- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Félig tévé, félig monitor: LG MyView Smart Monitor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Nem értem miért kell trollkodni, de biztos elmagyarázza majd valaki....
Amúgy mobil gépnek tökéletes lehet.
Szerintem aki nem használt még Apple gépen OSX-et, az nem tudja, hogy mennyit dob a használhatóságon az oprendszer. Pláne XPhez képest, legalábbis nekem.
Tartósság szempontjából eddig nekem is a drágább (200 000+) gépek váltak be jobban, de lehet, hogy nem volt szerencsém. Kíváncsi leszek, hogy az Air mennyire lesz egyben 1 év múlva ilyenkor. Szerencsére az én MBP-m eddig hibátlan. -
zsolidodd
senior tag
válasz alamuszi #333 üzenetére
Ez ám az eszmefuttatás, megtehetem, hogy vegyek Ferrarit, de használni nem tudom, mert nincs aszfaltozott út a közelemben. Nyilván hülyeség Mac-et venni, ha Win only programokat akarsz használni.
Aki meg olyan hülye, hogy nem az igényeinek megfelelő eszközt vesz, azzal nehéz bármit kezdeni. Ha végtelen mennyiségű pénzem lenne, nyilván nem egy fajta notim, meg PC-m lenne. Minden feladatra lenne egy, ami az adott feladatra a legalkalmasabb + még tetszik is[ Szerkesztve ]
-
zsolidodd
senior tag
válasz Champipi #373 üzenetére
Sikerült rátapintani a lényegre Bármilyen furcsa a számítógépek nem csak játékra veszik az emberek, sőt, vannak olyan elvetemültek, akik a teljesítményt sem nézik, csak azt, hogy mennyire használható azokra a feladatokra, amikre neki szüksége van.
Az AIR nem olcsó, nyilván kevesebb dologra használható, mint egy hasonló árú, teljesítménycentrikusabb gép. Cserébe kicsi, könnyű, SSD van benne, meg OSX-et futtat. Valakinek ez kell, másnak meg más. Nem értem miért kell ezen kiakadni. -
zsolidodd
senior tag
válasz Remus389 #398 üzenetére
Szubjektív, de ez a DELL nekem nem tetszik annyira, mint az AIR, meg az OSX is hiányozna. Ellenben nem pontosan 300K a különbség, itt 405K. Így már 235K a különbség. Talán egy kicsit kompenzálja a gyenge CPU-t az SSD és 320M GPU, bár ezt nem tudom, mivel még nem próbáltam a DELLt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google, Meta: el kellene halasztani a közösségi média betiltását a gyerekeknél
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Magyar vil. bill ! Surface Pro 5.Gen - 12.3" ips - 3K! érintős -- i5/8/256 +SZLA +GAR
- Eladó MSI Cyborg 14 A13VE-211 I7 13th, RTX 4050 6GB, 16GB, 144hz gamer laptop!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X13 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 15-da0xxx - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 14-ck1xxx- i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 128-256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 S Core i5 10210U 16Gb Ram 512 NVMe SSD FullHD IPS Garanciával T14S
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MEDION ERAZER BEAST X40 17" 14900HX, RTX 4090, 17" 2660x1600, 240 Hz.
- Dell 7410 Core i7 10610U 16Gb Ram 512 SSD FullHD IPS Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest