziasztok!
Nektek is ez a legfrissebb verzió?
asus zenfone 2 ze551ml 4gb ram/32gb
android 5,0,0
ww 2.20.40.97 20150917
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs