- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
válasz mman1982 #851 üzenetére
Nekem sem szóltak,
csak szólt a program, mikor frissítettem az Android szoftververziót 4.4 - re,
hogy a frissítő szerint root-olva van a telefon, miközben nem is volt root - olva,
csak valamikor "100 éve" megpróbáltam root-olni, ami nem volt sikeres.De azért köszi a segíteni akarást.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy mivel lehet újrarakni a gyári szoftvert és hol lehet szerezni a gyári romjàt?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hol érdemes venni bele gyári akkut? - wifi állandóan aktív és a messenger is pörög nagyon gyorsan merül úgy értem, hogy 40%-ról 18%-ra dél óta sikerült lemennie
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Hiker
csendes tag
válasz anonymus89 #854 üzenetére
Ebbe tudtommal nem lehet csak úgy akksit cserélni, legfeljebb szervízben.
Ők meg majd tesznek bele újat, ha kell... -
csoki46
senior tag
Üdv!
Akad egy hibás eladó készülékem. Testvérem mini sim átalakítót rakott bele kártya nélkül, kivételkor a sim érzékelői elgörbültek. Azóta próbáltam bele rakni egy kártyát, de nem reagált. Egyébként hibátlan. Szép állapotú, dobozzal, tartozékokkal. PÜ-ben lehet érdeklődni. -
Mr. Elliot
aktív tag
Sziasztok!
Ma egyik pillanatról a másikra(le sem esett) nem reagál állóhelyzetben a kijelző a Q gombra és a Google Playben a menü gombot nem tudom megnyomni, mert semmi reakció. Mobil labor alkalmazással teszteltem a kijelzőt és ott semmi hibát nem talált. Valakinek volt már hasonló esete?
-
MK VII
veterán
Üdv néktek...
Majdnem két év kihagyás után megint használatba vettem ezt a kis készülékemet.. Anno a kijelzője eltört és félretettem, de rendeltem hozzá és most összeraktam..
A kérdésem annyi lenne, hogy felrakjam a frissítést a telefonra? Az eredeti 4.3-as OS van rajta.
Jobb a frissebb vagy inkább hagyjam az eredetit? Javítottak az új OS-ben valamin amiért megéri frissíteni?
Válaszokat előre is köszi. -
MK VII
veterán
válasz laszlohu #860 üzenetére
Szia.
Köszönöm a válaszod.
A pin kód kérés elég fura... Sokszor nem kéri.. Kikapcsolom a telefont aztán vissza és nem kéri..
Viszont most látom, hogy nekem 4.3-as új frissítést ajánl fel. 4.4-et nem. Valami 4.3-as frissítés..
Lehetséges, hogy, ha frissítem a 4.3-at akkor utána ajánlja fel a 4.4-et? Bár az fura lenne, hisz egyből a legújabbat kéne felajánlania nem? -
MK VII
veterán
Nem tudom, hogy reális véleményt tudok-e adni, mert finommechanikai műszerész vagyok sok szerszámmal és több kijelző csere után, de ha egy "laikus" szemével nézem a dolgot, akkor sem tart tovább 15-20 percnél..
Egyszerű, nem összetett a belseje ( nem egy iPhone amiben 25db csavar és egy rahedli csatlakozó van ).. Egy apró csillagcsavarhúzó kell hozzá és egy csipesz, semmi több.
Egy kis kézügyességgel nyugodtan neki lehet állni.
Én Hong Kongból rendeltem komplett kijelző+érintőt hozzá ( 2 hét alatt megjött ), mert többször megjártam már más telefonoknál, hogy a ragasztás nem sikerül olyanra amilyenre kéne, és elengedi az érintő a keretet. Szóval azóta kompletten rendelem.
Ha több részletre vagy kíváncsi a munkafolyamat mentéről vagy a kijelző beszerzéséről, írj privátot. Akár meg is csinálom neki, ha igényli. Ingyen bérmentve![ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
A fiam 1 hete vett használtan ilyen telefont. SIM kártya még nincs benne, de így sem bírt ki 1 napot sem.
Az ejszaka felrakta notira tölteni, de a noti lemerült az éjszaka és a teló is.
Most töltőre dugva se kèp se hang. A töltés led sem világít.... Most meghlt volna a telefon/akksi?
Mennyit kellene kibírnia az akksinak?Szerver Hosting Debrecenben
-
MK VII
veterán
válasz sirály69 #867 üzenetére
Kb. akármi más ami nem alcatel...
Én kb 2 éve vettem és akkor 1 hét kellett hozzá, hogy meg is utáljam. Most vettem elő megint, mert megúsztattam az előzőt a Balatonban..
Ahogy észrevettem most a frissítésekkel már talán használható viszont egy két apró hibája még mindig megvan. Pl nem érzékel a kijelző a széleken vagy görgetnék, de nyomást érzékel... Akku azota sem jeleskedik. Ami előnye van, hogy szépen szól a zene a gyári fülessel... Nagyon eltalálták a fülesét. 2 éve minden telefonomhoz ezt használtam.
Végül is el lehet vele lenni, de sokat nem kell várni tőle...[ Szerkesztve ]
-
-
MK VII
veterán
válasz sirály69 #872 üzenetére
Ha rossz lenne az akkud ami nagyon valószínű akkor felajánlok egyet, ha elfogadod...
Megint nem bírta tovább 1 hétnél ez a telefon..
Valami hihetetlen szar ez még mindig.. Lassú, nem reagál érintésre, nem azt csinálja amit szeretnék. Melegszik... Áhhhh... Már tudom miért csattant a falon 2 éve. Amiért most is..
Szóval, ha akksi kéne felajánlom.. Az még teljesen jó. -
otps
aktív tag
Sziasztok! Nekem ALCATEL OT-6016X Idol 2 mini, nem S-es modellem van, ne kérdezzétek miért, én kérek elnézést érte. Van egyáltalán topikja? Szakmai kérdés.
-
otps
aktív tag
válasz laszlohu #876 üzenetére
Oké. Szóval az a helyzet, hogy teljesen sz.r. Legalábbis az én darabom. Hiába reszetelem (nincs hozzá Helium driver, szóval backupolni sem tudom, kézzel visszatenni az életem mindig egy kínszenvedés), a sima, telefon funkciók 'egyre rosszabbak' lesznek rajta. Azaz: a csengőhang 10 mp. után kikapcsol, vagy egyáltalán meg sem szólal )vagy igen, vagy nem, ún. nem reprodukálható hiba), aztán egy idő után egymást csak kihangosítóval halljuk, aztán úgy sem. Reszet helyreteszi, aztán kezdődik elölről.
Vajon szoftver, vagy hardverhiba? Szoftverhiba úgy tudom, nem garanciális, úgyhogy akkor itt állok egy 40 e forintos kuka vassal kidobott pénz, még másfél év hivatalos garanciával, vagy hogy is működik ez?
-
laszlohu
addikt
3 dolog van, amit meg lehet nézni, ami javíthat a dolgon :
1./ automatikus hálózatválasztást át kéne állítani manuálisra, és kiválasztani azt, amin esetleg megjavul
2./ gyári hálózati szoftverfrissítés
3./ sim kártya csere,ha ezek nem jönnek be, egy hangfelvevővel felvenni a csengőhang problémát,
pendrive - ra másolni a hanganyagot, majd gariztatni. -
MK VII
veterán
Elkeseríteni nem akarlak, de nagyon mellényúltál a vásárláskor.. Alcatelt nem szabad venni semmilyen formában. A hibák amiket felsoroltál tipikusan ehhez a készülékhez illenek.. Nekem a mini s-em is produkálta ezeket a hibákat.. Sőt mikor némára raktam akkor max hangerőn üvöltött a csengőhang mikor hangosra tettem akkor meg lemaradtam a hívásokról, mert meg sem szólalt..
Amúgy, hogy vetted 40 ezer forintért? Már két éve sem értek ezek ennyit.. Ha még nem csúsztál ki a 14 napos vásárlásból akkor azonnal vidd vissza illetve küld vissza és kérd vissza a pénzt..Nekem amúgy még a kijelző érzékenysége is egy nagy talány volt.. Sosem azt csinálta amit szerettem volna... Ha görgetni akartam akkor pöccintésnek érzékelte, ha pöccinteni akartam akkor meg megtolta valamelyik irányban az ablakot.. Szóval kész röhej amit az Alcatel ki mer adni telefon címszóval.. Ezeknél a legolcsóbb kínai (tudom ez is kínai) szar is használhatóbb készülék..
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Nekem és kollégámnak az Idol 2 mini S-el csak kijelző problémáink vannak (voltak). Nevezetesen az, hogy elég hamar "beégett" a kijelző. Egyéb probléma (így azok sem, amiket te írtál) nem volt velük, pedig sokat telefonálunk rajta, mivel céges használatra vettük.
A kollégámén 1-szer cseréltek kijelzőt (nála mindkét oldalon széles sötétbarna csík volt már látható), míg az enyémen összesen 4-szer és egyszer komplett készüléket. A sok panasznak annyi lett a hatása, hogy a gyártó visszarendelte az én példányomat és kaptam helyette egy Idol 3-at (4,7). Sajnos a fórum szerint itt a kijelző a problémás, csak itt nem beég, hanem foltosodik. Majd meglátjuk, hogy az enyémmel mi lesz.[ Szerkesztve ]
Alex
-
otps
aktív tag
válasz laszlohu #881 üzenetére
@vargalex: "Nekem és kollégámnak az Idol 2 mini S-el csak kijelző problémáink vannak (voltak)."
@(#881) laszlohu: "+1
leszámítva, hogy nálam a képernyő sem égett be"
Egyszerűbben és közérthetőbben azt akartad mondani, hogy neked semmi problémád nincs, nem volt? Mert akkor egyszerűbben, közérthetőbben is mondhattad volna.@MK VII
Nem vettem, kaptam, ha ez mentség. Írtam, hogy fél éves (40 e Ft). Írod, neked is egy csomó bajod volt vele, végül mi lett a vége? Visszakaptad-e a pénzt? Ideális esetben.@(#878) laszlohu:
2. Természetesen amióta megvan a készülék (fél év), egy darab szoftverfrissítés sem jött rá.
1., 3. Köszi a tippeket, igazából nem az a cél, hogy hátha működik, és akkor majd imádkozhatok, meg folyton rossz érzésem lesz a használat közben, hogy mikor, hogy nem fog működni. Ott ment el az életkedvem tőle, hogy a Helium Backup nem tudja az Alcatelt. Másképp hogy backupoljon az ember? Ha folyton rossz a telefon, és állandóan reszetelni kell, egy kínszenvedés fel-le rakosgatni rá, róla az egész életemet. Beadtam szervizbe, de leginkább adják vissza a pénzt, ha ez ilyen.[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Nekem annyira elegem lett belőle, hogy falhoz vágtam... Aztán két évig nem használtam...
Most két év után vettem megint elő és rendeltem bele egy kijelzőt, de hiba volt.. Megint rájöttem, hogy használhatatlan ez a telefon... Így megint úgy esett, hogy annyi neki.. Épp tegnap küldtem el az akkumat egy topiktársnak postán, mert neki rossz volt.. -
otps
aktív tag
Te nem vicceltél, szó szerint: falhozvagom.blog.hu
-
badmad
senior tag
Sziasztok...szert tettem egy ilyen kis telefonra fullra feltöltöttem de sajnos rendszeresen kikapcsol.Teljesen random csinálja ezt ...mi lehet a baj?
-
Niki968
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Van egy 6036y típusú telefonom, amely szerencsére 1,5 éve mondhatni hibátlanul működik...csakhogy a töltőcsatlakozója kitört,a szervizekben pedig nem vállalják a javítását. Töltőcsatlakozó panel csere lenne megoldás szerintem de sajnos sehol nem találok ilyen alkatrészt ehhez a típushoz
Esetleg valakinek nincs eladó alkatrésznek való telefonja, vagy a fent említett alkatrésze? -
Smoker84
tag
Űdv,olyan problémával fordulok hozzátok,hogy vagy egy 6036y tiupsú telom,frisités közben kikapcsolt,téglásodott,így vettem,gyári frissítő progija nem telepiti mert érzékel ajt ujj romot,recovery bejön,cwm,twrp ,ha esetleg valaki lenne olyan kedves és csinálna egy mentést azt megköszönném,esetleg alterntivát a megoldásra,bootloader fastboot modban semmi eredmény.Elöre is köszönöm,ha lehet pm et irj köszönöm.
-
vargalex
félisten
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Létezik erre a telóra gyári független rom?
Ha igen, valaki tudna linkelni egy letöltő linket és leírni hogy tegyem fel? -
Btel
tag
Sziasztok!
Egy kérdés lenne,nem tudok felvenni meglévő fiókot. Azt irja em lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel.
mi lehet a hiba megoldása? Amúgy Tényleg lehet és kiadtak hozzá 6.0 androidot? mert az írja az van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest