Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Sziasztok!

    Kicsit nekiálltam matatni a telón futó OS-t (non rooted 4.1.4) kényelmi és ésszerűségi szempontokból.
    Jó ideje halogattam már ezt, de közben a használható APP-ok linkjei gyűjtögetve voltak.

    Nekiálltam első kanyarban a háttérben folyamatosan futó, de ritkán használt programokat "hibernálni" Greenify-vel. Na itt mikor a Viber-t dobtam hibernálásba ötlött fel, hogy: "mi lenne, ha...."

    Mivel a Vibert csak wifi-vel használtam eddig, "mi lenne, ha...." a wifi ki/be kapcsolásával párhuzamosan lenne leállítva/elindítva a Viber is.

    Ehhez már ütemezés kellene, de ezt már nem a telómhoz gyárilag biztosított ütemezővel szeretném megoldani, mivel az márkafüggő (SMARTACTIONS), tehát telóváltásnál kezdhetném elölről más programmal, ráadásul nem is biztos, hogy kínál ilyen lehetőséget.

    A halogatás évei alatt gyűjtögetett linkek között ott figyelt a magyar fejlesztésű e-robot is. Ha meg már van ilyen magyar cucc, akkor az élből hendikeppel indul nálam :K

    Gyorsan rákerestem a programra, hátha belefutok egy leírásba, de számomra érdemi infóval bírót (gyakorlatilag kézikönyv jellegűt, ahol részletezve fel lennének sorolva az eseményekhez rendelhető funkciók) nem találtam, de ráakadtam ezen fórumtopikra és jöttem is kérdezni.

    A Viberes dolog-ra keresgettem a topikban és talán ezen hozzászólás tartalma alapján meg is tudnám oldani. Mivel elég sok hozzászóláson keresztülfutottam a keresgélés közben és a különböző megvalósításoknál ajánlva volt programcsoport létrehozása - viszont egyelőre fogalmam nincs, hogy a Viber-en kívül lesz-e még más program is amit a wifi állásától függően kellene indítani/bezárni - , azért egy "WifiOnOff-StartShut" csoportba tervezem berakni. Ha valamivel elakadok, akkor jövök úgyis kérdezni (nemsokára jövök akkor ;] )

    Viszont érdekelne, hogy valamerre van-e elérhető részletes kézikönyv, mert szívesen átolvasnám mit is lehet kezdeni a programmal, hátha olyan dolog is megvalósítható, ami a csak a funkcióról olvasva jut eszembe, hogy lenne nálam is mire használni :B
    Aztán valahogy kézenfekvőbb számomra egy lapozható könyv/jegyzet, mint a programban matatni céltalanul :B

    Szerk.

    Ja igen...tudtam amúgy, hogy elfelejtem megkérdezni :B ... Mennyire szükséges root-olt telefon a programhoz?

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák