- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
Szia!
Sajnos ezzel a problémával küszködök én is hónapok óta. Win alatt az MSI Afterburner-el tökéletesen állítható a kártya hűtése. Linux alatt azonban a sensors nem tudja kiolvasni (nem látja) az adatokat, ezért nem is állítható. Win alatt leszedtem a kártya BIOS-át, átírtam a kívánt értékekre és egyszerűen nem tudom visszatölteni a kártyára a módosított BIOS-t. Pontosabban visszatudom, de nem változik semmit a ventillátorszabályozás. Sajnos azt kell mondanom, hogy el kell adni a kártyát, rádobni egy 4-5 ezer forintot mondjuk egy 7850-re és akkor ott már működik minden, ráadásul onnantól van AMDGPU PRO hivatalos driver is Linux alá és onnantól működik a sensors is...
-
zso73
veterán
Ez volt nálam is a probléma. Nekem egy linux guru megcsinálta. Glakkeclock progival irt egy szkriptet. Az ki tudja olvasni a kártyát. Sajnos a szkript elszállt a rendszeremmel együtt. Hiába telepítettem fel a Raedon drájvert linux alá. A windózos ventillátor szabályózós rész nincs benne. Overdrive rész nincs....
Én vettem egy Nvidia kártyát. Teljesítmény maradt, hang nincs, és 100 % driver támogatottság van. Amúgy is sok játékom nem támogatta a 6970-et. ( Metro 2033, Prototype...) Igy érett a váltás. XT 750 TI lett belőle.. De az 1050 is elérhető..
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
Franky2Ster
senior tag
ATi Radeon™ HD 6950-re melyik a legmegfelelőbb driver windows 10 alatt? Köszönöm a segítséget!
-
core i7
addikt
válasz Franky2Ster #22654 üzenetére
Crimson Edition 16.2.1 Beta
-
Steve_Brown
aktív tag
Üdv!
Van egy Gigabyte HD6950-em és kontaktos a ventillátor kábele a csatlakozóknál, erre van valami megoldás? Lehet a vezeték ezen részén szépen forrasztani?
[ Szerkesztve ]
-
ozzy711
őstag
válasz Steve_Brown #22660 üzenetére
Képet csatolsz?
-
ozzy711
őstag
válasz Steve_Brown #22662 üzenetére
Olyan képed van, amin ki van húzva a csati? Nem igazán látni a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok