- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gigabyte alaplap topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coxy
csendes tag
Sziasztok!
Kb egy het én is tulaja vagyok egy ilyen kis gépnek. Barna 120Gb + 8Gb SSd. Minden faxán megy, nincs is semmi problem, egyet kivéve : Linpus )
Van itt olyan akinek az van fent és ért is hozzá? Lenne egy jó csomó kérdésem!
Byyyyeee -
coxy
csendes tag
válasz bejmuller #457 üzenetére
Bocsesz, természetesen nem Érdekes is lenne...
Amúgy úgy nagyvonalakban a Linpusról érdeklődnék no meg olyan fincsiségekről hogy pl. divx-es filmeket hogyan tudnék nézni rajta. Voltam már ezer meg egy helyen fórumokon de eddig még nem sikerült képet kicsikarni a lejátszóból. (Hang az van) -
coxy
csendes tag
Szóval tud valaki segíteni az ügyben hogy mit kellene tennem hogy a Linpusos AAO-on menjenek a divx-es filmek? És még egy kérdés: érdemes-e vagy egyáltalán fel lehet-e rakni a gépre az Ubuntu 8.04.1 -et?
Köszi előre is!
coxy -
coxy
csendes tag
hát vagy én vagyok béna vagy én ,de sehogy nem sikerül
Sem VLC-t felrakni, sem Mplayerből kicsikarni az igazságot, sőt Mplayert sikeresen leszedtem de fel nem akar menni a rohadék.
Pls valami "használható" linket vagy leírást (esetleg magyarul, nem mintha ezek nem lettek volna azok, csak nekem nem)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- MárkaLánc
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- MacBook Air 2012 10" 4/128GB 6hó jótállással!
- Apple MacBook Pro M4 gépek 3 év garanciával, 27% áfával bontatlan csomagolásban termékbeszámítással!
- Szuper áron új Huawei Matebook 14 /Ryzen5-5500U 16GB 512 SSD 2160x1440 IPS Garancia!
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! MSI Summit E13 flip Evo! 2in1/Touch/i7/12.Gen/16GB Ram/1 TB SSD/FHD+/iPS/120Hz/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest