- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Van aki kacérkodott a gondolattal, hogy vált a Pro-ra?
-
zonusz
aktív tag
Érdekelne, hogy honnan tudom megállapítani honnan származik az Ipad. Számlát kapok, egy év világgarancia van, dobozos meg a többi., de az eredetét nem tudom, hogy az eladó elmondásán túl miként lehet megállapítani. köszönöm
-
zonusz
aktív tag
válasz Tibee86 #1206 üzenetére
Köszi, de ahhoz előbb meg kell vennem. Olyanra gondoltam, hogy felmenni a netre és sorozatszám, vagy más azonosító alapján ellenőrizni. Egyébként az újra kezdődő garancia mellett van jelentősége, hogy honnan származik egy bontatlan új gép, ha például kötök rá egy 3 éves biztosítást? Bocsánat a hüjjje androidosnak, de ez még nem az én világom, csak próbálok belépni.
-
Tibee86
nagyúr
Az ügyfélszolgálaton is sorozatszám alapján mondják meg,neten nem tudod megnézni sehol. Ha nem a néhány hivatalos viszonteladótól veszed, akkor nem fog cserénél újraindulni a garancia. Mondjuk biztosítás mellett annyira nem érvágás, de biztosításos cserénél amúgy sem indul újra a garancia.
-
nbence94
tag
Sziasztok! Mik a tapasztalatok Air 2-ön az iOs 9-cel? Csak sebesség érdekel, gyorsult vagy lassult a rendszer 8.3-8.41 hez képest?
-
Auratech
őstag
Kíváncsiságból feldobtam a 9.1 beta-t. Miután beállítgattam, a Geekbench-csel megnéztem, milyen fürge vagy lassabb-e? Ügy viszonylagosan..
Szóval biztos nem. 1833 / 4592 pontot kaptam. Ez persze szinte semmit nem mond a rajtett hibákból adódó lassulásokra, egyebekre. Csak kíváncsi voltam...Auratech Field Recording
-
Werkly
őstag
Ide is fölteszem. Mitől van, hogyaz iMovie legújabb frissítése miután fölmegy a 9-re utána is fölajánlja, hogy frissítés! Tehát piros egyes az App store ikonon. Uninstall után is! Nem találtam neten sem erre választ!
-
Auratech
őstag
Az mind semmi. Én a Mega klienst voltam képtelen kipöckölni a 9 telepítése utáni próbálgatásban.
Kilöktem, visszajött vagy 10x.Az első 9.1 beta teleszemetelése, összetelepítgetése után (ráeresztettem az iCloud mentéseit) új iPadként állítottam vissza, óvatosan telepítgetve. A multitask és az új, egyéb funkciókat egyelőre letiltottam. Majd szép óvatosan veszem birtokba őket. Alapból a 9.1 nem lassította az Air2-t, sőt. A szép sorban visszatelepített appok tucatjainak, fiókok beállítgatásai után ismét lefuttattam a Geekbenchet, meg az Antutut.
A Geekb. Egészen príma csúcsértéket hozott.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Footballer
tag
Sziasztok!
Ti az IOS9 telepitese utan nem tapasztaltatok gyorsabb merulest?
En igen, igaz csak minimalisat, nem jelentos. Azt igertek 5-10%-os akkuido javulas varhato, de ennek az ellenkezojet tapasztaltam, remelem valtozni fog.Mas...
Sehogy sem akar mukodni az airdrop. Utanaolvastam mar, amit az apple oldalan irnak mind rendben vannak, meg sem megy. Air2-vel, iphone6-tal es egy macbookpro-val probaltam eddig, mikor melyikrol melyikre, de sehogy sem akar mukodni.
Mi lehet a gond? Tapasztalt valaki hasonlot? -
h1mpi
félisten
válasz Footballer #1217 üzenetére
Nekem Air2-n és 5S-en is sokkal kevésbé merül, de cserébe nagyon gyors lett.
Fully electric lifestyle!
-
veterán
válasz Footballer #1217 üzenetére
-
addikt
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
A héten csatlakoztam a klubbhoz egy 128- gigás Air 2 vel
Egyenlőre maximálisan elégedett vagyok, az első feltöltés utáni használatnál olyan aksiidőt hozott amit még most sem akarok elhinni...Szeretnék hozzá beszerezni egy Smart Covert. Találtam a tokshopnál egy utángyártottat 5000 ft körül...érdemes ilyenben gondolkozni, vagy csak a gyáriban?
Köszönöm!
-
szabimaci22
tag
sziasztok
Meg szeretném kérdezni hogy tudok 2 fiókot létrehozni az air2-n úgy hogy pl ha az egyikbe lépek be a másik fiók üzeneteit beszélgetéseit ne tudjam olvasni?
Válaszotokat előre is köszönöm ! -
addikt
válasz tomee007007 #1221 üzenetére
Szerintem annyiert tudsz mar venni eredetit is ami hasznalt, de megis eredeti. Sokszor meg 7-8 ezer forintert ki lehet fogni vadi uj eredetit.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Auratech
őstag
válasz tomee007007 #1221 üzenetére
Belk gyártmányút ne vegyél. Ott vettem és a sarkai maguktól letöredeztek egy hónap után..
Olcsóból olyat kell venni, aminek a pereme körkörös, mint egy szilikontoké...Auratech Field Recording
-
atees
őstag
-
tomee007007
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
Simon04
csendes tag
Gondolom használat függő, de kb. mennyi "élettartama" lehet akkumulátornak egy Air 2-nél, pl. 2 év?
Mennyibe kerülhet egy akkumulátor csere?Napfényben, (árnyékban) mennyire használható az Air 2 kijelzője?
-
addikt
-
aktív tag
iPad Air 3 nem lesz idén? Mert, ha nem akkor lehet beruházok a 2-re.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
veterán
válasz univerzita #1232 üzenetére
Már az iPad Mini 4-et is bemutatták, valószínűleg az Air 3-at is bemutatták volna azzal együtt, ha lenne. Szerintem szinte biztos, hogy nem lesz idén, ahogy 6c sem.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
bok92
addikt
válasz univerzita #1232 üzenetére
6c? Ez így honnan ? az 5s még kapható lesz, szóval nem nagyon lesz itt idén semmi...
-
aktív tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
Werkly
őstag
Az lehetséges, hogy 8 nap készenlét és 0 perc használat után az akku 91% (8.4.1) háttérben futó alkalmazás nélkül? Vagy gond? Köszi!
-
Auratech
őstag
Azért nézve a Microsoft bemutatóját, az új surface pro4 sem fos.
i7 proci 16 G ram 1Tb tár... no persze rendes áron...
Aztán meg itt a surface book is, úgy látom Nvidia gpu-val...
Amit szívesen látnék iPadon, a surface-nél láttam.
Ujjnyomattal történő gyors felhasználóváltás...[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Nézve a dolgokat, bemutatót kikristályosodott, mire is használom az iPadot és mivel adna többet a Surface Pro/Book. Az egyetlen csábító dolog a teljes értékű PS, Premier és hasonlók használata. A teljes értékű desktop környezet, a megszokott telepíthető alkalmazásokkal, szolgáltatásokkal. Főként a megszokások miatt..
Az Air2 nálam speckó lehetőségei miatt előnyben van, ami a zeneszerkesztés, stúdiózás. Ezt teljes értékűen tudom csinálni a negyvendekás tableten is, ami nem szuszog terhelve sem, nem úgy, mint a surface. A 950-es Lumiák hőcsövét kellett volna rendesen belegondolni. 6-10W simán elvezethető egy tenyérnyi alu felületre..
A Surface Book inkább lenne a választásom, mint a pro. A dedikált nvidia grafika (szerintem a tegra X1 gpu-ja lehet, vagy hasonló maxwell..) együtt az i7 és 16G ram/1Tb ssd lehetőségével komoly featúra hordozható eszközben, ami tabletként is kiválóan működik...
Szóval tetszik de az iPad kompakt eleganciáját nem írta felül.
Az IOS-be nagyon kellene egy elkülöníthető felület akár több személy, akár a felhasználás jellegétől függően ujjnyommal előhívható virtuális desktop, felhasználói stílus.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
tomee007007
őstag
Mik az eddigi tapasztalatok? A kijelző mennyire bírja a terhelést karcállóság tekintetében?
-
addikt
válasz tomee007007 #1242 üzenetére
Belebujtatos tokba nem tedd mert karcolja sajnos.
-
tomee007007
őstag
válasz Jeanne d'Arc #1243 üzenetére
Értem, köszönöm, most mondjuk abban van, de elég lazában, bár már smart cover beszerzés alatt..
-
Werkly
őstag
válasz tomee007007 #1244 üzenetére
Másfél hete nem volt bekapcsolva a gép! De nem tölt a Store-ból? Valami gáz van a szerverrel?
-
addikt
válasz tomee007007 #1244 üzenetére
Az a baj hogy bármilyen kis porszem össze tudja karcolni ha bekerül a tokba. Nekem a régi ipaden sajnos lett egy csúnya hajszalkarc emiatt.
-
tomee007007
őstag
válasz Jeanne d'Arc #1247 üzenetére
Az a baj hogy én az ilyen típusú tokokat szeretem...de nemsoká meglesz a smart cover is, ez remélem már jó kombináció lesz
-
bok92
addikt
Mostantól az air2 támogatja a BT 4.2 technológiát .
-
szabimaci22
tag
Sziasztok
Keresek olyan alkalmazásokat amivel Bluetooth tudok küldeni képeket.Fájl kezelőt , YouTube MP3 letőltőtt? Válaszokat előre is köszönöm !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest