- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz Cybertrone #51 üzenetére
Igazad is van, meg nem is. Százszor leírták már h. maga a cpu architektúrája erős és helytálló, csak a mai szoftverkörnyezetben ezt nem tudja megmutatni. Lehet püffögni h. bezzeg az i7 meg a sandy, meg a mit tudom én. Persze erősebbek, a legtöbbjük még jobb ár/érték mutatóval is rendelkezik, ezt nem vitatják. Az AMD elindult egy úton, aminek ezaz első lépcsője, mint anno az R600.
Ráadásul aki játszik, mert valljuk be erős konfigot, ha vki nem dolgozik ezért épít (vagy benchel), össze tud rakni egy egyszerű am3+ lapot, meg 50k-t egy 8120ért, kb ennyi egy 2500k is, és itt azért teljesítményben nincs olyan szignifikáns különbség, sőt, ráadásul valszeg olcsóbb a lap mint 1155 alá, és játékokban 1920*1080ban nem lesz semmi különbség, mintegy x4 ph2@ 4ghz vagy egy i5 750 esetében se lenne. Így akinek van rá pénze, igazából semmit nem veszít ha vesz egyet, annak ellenére h. sokak úgy tekintenek rá mint egy kupac szarra.
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz antikomcsi #57 üzenetére
Ha most vennék gépet, én is FX-t vennék (mosolyogj)
Ismerősnek is összeraktunk egyet, 8120 48k volt, megy 4.6-ot egy asrock 990 fx extreme 3 lapban. Mondanom se kell, h. nem bánta meg h. nem 2600k lett bele 70ért, meg z68as lap 40ért.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz Cybertrone #63 üzenetére
A 2600k-val állították szembe. Az árazása is ennek tükrében készült bár a 70k-t sokkalom egy 8150-ért a 8120 50k körüli (normálisa árfolyamon lehetne alatta is) elfogadhatónak tűnik.
KAMELOT sokak úgy tekintenek rá mint egy kupac szarra. nem én, hanem mások.
[ Szerkesztve ]
Make things work
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest