- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz twollah1976 #3950 üzenetére
Lásd sztochasztikus versus oksági (függvény-) kapcsolat
[ Szerkesztve ]
-
Sebestyen01
őstag
Volt egy selejt gyartas, es kesz, semmi koze a hatlap szinehez, nekem is szurke van, mondjuk honapokkal ezelott vettem, de frankon bekapcsolt
-
Joe.36
addikt
Viszont az nem jelent jót hogy le se tesztelik a telefont dobozolás előtt, ha igaz ez az elmélet, én a honor 4x el jártam így hibás volt kicserélték és az is hibás volt , majd vissza kaptam a pénzt. De így utólag ennek is örülök, mert így lett meg ez.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
-
anonym1s
őstag
Mennyit er most egy karcmentes 4 honapos zf2?
WW, 2,3ghz, 4gb/64gb. -
viano
aktív tag
Valaki röviden leírná nekem, hogy mivel jobb a 2,3GHz-es az 1,8-asnál.
. . . eltekintve attól, hogy tudom, hogy nekem a lehető legjobb van.A kiindulás az lenne, hogy mind a kettő 4GB RAM-mal van, meg 32GB és WW verziók, valamint tudom, hogy ugyanaz a GPU van bennük . . .
Tehát ezen feltételek mellett értendő a kérdés és a bencsik nem különösebben érdekelnek, tehát a gyakorlati szempontokra kellene koncentrálni.Örülnék, ha nem lenne ebből értelmetlen vita, mert tudom, hogy sokan sajnos érzelmi oldalról közelítik meg ezeket a kérdéseket.
A kérdésnek az az apropója, hogy már gyári WW-verziósan is elérhető a Z3560-as változat.
-
gusthy
veterán
Ha tényleg csak ennyi a két telefon között a különbség, akkor a sebességen kívül semmi, lévén, hogy ebben az esetben az olyasmik, mint pl a rádiós egység, nem a SoC-ban vannak.
Ennek a sebességkülönbségnek olyan esetekben lehet jelentősége, mint komoly játék, bonyolult oldalak böngészése.
Ezen túl csak e-p@nisz
A két SoC tök ugyanaz minden egyébben.
Off : Érdekesség, hogy van a kettő között egy z3570 is 2GHz órajellel, amiben viszont gyorsabb a GPU (max 640MHz). Csak azzal az Asus nem gyárt telefont.[ Szerkesztve ]
-
viano
aktív tag
-
gusthy
veterán
Nem tudom, mekkora az árkülönbség.
Ez egyébként megint egyéni preferencia kérdése, a CN változathoz képest nekem abszolút megérte, de ott ugye van más különbség is (LTE800).Magasabb órajellel tényleg fűthet jobban. Szerintem az én telefonom az idő 5%-ában fut max órajellel
[ Szerkesztve ]
-
the_stig
tag
válasz twollah1976 #3950 üzenetére
Hümm, elsőnek megmosolyogtató a párhuzam keresésem persze.
De abból indultam ki, hogy kiskínai aki elb@szta (valszleg nem kapcsolta ki, csak elaltatta) a sorozatot,
csak a szürkékkel foglalkozott. -
Joe.36
addikt
válasz anonym1s #3956 üzenetére
Nagyban függ hogy milyen és mennyi garancia van hozzá, de kb 90-100 körül lehet, bár lassan jönnek a karácsonyi akciók is.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
the_stig
tag
válasz Sebestyen01 #3946 üzenetére
Köszi. Sajna nekem nem sorolja fel a FB-t. Sim-ek, készülék mem, gugli, meg az egyik emil kliens amit mutat.
A címjegyzék fiókoknál ki sem választhatom a FB-t. Pedig telepítve és használva van, és a normál fiókok nézetben is ott figyel rendesen. -
the_stig
tag
válasz maggi1886076 #3974 üzenetére
Ok, nekivágok. Elég neki a Beállítások/Biztonsági mentés..../Gyári adatok visszaállítása ??
-
maggi1886076
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz the_stig #3975 üzenetére
Inkább a recovery verzióval próbálkozz. A menüs módszer csak viszzaállít mindent a gyári beállításra, ahogy a neve is mutatja. Törli a fájlmegnyitási hozzárendeléseket, meg hasonlók. De pontosan nem tudom, régen néztem már meg, miket csinál. A wipe cache az egészen más, az semmi beállítást nem bánt, csak a felesleges dolgokat takarítja. A semmibe mutató hivatkozásokat, rendszerfájlok régi verzióit, meg gondolom mindent, amit a rendszer időközben szükségtelennek jelölt. De mindez csak tipp, nem értek hozzá ténylegesen, csak logikusan ilyesmi lehet.
Én a wipe cache után semmit nem vettem észre a használatban, csak hogy a játékok kicsit hamarabb betöltenek. Gondolom összerendezi a partíciókat is."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Joe.36
addikt
válasz the_stig #3978 üzenetére
Én még a nyáron vettem, soha nem volt újra telepítve, a telefon gyors, stabil, nem fagy, nem lassul be stb... szóval meglepően jó Én is csak a wipe chace töröltem az utolsó frissítés óta. Fb nem használok, úgyhogy azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Tawaga05
tag
Viszont ez ujraindit és optimizálja a programokat.
Mintha hard reseteltem volna és mégis meghagy mindent.
(programok, névjegyek, sms)
Érezhetően gyorsabb a telcsi, havonta egyszer futtatom.
A recovery-s takaritásnál szerintem egyszerűbb és megcsinálja ugyanazt.[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz Tawaga05 #3982 üzenetére
Én meg egy 4GB-os telóhoz ilyeneket nem használok. Nem látom értelmét. Pláne egy ilyen jól gazdálkodó rendszernél.
Apropó, megjött a gyönyörűszép, babakék ZenPower-em! Már csak ilyen volt BF-en.
Kicsit aklimatizálódott, mert az alu háza csont hideg volt. Van benne 2 lednyi nafta, szépen tölti 750-850mA-rel a telót.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Joe.36
addikt
válasz Tawaga05 #3986 üzenetére
Én is úgy érzem hogy ez a telefon már annyira nem igényli... Ami van azt is ritkán, havonta egyszer használom.
Babakék... Szép lehet...
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Totál off.
Van egy Samsung Gear 2 Neo órám, és épp bosszankodtam, hogy mégicsak rootolni kell a telefont, hogy használni tudjam az órát. És most fedeztem fel (pedig már nyáron is észrevehettem volna), hogy az órára van Android Wear, úgyhogy Tizen off, és gyönyörűen működik az óra a Zenfone-nal . -
Sebestyen01
őstag
Hasznalter ha ww akkor max 70et adnék ujkert ha ww akkor 80-85, itt apron persze! A nem wws cuccert minden esetben 5-10 érzéssel kevesebbet... Ez persze én vagyok, de én a médiában 130ert az újat is meg vettem! 90ert a 64es wws jó áron van, az úgy korrekt én 32essel számoltam.
-
obligat
senior tag
szerintetek a laser tokja rámegy?
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Sebestyen01
őstag
válasz twollah1976 #3999 üzenetére
A hatlapjan a kameranal a kivagasok sem egyeznek.... Tudom hat az ipon olyat kuldott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest