- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadasz_22
csendes tag
Javítás érhető el a JB-hez. a quadrant nem díjazta a frissítést,de úgy érzem jobb lett.
(Kezdetben az ICS-is erősen bugos volt,aztán 3 javítás után teljesen jó volt) -
Avicularia
veterán
Frissítés törli a root-ot,de a voodoo-val visszaállítható patch-elés után.
-
infinity76
csendes tag
Umts manager a Playről, ezzel talán lehet rootolt Tf 300T-n használni a 3G stickeket. Root nélkül nem.
Eladó egyhónapos karcmentes 2 év garis fehér Asus Transformer TF300T dokkolóval. Számla plussz doboz.
Sajnos szövegszerkesztésre alkalmatlannak bizonyult ezért eladó.
Játszani baromi jó, meg netezni de ahhoz nekem drága.
Érd. priviben. -
Gabeboy74
tag
Elég hatékonynak tűnik ez a legutóbbi frissítés. Érezhetően megnőtt az alkalmazások indításának sebessége, nagyon smooth az egész. És mintha az automata fényerő is javult volna. Teccik. :-) (Gyári rendszerre küldtem rá.)
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
bostone
addikt
válasz infinity76 #607 üzenetére
A root kimaradt az ICS-n. Ha valaki tud magyar nyelvű leírást JB-hez, ne fogja vissza magát!
Milyen alkalmazásokkal próbáltál szövegszerkeszteni?
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Gondolkozom egy tablet vásárlásán és ez a készülék nagyon megfogott, viszont merült fel bennem pár kérdés:
Olvastam olyat h valakinek pixelhibás volt a készülék már a legelején illetve videólejátszási problémát is h a Tegra3 nem támogatja az AC3 hangot, erre van vmi megoldás, mert olvastam vmit de nem vagyok biztos h most lehet -e lejátszani rajta olyan videót ami AC3-as hanggal van vagy nem?
Illetve még van 2 versenyző is: Apple iPad 2 vagy Samsung Galaxy Tab 2 10.1
Igazából nekem az Asus gépezete tetszik a legjobban, mivel a dokkoló nekem fontos lenne és a másik 2 készülékhez csak külön lehet venni és ne ilyen jól megtervezett mechanizmussal és működéssel. Esetleg egy tulajdonos tudna nekem írni pro/kontra-t a géppel kapcsolatban?
Előre is köszi!Matthew 24:42
-
FrankóStein
aktív tag
válasz @matthew@ #612 üzenetére
Nekem AC3-as hanggal nincs problémám. Van viszont a DTS-el.
Nagyon jó készülék. Én csak JB-vel ismerem, ICS-vel nem, ezért összehasonlitási alapom nincs.
Azt mondhatom, hogy nagyon jó, kezes cucc. Viszont vannak gyermek betegségei, amik a rendszerrel függnek össze:
szöveg írásakor ha elrontasz egy betűt, teljesen kiszámíthatatlan, hogy a BackSpace-el ki tudod-e törölni, vagy először rá kell bökni a szövegre a szerkesztő módhoz, hogy utána vissza tudj törölni. Lehet hogy másnak van erre jobb megoldása, én még nem jöttem rá.
Sokszor egy ujjal "megpörditve" a weblapot egészen az aljáig végigpörög, máskor meg szinte kínlódással megy lejjebb pár sort is. A kijelző érintés érzékelője van mikor érintés nélkül is érzékel, máskor meg "átszúrhatod" az ujjaddal, akkor se csinál semmit. Néha már attól félek, hogy tönkreteszem a kijelzőt, úgy kell ütögetnem hogy végre felfogja mit akarok tőle... Nekem ennyi a tapasztalatom, összességében megérte szerintem (dokkolóval vettem). -
Avicularia
veterán
Hát nem javult meg a random reboot a frissítéstől
Pedig kapott egy hard resetet megint,de nem oldódott meg ez a gond. Talán egy kicsit gyorsult a rendszer -
Unbaised-Ben
senior tag
nekem különösképpen a készülékkel nincs gondom, rendesen teszi a dolgát. Az Asus ügyfélszolgálatával volt nagyobb bajom, de már rendeződött úgy ahogy... Én inkább attól félnék a helyedbe elsősorban.
Avicularia: MX player most elég rendesen frissült, nem tudom mennyivel jobb lett, mert azért nem mindig nézek filmeket tableten, de ha gondolod érdemes megtekintened
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Köszi a válaszokat. Azt meg elfelejtettem megkérdezni h a billentyűzet az magyar kiosztású vagy angol? Illetve ha jól láttam van tapipad is mimt rendes notiknál, az hogyan működik, megjelenik egy kurzor vhol? Külső HDD-t és pendriveot támogat a masina NTFS formátumban?
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Avicularia #619 üzenetére
Ez jó hír, egyre jobban tetszik csak a JB vs ICS gondok maitt kicsit dilemmába estem mert ennyi pénzért nem akarok random rebootot meg lassulast. Amúgy ha felteszek egy frissítést, előtte lehet mentést csinálni h ha nem jó az update akkor visdza tudjam állítani? Illetve akkor az a jobb eljárás ha előszoör kipróbálom az alap szoft-al és ha van vele gond csak akkor frissítek?
-
@matthew@
őstag
válasz Avicularia #619 üzenetére
Ez jó hír, egyre jobban tetszik csak a JB vs ICS gondok maitt kicsit dilemmába estem mert ennyi pénzért nem akarok random rebootot meg lassulast. Amúgy ha felteszek egy frissítést, előtte lehet mentést csinálni h ha nem jó az update akkor visdza tudjam állítani? Illetve akkor az a jobb eljárás ha előszoör kipróbálom az alap szoft-al és ha van vele gond csak akkor frissítek?
-
-
ntomka
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Unbaised-Ben #617 üzenetére
Meg szabad kérdezni, hogy mi volt a gond az ügyfélszolgálattal? (Én is sok levelet váltottam velük)
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy szerintetek van rá esély, hogy a windows8 RT-t fel lehet majd varázsolni rá? Lesz asus tablet tegra3-as procival, winrt rendszerrel. (Bár az alapkövetelmény ott 1366x768, tehát ez mondjuk lehet, hogy technikai akadály lesz)
-
orimate86
tag
A DTS hangot is felzabálja csak licensz problémák miatt kivették a codec-et a fejlesztők. Az mx player-t ajanlom, nekem az valt be a legjobban. Ha megnezed a changelog-ot akkor ott benne is van melyik verziotol van kiveve. Erdemes tobbet kiprobalni mert nem tudom melyik lejatszo volt mar, (hasonlo kaliberu)de egyiknel nem tudtam tallozni a kulso winyon, mert csak a belso memoriat turta at. 10gigas filmet meg tudod ki masolgat. Nekem a 2,4 gHz es wifis egeret is megette, mind az 5 gombot. A kulso winyom ntfs. A bill magyar. Nekem nincs random boot. 4.1.1. A nyitoja massziv, az akksija is bitang. A galaxy tab meg egy röcögős trágya.
-
leonaprofi
tag
Sziasztok!Tabletet szeretnék venni és ki is néztem egy ILYEN Asus-t.Esetleg tudnátok véleményt mondani róla vagy ajánlani más tipust?Sajnos a keretem rá max 120 lenne.Köszönöm előre is a segítséget.
-
ntomka
nagyúr
válasz leonaprofi #631 üzenetére
Ez a topic erről a típusról szól. Akár az egészet elolvashatod véleményért.
ツ Headphones on - World off
-
orimate86
tag
válasz leonaprofi #633 üzenetére
Ipon.hu innen rendeltem.
-
bostone
addikt
Valaki használ itthon is beszerezhető fóliát, ami 2-3 napon belül megérkezik a címre? Linket tapasztalatot tudna megosztani?
-
Nemoka1987
csendes tag
válasz FrankóStein #613 üzenetére
Ezeket nekem is produkalja a gep. JB van rajta a 2 napos frissitessel. Backspace helyett neha L betut erzekel, magatol zoomol, ossze vissza ugral a fokepernyok kozott. Restart szokta megoldani, de az sem egyszeru mert nem erzekeli a kikapcsolast. Rohadtul idegesito, gondolkozok az ICS visszatetelen, ha egyaltalan meglehet oldani. Vagy marad a gyari 2 eves gari, adjanak masikat, hatha nem software-es hibarol van szo.
-
Avicularia
veterán
válasz Nemoka1987 #637 üzenetére
Nem tudod visszarakni az ICS-t csak ha kinyitod a bootloadert,de akkor ugrik a gari.
[ Szerkesztve ]
-
touchscreen
tag
válasz r3dsnake #628 üzenetére
r3dsnake
Szerintem hardveresen teljesen működőképes lenne a dolog. Abban is biztos vagyok, hogy fel lehet majd tenni win 8-at a TF300-ra.A 8-as rendszerigénye nem sokban tér el a 7-estől.
Minimális gépigény:
• 1 GHz-es (vagy gyorsabb) 32-bites (x86) vagy 64-bites (x64) processzor
• 1 GB RAM a 32-bites verzióhoz vagy 2 GB RAM a 64-bites verzióhoz
• 16 GB szabad hely a 32-bites verzióhoz vagy 20 GB a 64-bites verzióhoz
• DirectX 9-es videókártya WDDM 1.0 (vagy újabb) driverrel
• Érintőkijelző, az érintőkijelzős funkciók kihasználáshozEgyetlen akadálya lehet a telepítésnek a driver hiány.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz touchscreen #639 üzenetére
Te az x86 alapú PC követelményét írtad le, én viszont az ARM alapú RT verzióról beszéltem.
A PC-s változat sehogy sem menne fel, mert nem is megoldható a dolog, viszont az ARM változatra kíváncsi lennék. (Viszont ezen a pc progik nem fognak menni értelmeszerűen, hanem csak a marketből leszedett metro felületről launcholható cuccok)
[ Szerkesztve ]
-
touchscreen
tag
Na, most megfogtál.
Ez valóban a PC követelmény, viszont teljesítményben azt gondolom nem lehet akadálya a dolognak. -
touchscreen
tag
Más,
Hol lehet ehhez a kütyühöz a legolcsóbban hozzájutni?Folyamatosan figyelem az árát már másfél hónapja, de ahelyett, hogy lejjebb menne inkább kúszik felfele, pedig ezt a valuta árfolyam sem indokolja.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz touchscreen #642 üzenetére
Én a Mediamarktban vettem, 0%-os THM-re 8 hónap alatt kell csengetni. Bruttó 150e volt dokkolóval.
-
touchscreen
tag
válasz FrankóStein #643 üzenetére
Arról sajnos lecsúsztam, pedig én is ott szerettem volna megvenni ebben a konstrukcióban.
-
FrankóStein
aktív tag
Na a Bsplayer gyönyörűen lejátssza a DTS videókat is. Nálam most ez nyerte a versenyt.
-
pepe792
tag
Sokat gondolkodtam, hogy ezt vagy a Nexus 7-et vegyem e meg. Mivel a Nexus 7 csak október közepe táján érkezik hivatalosan, ahol meg van 100+ezer forint, így hirtelen felindulásból vettem egy ilyet. Igaz dokkoló nélkül, de majd ha úgy érzem szükségem van rá, akkor majd karácsonyra meglepem magam vele. Magával a készülékkel meg vagyok elégedve. Egyből frissítettem JB-re. Akadásokat eddig nem tapasztaltam. Üzemeidje egy feltöltéssel kb. 6,5 óra volt tegra 3-as játékokkal + némi böngészéssel. Egyetlen negatívumot találtam eddig, az ujjlenyomatokat nagyon gyűjti. Viszont a hozzá adott törlő kendővel tökéletesen tisztára lehet törölni.
-
csharles
csendes tag
Tudom, hogy furcsa kérdés, de mivel elég sokat netezek rajta megkérdezném, hogy érdemes vírusirtót/figyelőt tenni rá? Nem fogja nagyon leszívni az aksit? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest