Új hozzászólás Aktív témák
-
huligán78
csendes tag
Hi!
Szeretnék egeret vásárolni!
Nagyon sokan dícsérték az MX-518-ast, sajna nem jött be a fogása miatt.
Diamondbacken vagy Deathadderen tűnődöm. Sajna nem sok tesztet találtam a deathadderről.
Valami tanács esetleg?
Üdv -
Armando_19
őstag
válasz huligán78 #251 üzenetére
Nekem most volt szerencsém egy hétvégi lanparty-n szemügyre venni a deathaddert.Kipróbálgattam és nagyon tetszett a formája,anyaga.Elég jól össze van rakva.Ha tesztet szeretnél, akkor nézz microsoft Habu-t. A srác akié az egér, aztmondta hogy ugyanaz a 2 kb. Ha lenne rá cashem tuti ilyet vennék!
-
mojito
csendes tag
válasz WolfByte #250 üzenetére
Egyáltalán nem luxus visszaolvasni, csak összekevertem a driver számát az fw számával, ezért sry!
Amúgy nekem volt itt talán először a PH-n DA-m, de azért köszi!
Én is örülök, hogy ezt vettem, nem bántam meg egyáltalán, csak az elején át kell szokni a CH-ról!
Freak: sikerült már eladni a CH-d?
[Szerkesztve] -
mojito
csendes tag
válasz Armando_19 #252 üzenetére
Azt én mondtam a LAN-on Armando!
De nem egészen így! A formája a HABU-é, a belső az már egészen más! Laser vs infra, stb.. -
huligán78
csendes tag
Pénteken jön a da-m remélem beválik!
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Kijött egy új driver, igaz még csak beta(1,05b):
[link]
Változások:
-Winx64 és Vista támogatás
-Megoldja a középső gombal fellépő problémát. -
DroneZ^
őstag
valaki irt elado death addert, mert neki nem vált be! küldjön privat üzenetet állapotrol, árról, garanciarol stb....
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
hol a legolcsobb a death adder?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
huligán78
csendes tag
Deathadderhez milyen padot tudtok ajánlani?
Icemat? -
mojito
csendes tag
válasz Armando_19 #257 üzenetére
Hááát olyan 3 havonta szoktam csinálni egyet, úgyhogy még van idő vágni a centimétert!
-
mojito
csendes tag
Ha már/majd valaki tudja, hogy hol lehet DA-hoz hyperglide-ot venni itthon, akkor ossza meg velem pls! THX
-
DroneZ^
őstag
mondok 1 vicceset: nem muszaly HYPERGLIDE FOR DEATH ADDER simán rárakhatod az mx518 talpát, simar rafog neked férni vagy valameik razerét, vagy a nagyobb ms 3.0 talpát attol még ugyanolyan jo lesz, csak pont nem az a hegyes alaku talp, semmi különbség nem lesz, nekem a microsofton mx518/510 es hyperglide van az mxen meg 1ik oldalso nincs is felrakva, és abszolut nem érzem a hiányát...
[Szerkesztve]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
mojito
csendes tag
válasz Armando_19 #271 üzenetére
Hát szerintem ezt semmiképp nem fogod megbánni!!
Használhatósága nagyon ott van, az eredeti FW-t & Driver-t fel sem raktam, csak a javítottat. Úgyhogy azt nemtom, hogy azzal voltak-e gondok, ezzel semmi a világon!
Design nagyon ütős (láttad is), egyedül az ára húzósabb, de a CH-nál v. G5-nél olcsóbb és ahogy a tesztek mutatták, lényegesen jobb is..
[Szerkesztve] -
WolfByte
tag
válasz Armando_19 #274 üzenetére
A patkány nálam viszi a pálmát. Már a csomagolása is igen szemet gyönyörködtető
Egy ideje nyúzom már, főleg quake3 defrag runhoz és freestylehoz. Ezekhez elengedhetetlen egy nagy érzékenységű, pontos egér. A régi logitech dual opticalomnak már esélye se lenne hogy a kezembe vegyem ez után a pár együtt töltött hosszú éjszaka után, whehehe
Az aljára a fekete Icemat 2.0-hoz adott skatez-et simán ráragasztottam a gyári skatez tetejére, így is rásegítve egy kicsit a LOD-ra. Nálam tökéletesen bevált. Az icemat eléggé eszi rajta a skatez-t, néha le kell mosni a padet, de amúgy nagyon jó társa ez a halálosztónak, megszerettem ezt az összeállítást.
Másik pozitívum az egér formája. Elég nagy kezem van és zavart a többi egérnél hogy mindig az ujjaimmal kell tartani, de itt most megváltozott a szitu. Sokkal jobb a fogása ennek az egérnek, nem fárad el annyira a kezem ami nagyon fontos szempont. A hüvelykujjhoz elhelyezett két gomb is pontosan ott van ahol a legjobban kézre esik. Eddig nem nagyon használtam a harmadik gombot mert nem esett kézre, de a deathadderen ez a két oldalsó gomb igen kényelmes.
Arra figyeljetek oda, hogy 1000MHz mellett nem árt egy erősebb proci, néha úgy érzékeli a gyengébbik gépen mintha benyomva tartanám a két fő gomb közül az egyiket, de a nagyobbik gépen nincs vele semmi probléma. Megoldhatja a kisebb órajel is. Bár kétlem hogy általános játékra valakinek ne lenne elég az 500MHz. Ez csak a tényleg proknál lehet fontos, én pl megérzem bunnyhoppingnál erőteljesen az alacsonyabb frekit
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
válasz WolfByte #275 üzenetére
Szerintem az 500hz jobb mint az 1000 mert amint az ugye köztudott az 1000et nem tudja stabilan tartani, sőt igen nagy ingadozások vannak mintavételezésben, míg 500nál elég stabilan tudja tartani. És igen a legnagyobb frissítési rátánál érezhetően több procit eszik mint lejjebb, próbáld h ki ha nem fut semmi megnyitod a feladatkezőt és nézed a prociterhelést, ha egyhelyben áll az egér akkor nálam 0 a load(2500ös barton) ha csinálok egy gyors mozdulatot akkor akár 10%ra is felugrohat, mondjuk legutóbb csak 500nál néztem ott rendszerint mozgáskor 5-8ra ment fel).Most egyébként 1000en használom de vlaszeg visszatérek 500ra.
Nekem is nagyon kényelmes az egér, bár lehetne nagyobb is(az átlagnál nagyobb kezem van). Mondjuk ami zavar hogy huzamosabb játék után azért már szokott fájni a kisujjam, mivel jobb oldalt nincs bevájás az újjnak ami sztem nem ártott volna -
-FreaK-
veterán
válasz WolfByte #277 üzenetére
Tudnál adni egy linket a dx-es teszthez? Nekem volt régebben egy halom fajta, de azok már eltűntek, amit a legjobban sajnálok az meg olyan progi volt h restart nélkül lehetett vele usb mintavételezést állítani, és még ilyen teszt is volt benne. ha tudnám legalább a nevét..
u.i.: pont 1000 napja regeltem
[Szerkesztve] -
stargazer
senior tag
aaabakker elkezdett nyikorogni a görgőm ha szétszedem oda a garancia. grrrr.
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
DroneZ^
őstag
válasz stargazer #283 üzenetére
nem kell a zsir
ezert mondtam a PRONTÓ-t tudod az a portörlö xar, az a lenyeg h kis nedvességet beleraksz aztan kifujod az egeszet, nehogy még vezesse az áramot végül az egérkédben és baja essék, kifujas utan azonban a prontonak az a zsiros vagy olajos védőrétege ottmarad, tudod attol csuszik annyira pl: egérpadom mindig prontoval kenem. ha szerencsed van, az is csuszni fog majd...“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
nem adja el valaki nekem a halál osztóját? mindenesetre kipróbálnék már egyet..
-
DroneZ^
őstag
Nem tudja valaki hogy profi/hivatásos játékosok körében miért nem annyira elterjedt a Razer?
-
-
DroneZ^
őstag
áhh húzza a hasat a steelpadomon, a másik meg hogy negativ gyorsul, vagy ilyen furcsa a mozgása... nemlehet valahogy teljesen normalis mozgasra hozni? se ne gyorsuljon se ne lassitson vagy mi.. olyan furan mozog...
-
Hunner
senior tag
Firmwire frissítés megvolt?
[link]
Úgy rémlik először nekem is gondjaim voltak vele, de már megoldódott.
Mondjuk a hasát még mindig húzza nálam is.(csúnyán ki is kopott már :S )
[Szerkesztve]Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
DroneZ^
őstag
legujabb firm és driver van rajta, asszem mostmar jo a mozgása, csak nekem a gyürüs ujjam tulsagosan tapad az oldalan, rettenetesen idegesitö,500 hz-n használom, nagyon furcsa 1000-ren, mert 23000 re is felugrik a mérö nekem, 19 ls 23k között ugrál és átlagban adja ki az 1060 hz-et...
-
DroneZ^
őstag
látom van neked ms 3.0-d is, mint nekem sokat hasonlitgattam össze az egereket, alakilag nagyon hasonloak, kicsit magasabb a DA, neked melyik jött be jobban? miért? pro/contra ?
-
Hunner
senior tag
intellimet eladtam, azt csak áthidaló megoldásként vettem (bedöglött a CH-m DA még nem volt a boltokban)
kb 1 hónapot volt nálam, nagyon megszerettem, bár szerintem ami az előnye az a hátránya is. a mérete (rohadt kényelmes irtó precíz,jó optika ellenben neha túl lassan tudtam vele reagálni) A Deathaddert most minden szempontból tökéletesnek érzem, fogasa majdnem intelli 3 (a gyűrűs ujjamat először én se tudtam hová tenni ms i 3.0 után )
Egyedüli gondja hogy a gyári tappancsaival nagyon hamar ''bezsírozza'' a 4S padom(aluminium steelpad) és akkor letapad. (ne napokra gondolj, 1-2óra használat után pucolhatom a padot.) Úgyhogy most visszatértem a qck minimhezOneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
DroneZ^
őstag
hát én DA után visszaraktam az ime3-at hát akkora megkönnyebbülés, ujjászólettem, és jobban is tolom bele, sztem a DA nak semi hibája nincs, rettentö részletesen dolgozták ki még a drivereket is mert a CH-n nem volt ''show desktop'' gomb lehetőség, most DA-ra az is van, ez az én személyes kivánságom volt, és ezt is megcsinálták, le föl kapcsolható világitás szintén nagyon jo, jó ötlet. egyedüli baj, ami nem is olyan kicsi, hogy nagyon elrontották a talpakat, húzza a hasát, karcol.. én 2 réteg teflont raktam a talpra rá, és igy is kevesemm mint 1mm van az alja és a pad között...
-
DroneZ^
őstag
a gyürüs ujjama DA-ra kicsit feljeb rakom, ahol kezd az oldala behajlani, és pont igy csuszáshatáron tartom, elég érdekes, de nekem csak igy állt kézre, viszont scout/awp, szóval távcsöves puskáknál nem lehet vele igazából rántani, csak ugy tudtam hogy a hüvejk ujjam a gombokra raktam ugy már jól lehet vele rántogatni is csak emelni nem...
-
Hunner
senior tag
Nekem mondod?
Még 1éve vettem kb, mikor kellett egy minőségi pad de számított az ár is
Aztán megszaladt a szekér, volt lehetőségem egy drágább padot venni így lett 4S
(ami nekem tökéletesen megfelel, csak DA-ra kell vennem tweflont, mert huzza rajta nagyon a hasát )
Addig meg marad a qckminiOneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
kidude
csendes tag
Most, hogy elhalálozott a régi MX518-em gondoltam újra körülnézek egér ügyben.
Bár nem játékra használom, de úgy vettem észre, hogy a ''gamer'' széria az ami a bejön pontosság és kényelm szempontjából. Ezért vettem annak idején is egy MX518-at.
A kérdésem az, hogy érdemes-e váltani (pl) Deathadder-re, vagy vegyek újra MX518-at?Anybody who plays the stock market not as an insider is like a man buying cows in the moonlight. -Daniel Drew
-
Hunner
senior tag
Ez nem egy jó kérdés. Mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mi számít neki jónak.
Ha pesti vagy, akkor beslattyogsz a pixelbe, végigtapizod a DA-t és ha bejön a fogása azt veszel. Ha nem akkor kimész a boltból és valahol olcsóért veszel mx518-at
(Csak mert DA_t eddig csak pixelben láttam)
Ha vidéki vagy,az már neccesebb. Kipróbálás nélkül egeret venni... hát nem a legjobb elgondolás.
Én azt mondom, hogy ha nincs lehetőséged kipróbálni az egeret, akkor 518, ha van akkor megér egy misét.Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
DroneZ^
őstag
nekem 2 csik teflon van a deathadderen.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest