Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Touch-ko

    őstag

    válasz nauro #1264 üzenetére

    Mire hasznalom az iPad-et? Nekem van egy Macbook itthon, es meg igy is sokszor hasznosabb az iPad bizonyos dolgokra. Mivel a Macbook-on egyaltalan nem jatszom, a gepem videovagasra, szovegszerkesztesre, photo editalasra hasznalom foleg, emelett ott a net, es termeszetesen az iLife-ot is hasznalom.
    iPad: netezni jobb vele, ugyanis konnyebb, tenyleg lefekszel az agyba, es a terdednek tamasztod az iPad-et, es netezel, mail-t olvasol, meg is vasaroltam nehany jo jatekot, ezekkel szoktam neha jatszzani. Kiemelnem az akksi idot, amit egyetlen notebook sem tud. A Macbook is kb 7 oras akksi idot ad, de kenyelmesebb az iPad-et hasznalni, foleg az agyban - ne ertsd felre:) .
    Folyamatosan irni az iPad-en szamomra nem megerolteto, bar nem fogok 50 oldalas novellakat irni rajta, viszont ahhoz tokeletesen megfelelo: par oldalnyi jegyzetet, szoveget irj, blogolj, mail-t irj, emelett zenet hallgass, ha unatkozol akkor jatsz vele, utazaskor is teljesen jo, es bizony amiota megvan, a gepet ritkabban kapcsolom be, max az elkerulhetetlen, fentebb emlitett dolgok miatt. Emelett baromi jol lehet vele frizbizni is:)
    Tehat abszolut masodlagos device szamomra, de annyira megszoktam, hogy pl, iPhone-t is csak telefonalgatasra, neha netezesre, illetve home video keszitesre, meg termeszetesen zenehallgatas miatt hasznalom mar csak.

    Az, hogy neked mire kellene, csak Te tudod,de egy rovid felsorolas, en mire hasznalom az enyemet. Remelem tudtam segiteni, es hasznos volt e par sor. En mindenkeppen ajanlani tudom, de ha bemesz egy Apple Store-ba, szivesen elmondjak neked, mire is jo.
    Sok sikert a donteshez!

Új hozzászólás Aktív témák