- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
válasz laszlohu #881 üzenetére
@vargalex: "Nekem és kollégámnak az Idol 2 mini S-el csak kijelző problémáink vannak (voltak)."
@(#881) laszlohu: "+1
leszámítva, hogy nálam a képernyő sem égett be"
Egyszerűbben és közérthetőbben azt akartad mondani, hogy neked semmi problémád nincs, nem volt? Mert akkor egyszerűbben, közérthetőbben is mondhattad volna.@MK VII
Nem vettem, kaptam, ha ez mentség. Írtam, hogy fél éves (40 e Ft). Írod, neked is egy csomó bajod volt vele, végül mi lett a vége? Visszakaptad-e a pénzt? Ideális esetben.@(#878) laszlohu:
2. Természetesen amióta megvan a készülék (fél év), egy darab szoftverfrissítés sem jött rá.
1., 3. Köszi a tippeket, igazából nem az a cél, hogy hátha működik, és akkor majd imádkozhatok, meg folyton rossz érzésem lesz a használat közben, hogy mikor, hogy nem fog működni. Ott ment el az életkedvem tőle, hogy a Helium Backup nem tudja az Alcatelt. Másképp hogy backupoljon az ember? Ha folyton rossz a telefon, és állandóan reszetelni kell, egy kínszenvedés fel-le rakosgatni rá, róla az egész életemet. Beadtam szervizbe, de leginkább adják vissza a pénzt, ha ez ilyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest