Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz llaszlo #3194 üzenetére

    Minden parancsnál, alul van egy megerősítés opció. Ha ezt kipipálod, akkor a beállított ideig vár a megerősítésre. Azt is beállíthatod, hogy megerősítés hiányában végrehajtsa, vagy blokkolja a parancsot. Parancsindításhoz, közvetlen választási lehetőségről nem tudok. Trükközni viszont lehet.

    1.
    Létrehozol egy indít és egy nem indít parancsot. Ezekből létrehozol egy parancscsoportot. Ha a parancsikon indítása műveletben ennek a parancscsoportnak az indítását adod meg, akkor indításkor megjeleníti a csoport parancsait a főképernyőn. Így lesz egy indít és egy nem indít lehetőséged.

    2.
    Telepíted az Elixír2 Widgets -et és a Floating Widgets pro -t.
    Floating Widgets -ben widget megjelenítési profilokat készíthetsz. A Floating Widgets pro, egyben Tasker plugin is, így a Robotban, a műveletek -> külső alkalmazásoknál kiválaszthatod, hogy mikor, melyik profil jelenjen meg, vagy tűnjön el. Készítesz egy parancsot, ami eltünteti a profilt és indítja a kívánt alkalmazást. Ennek a parancsnak csinálsz Elixír2 -ben egy parancsikon widgetet, majd ezt a widgetet beteszed egy Floating Widget profilba. Egy másik Robotparancsban pedig azt állítod be, hogy milyen esemény hatására jelenjen meg a profil, vagyis a parancsikon. Tehát, esemény bekövetkezik -> profil aktiválódik -> megjelenik floatingban egy parancsikon. Amikor ráböksz, akkor indít egy parancsot, ami eltűnteti a profilt (vagyis magát a parancsikont) és índítja a parancsban megadott alkalmazást (vagy, bármi mást, amit a parancsban, műveletként megadtál. Remélem, hogy érthető volt!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák