Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    Sziasztok!
    Minden áldott nap 2x50km-t vezetek munkába be, aztán délután haza. Rendeltem a telefonomhoz(Samsung Galaxy S7 edge Android 6.0) vezeték nélküli autós töltőt (még nem jött meg). Szeretném összekötni a kellemeset a hasznossal. Félig sikerült is.
    Ami megvan:
    Vezeték nélküli töltés észlelésekor
    -Fényerő 75%-ra
    -Bluetooth be (kapcsolódik az autórádiómmal)
    -Azonnal befrissíti és megjeleníti a Google maps a térképet és a közlekedési információkat (tehát ez jelenik meg a képernyőn)
    -Autós üzemmódot bekapcsolja (bár ez még nem 100% tiszta, hogy mi)

    Eddig a pontig működik is a dolog szépen. A gond azzal van, hogy ha megszakad a töltés, mindnent csináljon vissza:
    -Fényerő 25% -ok
    -Bluetooth ki -ok
    -Autós mód ki -ok
    -Google Maps bezárása: Na ez nem jön össze sehogy. Greenify sem engedi hibernálni. A telefonban gyárilag meg lehet nézni a futó alklmazásokat és egy gombbal ki lehet lőni őket. Ezt lenne jó megtalálni ERobottal
    -Képernyő lezárása: Itt meg az a bibi, hogy ha robot zárja le a képernyőt, biztonsági okokből nem engedi az ujjlenyomatos feloldást. Erre megtudtam, hogy Android 6.0 alatt ez vanha 3rd pat appot használ az ember, biztonsági okokból. Tehát itt is a "gyári" képernyő zárási módot kéne előcsalni a Robottal.

    Előre is köszönöm, ha segít valaki.

    Hát ennyi lenne. Egyszerűen nem veszi be az agyam, hogy ezt az egy (azt még lenyelem, hogy a Maps-et nem zárja be) képernyőzár műveletet nem lehet megoldani....

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák