- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-ter
csendes tag
Üdv mindenkinek. Lenne egy apró mégis bosszantó problémám. Konkrétan tegnap kapcsoltam be elsőnek az Alcatel Idol 2 mini S készülékemet egyből dobta a frissítést, tehát nem tudom, hogy előtte is volt-e ilyen probléma de a kamera az ugyebár 8megapixel. A kamera beállításaiba viszont csak 6 a maximum amit tudok állítani. Ez csak nálam van így vagy másnál is? És kilehet ezt valahogy küszöbölni vagy ez állandó probléma marad mert engem kicsit bosszant, hogy nem tudom kihasználni a készülék kapacitását maximálisan.
-
mman1982
csendes tag
válasz Mr. Elliot #446 üzenetére
Szia,
Ehh igen...nekem is!
-
Hiker
csendes tag
válasz Mr. Elliot #454 üzenetére
Sziasztok! Na, regiztem, hogy ne csak olvassalak benneteket, de írhassak is... ;-)
Én elégedett vagyok vele, tényleg csak a napi akksi feltöltés a legnagyobb problémám...
A 8 MPixelhez hozzá szólva, ha kikapcsolod a teljes képernyőt, akkor átvált a Speciálisban 6-ról 8 mpixelre.
Szóval az előző tanács jó volt! :-) -
mman1982
csendes tag
Senkinél semmi hír a Kitkat frissítésről? Igen ígérik de ahhoz képest semmi sincs..
-
HULK25
tag
A már szokásos problémák mellet(amit már megszoktam, melegedés rossz kamera stb) tegnap lemerült teljesen és azóta nem veszi a töltést, bevittem T-home üzletbe és miután sorban álltam kb 1 órát közölték, hogy vigyem vissza Január 5.-én mert addig nem tudják átvenni! Köszi T mobil! Soha többé Alcatelt!
-
vargalex
félisten
-
Mr. Elliot
aktív tag
Azt ígérték, hogy még idén lesz frissítés, de tudtommal mai napig nincs.
Boldog új esztendőt kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
Kisbatyu75
tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
Nekem egy One Touch Idolom ment tönkre, de én nem is a T-hez vittem, hanem egyenesen a Telemaxhoz, mert a T-mobil is őhozzájuk viszi az Alcatel telefonokat. Az már más kérdés, hogy én sem tudtam cseréltetni a telefonom, hiába adtak a Telemaxnál 28-án egy csereutalványt, mert jan- 5-ig nincs garanciális ügyintézés a T-mobilnál. Csak tudnám ki fizeti ki erre az időre a szolgáltatás kiesést nekem.[ Szerkesztve ]
mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700
-
jézusom
addikt
válasz Kisbatyu75 #463 üzenetére
A garanciaidő hosszabbodik ennyivel.
-
Maxon
tag
Sziasztok találkozott már valaki olyan hibával hogy nem látja a sim kártyát ? már probáltam a sim cserét, látta egy darabig utána megint nem, volt már hard reset meg minden, vigyem szervizbe ?
-
online1986
tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni Valaki tudna Clockwork backup-ot küldeni az egész redszeről !
[ Szerkesztve ]
-
aliengod
csendes tag
Sziasztok!
Rootolási megoldást tud valaki javasolni?
Második rendszerfrissítés után a tovelroot nem működik rajta.Welcome to the real world!
-
mongoose01
tag
Sziasztok, most váltottam erre a telóra, teljesen meg vagyok elégedve a telóval, az akku idő elmegy, sokféle telefont használtam és akkuidőkben egyedül az lg ami viszi a pálmát, a többi ugyan ilyen, sőt a sony m2 még gyengébb, mondjátok a kamerát, tegyétek fel az lg camera pro-t és megoldódik a problem a teló igen pörgős nem igazán akad, ha akarok hibát találni akkor csak annyi hogy a kedvenc játékom az angry birds transformers nem kompatibilis vele, jaa és nem tudom rootolni.
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
laszlohu
addikt
válasz mongoose01 #472 üzenetére
Nem kizárt, ha kijön rá a 4.4 - es Kitkat, akkor kompatibilis lesz,
-
jézusom
addikt
válasz mongoose01 #472 üzenetére
Nekem a splinter cell bugos. Full fehér az egész pálya.
-
online1986
tag
válasz online1986 #470 üzenetére
?
-
beabeabea
újonc
Sziasztok. Ezt a telcsit néztük ki a telekomnál de ott a webshopban azt írják hogy "kifutó készülék". Ez olyan régi már? Vagy miért kifutó ez?
-
mongoose01
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy miként lehetne eltüntetni a t-mobilos inditó képet? csak rootal lehet vagy a recovryből lehet törölni?
zte blade-motorola defy-htc desire hd-sony ercsson ray-lg g2 mini-s4-p7-p8-p9-nexus 6p
-
jézusom
addikt
Nálatok nincs olyan, hogy a kezdőképernyőre váltáskor (egy alkalmazást becsukva pl.) először csak a hátteret mutatja, és tök lassan tölti be az ikonokat?
Rendszeresen bezárom a futó appokat de így is
-
online1986
tag
Valaki tudna Clockwork backup-ot küldeni az egész redszeről !
-
chabbie
csendes tag
Sziasztok. Mit lehet tudni a Kikat frissítésről? - Nem tudja valaki, mikor várható??
-
Mr. Elliot
aktív tag
-
peti_s
addikt
Szerintem erre már nem jön. Amúgy másodtelónak vettem egy Ace3-t, egy árban vannak, de nagyságrendekkel jobb az Alcatel.
-
chabbie
csendes tag
válasz online1986 #488 üzenetére
Sziasztok.Jelentem KITKAT a telefonomon.Reggel jelzett,telepítettem,és már dübörög.
-
mongoose01
tag
sziasztok,jelentem én is KIT KAT-os lettem.
-
vargalex
félisten
válasz mongoose01 #490 üzenetére
Sziasztok!
Én is KitKat-os lettem. Mondjuk csak azért ellenőriztem a verziót, mert írtátok. Ugyanis nekem frissítést azt írta, hogy 4.3 14G jön. Ehhez képest 4.4 14G lett.
Alex
-
nobiand
aktív tag
Kitkat megoldja a hibákat? (kamera, stb) Lett valami újdonság? Ha minden frankó akkor felrakom a rokonomnak.
-
mongoose01
tag
videö ugyan úgy kattog...fókuszt nemigazán találja.
-
mongoose01
tag
módosítom annyival hogy beltérben még mindig igencsak megizzad a kamera,de szabadtéren majdnem tökéletes,beltérben érdemes játszani az iso értékkel,de a videó sajana ugyan úgy gyenge maradt.jaa és csak az első bekapcsolásnál kattogot mosmár legajább az megszünt,am a telefon egy két fokkal pörgősebb lett,és végre nem felejti el a csengőhangokat,és nem melegszik olyan nagyon,ennyi most igy hirtelen dióhéjban,
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
Üdv, részletesen leírnátok, kipróbálnátok milyen lett a KitKat frissítéssel? Nekem még az eredeti 4.3 van fent, azon kívül hogy a zárolási képernyő néha befagy semmi gondom nincs, ezért érdeklődni szeretnék hogy semmiképp se legyen rosszabb frissítés után a teló. Köszönöm előre is. üdv. peti_s
-
hNor
csendes tag
Szevasztok! Új vagyok a fórumozásban, eddig követtem ez a témát mert nekem is idol 2 mini S készülékem van. Frissítettem KitKatre én is, eddig tapasztalataim szerint új ikinokat hozott a frissítés, a fentről lehúzható menü (nemtudom hogy hívják) is megváltozott,a háttér színe kék, kisebbek lettek az ikonok, és talán több gyorsbeállítást lehet rajta elhelyezni. Vendég mód nevű gyorsbeállításra is felfigyeltem, ami talán eddig nem volt, de elég hasznosnak találom, ha másnak kölcsön adod a telefonod stb. Új zárolási képernyőt is kaptunk, a dátum idő kisebb lett és a képernyő bal oldalán helyezkedik el. Messenger aktív chat fej nem jelent meg a zárolási képernyőn, de fent de felöl jelezte a kis messenger logó az üzenetet és a led is villogott. Lehúzva a menüt megnyitott az üzenetet, és az érintő gombok is világítottak. VIszont nem a zárolási képernyőn belöl nyitotta meg hanem ezzel együtt fel is oldotta. Sms-t a zárolási képernyőről jobbra elhúzva megnyitottam és szintén világítottak az alsó gombok ami eddig nem. CleanMasterben 50% szabad ram akad takarítás után, eddig talán mindig 30max-40 % szabad ramot tapasztaltam. Új lett a multitasking menü(talán így hívják) a jobb alsó gomb nyomva tartása.. nem felfelé hanem oldalra húzva kell bezárni az appokat, és jóval nagyobb a kép is róluk.A cleanmaster tisztító eltűnt ebből. Talán kevésbé merül és melegszik, de ehhez idő kell még hogy kiderüljön Kamerát nem teszteltem igazán, de kevés fénynél alig tud fókuszálni... Eddig ennyit tapasztaltam, nekem tetszik
jjja és még egy képernyő képet készítő gyors gomb is újdonság a gyorsmenüben (ezeket is azzal készítettem)
[ Szerkesztve ]
-
Kisbatyu75
tag
Az új frissítés telepítése után kell gyári beállítások visszaállítását csinálni?
mobil: Xiaomi Mi 9T PRO; PC:intel i7-7700
-
vargalex
félisten
-
szemesi69
addikt
-
mongoose01
tag
Az akkuidő rengeteget javult, egész éjszaka munkába hallgattam a zenét és még mindig még van 71%,plusz egy kis netezéssel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest