Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Nem örülök neki, kevesebb szereplő, magasabb ár. A cégünknél van 6db Samsung lézer másoló, nagyon szeretjük, a másológépeket már nem is használjuk.
[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Összehasonlítva a Samsung és a HP szoftveres támogatását főképp a régebbi eszközökhöz, ez nagyon nem jó hír. Épp emiatt dobtuk a HP-t és toljuk a Samsungot, de ezek után megint más márka után kell nézni.
Vicc hogy egy 5 éves HP nyomtatóhoz alig lehet találni sokszor meghajtót. A HP letöltő oldala meg ezen felül gyakorta enyhén gyengélkedik.
Nem is beszélve hogy garanciában a HP nyomába sem volt....Ez nem jó hír!
izé
-
KisDre
senior tag
A miértre kíváncsi lennék. A Samsungnak tudtommal jól megy a szekere és cégóriás, nem kívánt részlegük ez vagy mi?
KisDre.artstation.com
-
zsolt501
nagyúr
Nekünk a Samukkal volt leginkább a legtöbb bajunk sok készülék (kb 50) megadta magát elektronikusan illetve a lapbehúzók is elég gyorsan tönkremennek.
Ellenben a HP nyomtatói még mindig bírják, és bizony napi akár 2000 oldalt is nyomtatnak, mondjuk nem házi nyomtatókról van szó.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
csasaKKP
senior tag
Ez nem jó hír?
Minek a HP-nek, elég nagyok már így is... Samsung fekete lézeres nyomtató lassan 10 éve (kopp-kopp) hibátlan.
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
Vitamincsiga
tag
A Samsung mindig is a jövőbe tekintett. Ezért ahol tud, ott racionalizál.
A HDD üzletágától is a legelsők között vált meg; fantáziát látott az SSD-ben. A MILC részlegére is mondott egy STOP-ot, amikor látta, hogy nem nőnek olyan mértékben az eladások, mint ahogy eltervezték.
Most ez volt soron.Jó lenne egy varázsgömb ;-)
-
Vitamincsiga
tag
Egyfelől a LaserJet 10xx-es sorozatuk elpusztíthatatlan. Nem tudnak sokat, nem is gyorsak, csak - utángyártott tonerrel - ~1 Ft/oldal költség mellett nyomtatnak. Win10 okés? NEM! És bőven van még ilyen hardver...
A nyomtatási üzletágat mindig is a kellékanyagok vitték. És azokat aranyárban kínálják; Kína meg degeszre keresi magátFotónyomtatáshoz persze, hogy megveszem az eredeti patront, de irodai melóra?
Ahogy Daywalker idézte: "Szerintük ugyanis a másológépek ideje lejárt, a készülékek elavultak, túl nagyok, túl sok karbantartást/cserét igénylő alkatrészből állnak, javításuk, karbantartásuk és az erre vonatkozó szerződések sem a hatékonyságot tartják szem előtt..." "...az elavult másolókat magasabb kategóriás multifunkciós készülékekkel váltanák le."
A lényeg mint fentebbHa nincs profit, akkor teszünk érte, hogy legyen. A Samsung pont jókor volt jó helyen; ráadásul egyel csökken a konkurensek száma. A "eljövendő marketing rizsával" és minimális fejlesztéssel pedig megint lesz pénz, dögivel.
Elrettentő példa az LGA1156->1155->1150->1151 és a 1366->2011->2011v3...Jó lenne egy varázsgömb ;-)
-
Egyetértek, én sem örülök neki. Utálom a HP-t, hülye szoftvere van, sokszor beragad a nyomtatáslista(percekig nem tudod törölni, még újrainditással sem) plusz nagyon drága hozzá a patron. Ráadásul mindig cirkuszol, hogy kifogyott a patron, holott még van benne festék. Ha nem eredeti patront veszel bele, akkor van, hogy nem működik normálisan vagy csíkoz.
Ellenben a Samsung Xpress M2070w-met eddig csak egyszer töltöttem tonerporral(1 éve van meg), azóta is kifogástalanul üzemel. Pedig sok mindent fénymásolok az egyetemre, de még mindig bírja a toner benne.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Cassi
senior tag
válasz
Vitamincsiga #8 üzenetére
Így van, a Samsung mindig jó ütemérzékkel szállt ki az elavult üzletágakból. Kevesen vesznek új nyomtatót, nehéz nyereségesen tartani a gyártást. Aki szerint meg nem számít a profit és a pénz, az jelentkezzen ingyenes driverfejlesztőnek, biztos örülnek majd neki.
-
DFB
tag
Én örülök neki.(lehet korán).
Nekem Samu CLX3175FN multi van.(Ennél nagyobb nem nagyon fér el az asztalon.)
Nekem eddig még csak bajom volt vele, állítólag azért mert nem sokat használjuk.
Hát ezért is nem vettem tintasugarast, nehogy beszáradjon.
Cserélni kellett a transzfert kb. 3000-nél.
Papírelakadás 1 típus.
(Felső szenzornál lehetett vezetékszakadás, mitől azt nem tudom.Elég nehezen derült ki)
Dobegység pengéje elvetemedett 6300 (74%) maradék kapacitás esetén.
Ha megmaradna nekik az üzletág, akkor sem vennék többet Samsungot.
Pillanatnyilag HP M277dw-t inkább. -
Forestal
tag
Reménykedhetünk, hogy talán végre a nyomtatószoftverek és azok kezelhetősége javulni fog.
Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Dr. Romano #4 üzenetére
Mintha más gyártók nem forgalmaznák a termékeiket demo tartályokkal
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
törölt tag
Lehet van olyan amihez nincs driver, de amint rádugom a ~10 éves PSC 1410-et a gépre a Windows 7/8/10 máris tölti hozzá a drivert amivel a scanner és a nyomtató is tökéletesen működik. Ahogy nézem a hivatalos "full feature" szoftvercsomag is elérhető az oldalról, szóval nem általános jelenség, hogy nem támogatnák a régi termékeket.
[ Szerkesztve ]
-
pepeno1
tag
válasz
Vitamincsiga #9 üzenetére
Egyetértek. Nekem is LaserJet 1018-am van immár 9 éve. Az elsőnek a lapbehúzója elromlott kb. fél év után, és cserélték az egész gépet újra. Azóta idén cseréltem a tonert utángyártottra. A drivere tényleg gáz. Annak örülük, hogy annak idején lementettem a HP honlapjáról. Most meg őrizgetem mint a Szent Grált.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
Dr. Romano
veterán
Csakhogy ezek a "demo tartályok" hagyományos boltban is kapható patronok nem csak a nyomtatóhoz csomagolt egyszeri dolog.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Lacok
őstag
Mi az ok ami miatt a Samsung megválik ettől az üzletágtól?
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
Potrien
senior tag
Nekem hp volt idáig ami megadta magát a garancia lejárta után közvetlenül
-
Jim Tonic
nagyúr
Ez buli. Samsung sem tökéletes, de fényévekkel megbízhatóbb, mint a HP.
Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A HP nyomtató üzletága történelmének legnagyobb felvárlását készíti elő.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
Állásajánlatok